Dodaj do ulubionych

PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL)

03.08.05, 22:55
Witam, chcę dowiedzieć się wiecej na temat tej podyplomówki, jaki jest
poziom, czy warto itp.? Czy sądzicie, że polonista poradzi sobie na tym
kierunku???Dzięki za info!
Obserwuj wątek
    • Gość: tak Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: 212.244.168.* 04.08.05, 17:06
      polonisty i kazdy sobie poradzi na takich studiach. sa latwe tylk szkoda ze pozniej wiekszos z takic hnauczycieli jak polonisty, w-fista, czy katecheta beda uczyc informy. nie przecze ze to cos gorszego bo sam jestem po informie i nie chwalac sie jestem mocny i pracuje w zamodzie. a papier zrobic chcialme chociz nie musialem. ale studiowalem wlasnie z tkaimi nauczycielami i tragedia wiekszosci sie wydaje ze cos czaja a wykladowcy tylko sie z nich smieja .... moge nawet podeslac koleznaki swiadectwo z kulu bo ja konczylem w innej uczelni... jak chcesz uczyc to idz dasz rade....
      • e1w2ewa Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) 04.08.05, 17:27
        Chodzi mi bardziej o jakąś alternatywę. Być może dyrektorzy szkół zwróciliby
        wiekszą uwagę na kandydata z dwoma dyplomami?Gdybym mogła wybierać uczyłabym
        oczywiście języka polskiego. Tyle, że pracy jako polonistka ciągle szukam.
        • Gość: adam Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: 212.244.168.* 05.08.05, 21:31
          jak myslisz o nauce infy w szkole to polecam polibude lubelska skoro oscylujesz w okolicach lublina lub umcs.
          img16.imageshack.us/img16/997/33339kt.jpg
          img16.imageshack.us/img16/781/image19pq.jpg
          tu masz przedmioty i jak to wyglada
    • Gość: ??? Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: 83.238.121.* 05.08.05, 10:11
      ???
      • Gość: Lol_niezly Re: PODYPLOMOWE STUDIUM INFORMATYKI (KUL) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 05.08.05, 22:38
        Polonista i informatyka ! hahahahaha :D:D:D
        Dziewczyno nawet nie wiesz o czym Ty mowisz ! :D:D:D
        Trzeba by Ci rozbic pszyspieszony kurs algebry liniowej i abstrakcyjnej,analizy
        z wisienka na koncu w postaci rownan rozniczkowych czastkowych ze o "tak
        latwych przedmiotach" jak logika i teoria mnogosci nie wspomne.No i oczywiscie
        lata praktyki programistycznej i cale dnie ( doslownie !!! ) spedzone nad
        kartkami i zapiskami algorytmow.
        Poza tym podyplomowe cos itd... ma NIC WSPOLNEGO Z INFORMATYKA !
        Prosze nie kalajcie tej wspanialej nauki i zostawcie ja najwiekszym
        matematycznym mozgom w naszym kraju :))
        Pozdrawiam ! :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka