e1w2ewa 03.08.05, 22:55 Witam, chcę dowiedzieć się wiecej na temat tej podyplomówki, jaki jest poziom, czy warto itp.? Czy sądzicie, że polonista poradzi sobie na tym kierunku???Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: 212.244.168.* 04.08.05, 17:06 polonisty i kazdy sobie poradzi na takich studiach. sa latwe tylk szkoda ze pozniej wiekszos z takic hnauczycieli jak polonisty, w-fista, czy katecheta beda uczyc informy. nie przecze ze to cos gorszego bo sam jestem po informie i nie chwalac sie jestem mocny i pracuje w zamodzie. a papier zrobic chcialme chociz nie musialem. ale studiowalem wlasnie z tkaimi nauczycielami i tragedia wiekszosci sie wydaje ze cos czaja a wykladowcy tylko sie z nich smieja .... moge nawet podeslac koleznaki swiadectwo z kulu bo ja konczylem w innej uczelni... jak chcesz uczyc to idz dasz rade.... Odpowiedz Link Zgłoś
e1w2ewa Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) 04.08.05, 17:27 Chodzi mi bardziej o jakąś alternatywę. Być może dyrektorzy szkół zwróciliby wiekszą uwagę na kandydata z dwoma dyplomami?Gdybym mogła wybierać uczyłabym oczywiście języka polskiego. Tyle, że pracy jako polonistka ciągle szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: 212.244.168.* 05.08.05, 21:31 jak myslisz o nauce infy w szkole to polecam polibude lubelska skoro oscylujesz w okolicach lublina lub umcs. img16.imageshack.us/img16/997/33339kt.jpg img16.imageshack.us/img16/781/image19pq.jpg tu masz przedmioty i jak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: 83.238.121.* 05.08.05, 10:11 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol_niezly Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 05.08.05, 22:38 Polonista i informatyka ! hahahahaha :D:D:D Dziewczyno nawet nie wiesz o czym Ty mowisz ! :D:D:D Trzeba by Ci rozbic pszyspieszony kurs algebry liniowej i abstrakcyjnej,analizy z wisienka na koncu w postaci rownan rozniczkowych czastkowych ze o "tak latwych przedmiotach" jak logika i teoria mnogosci nie wspomne.No i oczywiscie lata praktyki programistycznej i cale dnie ( doslownie !!! ) spedzone nad kartkami i zapiskami algorytmow. Poza tym podyplomowe cos itd... ma NIC WSPOLNEGO Z INFORMATYKA ! Prosze nie kalajcie tej wspanialej nauki i zostawcie ja najwiekszym matematycznym mozgom w naszym kraju :)) Pozdrawiam ! :D Odpowiedz Link Zgłoś