Dodaj do ulubionych

KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:43
hey wlasnie zaczynam 1 rok na wydziale Socjologii ... wiec prosze wpisujcie
jak oceniacie ta uczelnie,duzo nauki itp??? a co z ludzmi i wykladowcami? aha
zapomnialbym akademiki jak wygladaja(dobry stan itd..:P) Zapraszam do wpisow
serdecznie pozdrawiam !!! papapa
Obserwuj wątek
    • Gość: kamill Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:22
      no ludzie piszcie cos... ;)
      • Gość: kamara Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:01
        moja kolezanka tez bedzie studiowala socjologie w Stalowej WOli...
        • Gość: kamill Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:31
          oooooo to extra :], a skad jest dokladnie? ja jestem z chełma niedaleko
          Lublina :] moze spotkamy sie razem na uczelni pozrdo papa:)
          • Gość: jaKUL Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: 80.48.144.* 13.08.05, 16:19
            hej
            ja studiuje na kulu, co prawda nie na tym kierunku ale co nieco moge
            powiedziec.. ogolnie nie jest zle, jak bedziecie mieszkac w akademiku to
            bedziecie miec duzy plus, w przypadku odwołanych zajec czy okienek, akademiki
            sa raczej w oplakanym stanie- szczegolnie lazienki.... trzeba wczesnie brac
            prysznic bo pozniej cieplej wody brakuje;p podobno.... tak slyszałam, ale ja w
            akademiku nie mieszkam..
            poza tym- w dziekanacie nie mozna sie nigdy nic dowiedziec, bo te babki nic nie
            wiedza nigdy. wykladowcy sa ok, czasami sie jakis maniak trafi, co lubi
            pouwalac na egzaminach ale ogolnie jest ok

ja w kazdym razie nie narzekam, odpowiada mi tak jest i oby dotrwac do konca;D
            pozdrawiam kotów;p
            • Gość: kul Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:04
              Ale studiujesz w Lublinie, czy w Stalowej Woli?
            • Gość: kamill Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:43
              tylko nie kotkow .. wypraszam sobie :P , a tak serio gdzie wlasciwie studiujesz
              na kulu to juz wiem. Ale dokladnie Lub. czy Stal.Wola ?
    • Gość: :] Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:11
      zapraszam do wpisów. W szczególnosci osoby z 1 roku: socjologia, ale inne
      rowniez :P
      • Gość: dziewczyna Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: 80.51.153.* 15.08.05, 20:51
        hey ja studiuje w stalowej na kulu jest fajnie lepiej niz w lublinie gdzie
        jest "wyscig szczorow" co do akademika to na pierwszym roku lepiej wlasnie tam
        mieszkac bo poznajesz ludzi a pozniej sam oceniasz mam brata ktory zaczyna w
        tym roku studia na socjologii w stalowej pozdrawiam
        • Gość: kamill Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:35
          spoko dzieki za informacje pozdro for all :]
          • monika_lewinsky Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli 15.08.05, 22:45
            ktos napial ze w stalowej lepiej studiowac bo nie ma wysciugu szczurow jak w
            lublinie. no ladnie. powiem tak. taki wyscig to był nawet u mnie w LO i mialam
            niby z tego powodu isc do zawodowki?
            jak ktoś nie chce to i tak nikt go do wyscigu nie zmusi.
        • Gość: pin Re: KUL -wydz. zamiejsc. w Stalowej woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:48
          A jak jest z pracą. Jak patrzą na ten dyplom pracodawcy?
          I czy na dyplomie pisze, ze sie studiowalo w zamiejscowym osrodku w stalowej?
    • Gość: :] kul - rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:09
      Sluchajcie - jest ktos kto zdawal na Ekonomie. Bo ten regulamin rekrutacji nie
      dokonca rozumiem.

Jesli zdaje polski, ang., matme i dodatkowo gegre, to mam wieksze szanse jakbym
      zdawal sam polski, ang i matme?
    • Gość: kulowiczka FORUM STUDENTÓW KULu IP: *.dashnet.lublin.pl 18.08.05, 00:02
      na pewno więcej informacji znajdziesz na forum: Studenci KUL łączcie się :D
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=31360
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka