IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:18
Studiuje tam ktoś ? Jakie wrażenia ? Ciezki kierunek ? Perspektywiczny ?

Z gory dzieki za odpowiedzi ;).
Obserwuj wątek
    • Gość: agatek Re: UW - ISNS IP: *.aster.pl 29.07.05, 21:58
      Nie jest cięzki, wlasciwie to niewiele sie tam robi, ale jak chcesz sie
      rozwijac to na ISNSie będziesz miala szanse.. jesli nie chcesz to nie martw sie
      bo przetrwac mozna te studia spokojnie, bez wiekszego stresu...Jest pare
      ciezkich przedmiotów i paru prowadzących, których radzilabym unikac..ale poza
      tym to fajny kierunek i są na nim fajni ludzie:)
      pozdrawiam
      • Gość: Ben Perspektywy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 15:33
        A co z pracą, czym mozna sie zajmowac po takim kierunku ? ;)
        • Gość: xxx Re: Perspektywy ? IP: *.aster.pl 30.07.05, 17:52
          Ja tu studiuję!Bardzo ciekawe studia, można przez nie przebrnąć bez większych
          problemów ale i wiele można się nauczyć. Wedługo mnie perspektyw jest wiele.
          Wystarczy zobaczyć na ścieżki specjalizacyjne, które już w jakiś sposób
          nakierowują na to co w przyszłości możesz robić. Najlepiej odwiedzić stronę
          wydziały www.isns.uw.edu.pl Tu znajdziecie wiele cennych informacji!! A na
          forum możecie zapytać studentów o wiele rzeczy. Pozdrawiam!!
          • Gość: Ben Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:02
            A jakie przedmioty sa najtrudniejsze ? No i czym głownie ISNS rozni sie od IS ?
            • Gość: Aga Re: Różnica IP: 194.146.128.* 01.08.05, 23:08
              Brakiem statystyki:)
              • Gość: Ben Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:13
                Eee przepraszam, ale na ISNS nie ma statystyki czy na IS ? <wiem, jestem leń,
                moglbym sobie sam poszukac odpowiedzi ;]> Czy w ogole na ISNS sa jakies
                przedmioty choc troche przypominajace przedmioty scisle ?
                • Gość: Aga Re: Różnica IP: 194.146.128.* 01.08.05, 23:31
                  No chyba własnie nie ma. Na IS statystyka jest zmorą połowy roku (bo tyle
                  oblewa pierwsze podejście), a dla połowy z tej zdającej połowy jest koszmarkiem
                  (np. dla mnie była). Nie mam bliższych kontaktów z ISNSem, ale wiem, że to
                  właśnie brak staty i mała ilość zajęć z metodologii jest powodem wiecznych
                  docinków ISowców wobec ISNSowców.
                  • Gość: Ben Hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:47
                    Gracjas ;)

Bo tak sie zastanawiam jeszcze, dzwonili do mnie z IPS (pol.społ.) i nie wiem
                    czy sie tam nie przeniesc czasem z papierami z ISNS ... No ale jak mowisz ze to
                    luzny kierunek ... :)
                    • Gość: Aga Re: Hmmm IP: 194.146.128.* 01.08.05, 23:50
                      Nie przenoś się! Co socjologia, to socjologia, niechby to nawet ISNS był...
                      (powiedziała lokalna patriotka z Karowej;))
                  • Gość: anz Re: Różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:16
                    W ISNS jest statystyka, ja mialam na II roku 2 semestry, cwiczenia i wyklad,
                    ale rzeczywiscie da sie przezyc.
    • Gość: :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:12
      A tak w ogole to jaka atmosfera panuje na ISNSie ? Ciagle kucie, wysig
      szczurów ? Sa jakies imprezy ? Jacy ludzie tam w ogole studiują, sztywniacy,
      luzacy, lewacy, faszysci ? :)
      • Gość: dilajla5 Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:21
        Wreszcie odzywają się ludzie z mojego kierunku! Hurra!!!!!! :)
        • Gość: I'ska Re: :) IP: 81.210.17.* 19.08.05, 19:22
          Ja tam opewnie na zaocznych wyląduję Pozdrówki
    • Gość: Dżozeff >>>> Odwołania <<<< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 01:07
      No własnie, kiedy beda wyniki odwołań ???
      • simon.robins Re: >>>> Odwołania <<< 20.08.05, 09:53
        Ciekawosc..ile mialem punktow..jesli mozna wiedziec..:)
        • Gość: Dżozeff Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:35
          What ???
          • Gość: xxx Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.aster.pl 20.08.05, 21:02
            Ktoś się pytał jaka atmosfera na ISNS??? Świetna, żadnego wyścigu szczurów,
            wszyscy sobie pomagają! Wiadomo jednostki dziwne się wszędzie znajdą ale
            naprawdę pod względem pomocy studenta studentowi to jest rewelacyjnie. Ludzie
            luźni, sympatyczni ogólnie bardzo przyjazna atmosfera. Niestety statystyka jest
            na drugim roku ale tylko jeden semestr. Zmorą na pierwszym roku jest logika
            która oblewa połowa osób. Ale i z tym nie powinno być w tej chwili problemu, bo
            pogromca odchodzi na emeryturę i będzie ktoś nowy. Jeśli chodzi o przenosimy na
            IPS to odradzam dlatego, że na III roku można sobie wybrać ścieżki
            specjalizacyjne związane dość mocno z polityką społeczną. Fakt, że u nas jest
            mało przedmiotów stricte metodologicznych, ale zawsze sobie można dobrać jak
            komuś mało w ramach fakultetów. Pozdrawiam i zapraszam do nas na ISNS!!
          • Gość: simon Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.05, 21:56
            miales..mialo byc:)..ile miales punktow...
            • Gość: J Re: >>>> Odwołania <<< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:23
              Przekroczylem prog ale nie donioslem dokumentów w terminie :P:P ...
              ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka