Gość: Ben IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:18 Studiuje tam ktoś ? Jakie wrażenia ? Ciezki kierunek ? Perspektywiczny ? Z gory dzieki za odpowiedzi ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatek Re: UW - ISNS IP: *.aster.pl 29.07.05, 21:58 Nie jest cięzki, wlasciwie to niewiele sie tam robi, ale jak chcesz sie rozwijac to na ISNSie będziesz miala szanse.. jesli nie chcesz to nie martw sie bo przetrwac mozna te studia spokojnie, bez wiekszego stresu...Jest pare ciezkich przedmiotów i paru prowadzących, których radzilabym unikac..ale poza tym to fajny kierunek i są na nim fajni ludzie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Perspektywy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:33 A co z pracą, czym mozna sie zajmowac po takim kierunku ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Perspektywy ? IP: *.aster.pl 30.07.05, 17:52 Ja tu studiuję!Bardzo ciekawe studia, można przez nie przebrnąć bez większych problemów ale i wiele można się nauczyć. Wedługo mnie perspektyw jest wiele. Wystarczy zobaczyć na ścieżki specjalizacyjne, które już w jakiś sposób nakierowują na to co w przyszłości możesz robić. Najlepiej odwiedzić stronę wydziały www.isns.uw.edu.pl Tu znajdziecie wiele cennych informacji!! A na forum możecie zapytać studentów o wiele rzeczy. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:02 A jakie przedmioty sa najtrudniejsze ? No i czym głownie ISNS rozni sie od IS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:13 Eee przepraszam, ale na ISNS nie ma statystyki czy na IS ? <wiem, jestem leń, moglbym sobie sam poszukac odpowiedzi ;]> Czy w ogole na ISNS sa jakies przedmioty choc troche przypominajace przedmioty scisle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Różnica IP: 194.146.128.* 01.08.05, 23:31 No chyba własnie nie ma. Na IS statystyka jest zmorą połowy roku (bo tyle oblewa pierwsze podejście), a dla połowy z tej zdającej połowy jest koszmarkiem (np. dla mnie była). Nie mam bliższych kontaktów z ISNSem, ale wiem, że to właśnie brak staty i mała ilość zajęć z metodologii jest powodem wiecznych docinków ISowców wobec ISNSowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:47 Gracjas ;) Bo tak sie zastanawiam jeszcze, dzwonili do mnie z IPS (pol.społ.) i nie wiem czy sie tam nie przeniesc czasem z papierami z ISNS ... No ale jak mowisz ze to luzny kierunek ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Hmmm IP: 194.146.128.* 01.08.05, 23:50 Nie przenoś się! Co socjologia, to socjologia, niechby to nawet ISNS był... (powiedziała lokalna patriotka z Karowej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anz Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:16 W ISNS jest statystyka, ja mialam na II roku 2 semestry, cwiczenia i wyklad, ale rzeczywiscie da sie przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:12 A tak w ogole to jaka atmosfera panuje na ISNSie ? Ciagle kucie, wysig szczurów ? Sa jakies imprezy ? Jacy ludzie tam w ogole studiują, sztywniacy, luzacy, lewacy, faszysci ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dilajla5 Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:21 Wreszcie odzywają się ludzie z mojego kierunku! Hurra!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'ska Re: :) IP: 81.210.17.* 19.08.05, 19:22 Ja tam opewnie na zaocznych wyląduję Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżozeff >>>> Odwołania <<<< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 01:07 No własnie, kiedy beda wyniki odwołań ??? Odpowiedz Link Zgłoś
simon.robins Re: >>>> Odwołania <<< 20.08.05, 09:53 Ciekawosc..ile mialem punktow..jesli mozna wiedziec..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżozeff Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:35 What ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.aster.pl 20.08.05, 21:02 Ktoś się pytał jaka atmosfera na ISNS??? Świetna, żadnego wyścigu szczurów, wszyscy sobie pomagają! Wiadomo jednostki dziwne się wszędzie znajdą ale naprawdę pod względem pomocy studenta studentowi to jest rewelacyjnie. Ludzie luźni, sympatyczni ogólnie bardzo przyjazna atmosfera. Niestety statystyka jest na drugim roku ale tylko jeden semestr. Zmorą na pierwszym roku jest logika która oblewa połowa osób. Ale i z tym nie powinno być w tej chwili problemu, bo pogromca odchodzi na emeryturę i będzie ktoś nowy. Jeśli chodzi o przenosimy na IPS to odradzam dlatego, że na III roku można sobie wybrać ścieżki specjalizacyjne związane dość mocno z polityką społeczną. Fakt, że u nas jest mało przedmiotów stricte metodologicznych, ale zawsze sobie można dobrać jak komuś mało w ramach fakultetów. Pozdrawiam i zapraszam do nas na ISNS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.05, 21:56 miales..mialo byc:)..ile miales punktow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:23 Przekroczylem prog ale nie donioslem dokumentów w terminie :P:P ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś