Dodaj do ulubionych

studia podyplomowe - POMOCY

IP: *.derbynet.waw.pl 01.08.05, 22:04
Mam pytanie i jednocześnie prośbę.
Szukam osób studiujących informatykę lub wychowanie do życia w rodzinie na
studiach podyplomowych w Warszawie. Chciałabym dowiedzieć się, gdzie można te
kierunki studiować i znać opinie o uczelniach i wykładowcach, jaka jest
atmosfera, itp - no i czy warto....

:):):)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gggggggg Re: studia podyplomowe - POMOCY IP: 62.231.129.* 02.08.05, 12:40
      Nauki o rodzinie sa na UKSW. Szczegolow nie znam niestety. Musisz odwiedzic
      strone uczelni.
      • Gość: zancia Re: studia podyplomowe - POMOCY IP: *.derbynet.waw.pl 06.08.05, 00:52
        dziękuję :):)
        • Gość: adam Re: studia podyplomowe - POMOCY IP: 212.244.168.* 06.08.05, 09:49
          konczylem podyplomowo infe. zrobilem to tylko dla papieru bo byl mi potrzebny idac na te studia mialem juz wiedze (w dalszym ciagu sie ucze bo w tej dziedzinie przysnac nawet nie mozna)ale potrzeboalem jakiegos potwierdzenia na papiorku.niestety na zadnych studiach sie nie nauczysz konkretnego zawodu zawsze i wszedzie trzeba wlozyc duzo wysilku i wlasnego prywatnego czasu....duzo by pisac.....
          na pewno progrmaownia sie nauczysz na UW alw czy przyda sie to Tobie do czegos. jak kariery nie zrobil tai "ptogramista" do 40 stki to juz nie ma oczy mazyc! kazde studia zwiazane z ifa warto robic bo zawsze sie przyda. z praktyki wiem ze nie zawsze ten mgr informatyk bedzie posiadal wieksza wiedze od tego podyplomowgo. nie bardzop wiem dlaczego wciaz pokutuje przekonaie ze ten podyplomowe to gorszy. czy do kazdej pracy musi byc papier itd mozna zadawac jalowe pytania. administruja mala siecia i bez studiow podyplomowych z infy to robilem. chcialme miec jakeis zabezpieczenia na wypadek gdyby mi ktos kiedykolwiek zarzucil ze nic z infy nie mam a tak podyplomowka i git. zalezy co komu potrzebne. i na zakonczenie. niedawno bylem w pewnym urzedzie (w moim miescie) i akurat skonczyl sietusz w drukarce. tak sie sklada ze znalem ze slyszenia i widzenia kto tak jest informerem. gosc po dziennej informie po politechnice lub. mgr inz. i przy wymianie tuszu u kolesia ktory siedzial przy obsludze klienta wymienial a raczej napelnial tusz torche sie bawil.... ale do rzeczy. przy tym kompie z drukarka siedzal koles ktory pracuje tylko przy kompie sprawy techniczne informer robi.widizlam ze do kompa tylko 1 drukarka jest podlaczona. i koles ktory pracuje przy kopie pyta juz po wymianie tuszu tego informera czy kazdorozowo po wymianie(napelnieniu) tuszu musi zaznaczac ze ta drukarka jest domyslna. o ludzie jaki wyklad dal informer ze to zalezy od usera bo jak ustawi domyslna to bedzie domyslna a jak nie to za kazdym razem trzeba bedzie go (informera) wezac i on juz naprawi. dal wyklad dodatkowo gdzie w drukarce po czyszczeniu glowicy odklada sie syf..itp a koles ponad 2000zl lapie do reki za co??
          takze jak chcesz na infe podyplomowo isc to idz i wal komentarz na forum zawsze warto..
          • Gość: za Re: studia podyplomowe - POMOCY IP: *.derbynet.waw.pl 06.08.05, 12:39
          • Gość: zancia Re: studia podyplomowe - POMOCY IP: *.derbynet.waw.pl 06.08.05, 12:40
            dziękuję

serdecznie pozdrawiam

:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka