Dodaj do ulubionych

JUWENALIA !!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:18
Tak napisałem żeby poprawić nastrój tym którzy zaczynaja charówkę od
października! Oby dotrwać w jak największym składzie!!! Jak wspominacie
juwenali 2005 i co proponujecie w 2006 roku???
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: JUWENALIA !!!!!! IP: 194.146.128.* 15.08.05, 19:43
      Juwenalia 2005? Aha, były wtedy, kiedy juz kułam do wcześniejszej sesji
      letniej... Pamiętam z nich głównie podręczniki;)
      • Gość: POLAq Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:55
        Przecierz to kilka dni? a ty nawet nie byłaś nigdzie?? Studia to nie tylko
        nauka, a juwenalia to jedno z największych i najprzyjemniejszych wydarzeń
        teogoż właśnie studenckiego życia!!!
        • Gość: vipera.b Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 22:42
          co?czy ty studiujesz?bo ja juwenalia spedzilam z podrecznikiem, uczac sie do
          egzaminu.
        • Gość: Aga Re: JUWENALIA !!!!!! IP: 194.146.128.* 15.08.05, 22:45
          Dla mnie nie są ani ważne, ani przyjemne. A poza nauką mam inne rozrywki - ale
          czy muszą to być juwenalia? Vipera, widzę, że przynajmniej nie jestem sama...:)
          • Gość: vipera.b Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.chello.pl 15.08.05, 22:56
            zdecydowanie nie jestes sama! ja uwazam podobnie- bawic sie przeciez mozna nie
            tylko w juwenalia
            • Gość: POLAq Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:29
              Oczywiście że nie tylko w juwenalia, ale to jest jedna z okazji. Życie to nie
              tylko nauka!!!!!!!!!1
              • Gość: vipera.b Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.chello.pl 16.08.05, 11:18
                nikt nie twierdzi,ze zycie to tylko nauka,choc na studiach staje sie ona jego
                dosc znaczaca czescia.a co do imprez,to ja jakos nie potrzebuje specjalnej
                okazji,zeby wyjsc ze znajomymi i dobrze sie bawic
                • Gość: POLAq Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:38
                  Ale to jest okazja żeby spotkać się z ludźmi z innych wydziałów i uczelni,
                  bardzo dobry sposób na poznanie nowych ciekawych ludzi!!!
    • Gość: toja Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.mtm-info.pl 16.08.05, 16:03
      <Tak napisałem żeby poprawić nastrój tym którzy zaczynaja charówkę od
      > października!>

chyba dzieki koleżanką nie wyszła ci ta poprawa

• Gość: "nowa" Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.chello.pl 16.08.05, 17:13
        Co to są juwenalia??? :D
      • Gość: Dzinks Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:37
        Jeśli ktoś się obija cały rok, to musi zakówać w juwenalia, które są świętem
        studenckim i są poto aby od nauki odpocząć i naładować akumulatory przed
        sesją!!! Dziewczyny trochę więcej luzu i optymizmu!!!!
        • Gość: Aga Re: JUWENALIA !!!!!! IP: 194.146.128.* 16.08.05, 17:56
          A osoba, która nie obija się cały rok, może robić takie błędy... :P
          Czy ja muszę się bawić na komendę? Nie. I to chodzi.
          A przy dwóch kierunkach, obu wymagajacych ciągłego czytania i pisania prac,
          naprawdę czas jest cenny i nie warto go marnować na coś, co nie sprawia
          przyjemności.
          • Gość: vipera.b Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.chello.pl 16.08.05, 20:28
            zgadzam sie z toba Aga,a do tego czy to moja wina,ze akurat tak sa ustalane
            terminy egzaminow?ma powiedziec egzaminatorowi,ze nie przyjde,bo ide sie
            bawic,juz widze jakby to zrozumial:P
        • Gość: O_o Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.b.jawnet.pl 16.08.05, 18:02
          Popieram przedmówcę ;)
          w tym roku w Krakowie pomimo deszczu w ostatnie dwa dni, zabawa była świetna ;)
          Pozdrawiam i do zobaczenia w maju 2006 gdzieś na Miasteczku Studenckim AGH:)
          • Gość: pooky Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:51
            No lało ale na Myslovitz nie spadła kropla deszczu, a potem Olimp 13 pietro to
            była imprezka pozdrawiam
        • Gość: POLAq Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:44
          Powidzcie mi kochane na jakiej uczelni są egzaminy w Juwenalia??
          Przecież to jest święto studenckie pod patronatem Dziekanów organizowane przez
          samorządy różnych uczelni zazwyczaj wspólnie(nie trwa przecież długo, kilka dni
          jeszcze nikogo nie zbawiło!) Nie rozumiem was dziewczyny! :-*
          • Gość: UWrules Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:52
            No właśnie gdzie są egzaminy w Juvenalia???
          • Gość: tual Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:43
            powiedz, prosze, ze jestes na I roku... i jeszcze nigdy nie byles na
            juwenaliach- tylko to tlumaczy twoja naiwnosc.....

moje juwenalia zawsze wypadaja pomiedzy waznymi kolami i zaliczeniami- w tym
            roku oderwalam sie doslownie na 2 godziny od ksiazek i poszlam zobaczyc, jak
            tym razem urzadzono juwenalia (okazalo sie, ze jak zwykle, czyli nic
            ciekawego).

masz racje- studia to nie tylko nauka, ale moim zdaniem juwenalia nie sa
            obowiazkowe i kazdy moze spedzac je jak chce...

a to gadanie o "święcie studenckim pod patronatem dziekanow" mogles sobie
            darowac...

poza tym w czasie sesji i krotko przed liczy sie kazdy dzien... czyzbys o tym
            nie wiedzial???
            • Gość: O_o Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.b.jawnet.pl 17.08.05, 20:42
              hmmm...jako student zaoczny miałam zaliczającego kolosa w piątek wieczorem,
              kiedy już zaczęły się imprezy...ale czy mnie i moich znajomych to odciągnęło??
              bynajmniej...prosto z zajęć poszliśmu na miasteczko:) i było fantastycznie...
              chyba nie potrafisz się wczuć w tą atmosferę, skoro uważasz, że nic ciekawego
              nie było zorganizowane...ale nie oszukujmy się. Żeby się dobrze bawić, to przede
              wszystkim trzeba mieć ku temu odpowiednie nastawienie:) pozdrawiam
          • Gość: vipera.b Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.chello.pl 17.08.05, 23:17
            nikt nie mowi,ze egzaminy byly w juwenalaia,ale przeciez wtorek,czy sroda po
            juwenaliach to juz nie swieto!i co przeszkadza zrobic egzamin w taki dzien?!?
            wiec prosze was bardzo,gadanie o patronacie dziekanów,to chyba zbytnia
            przesada.ja zycze wam od siebie milej zabawy w tym roku i przyszlym,ale nie
            zachowujcie sie tak jakby impreza w juwenalia byla powszechnym obowiazkiem,bo
            to jest troszke zalosne.
    • Gość: pooky Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:46
      Juwenalia o tak... te ostatnie to było coś,wybawiłam się, odreagowałam stres
      nasze ukochane Miasteczko AGH. Moim zdaniem Juwenalia są bardzo potrzebne bo
      studia to nie tylko nauka to nasze piękne początki dorosłości, to przyjaciele,
      imprezki, młodość, pierwsze porażki rozczarowania. Chcę mieć cudowne
      wspomnienia ze studiów czego i Wam życzę.
      • Gość: POLAq Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:19
        Ja pomimo iż studiuję na PWr juz III rok zawszę znajdowałem czas by
        uczestniczyć choć w kilku koncerach i zabawach. Wcale nie mówię że Juwenalia,
        są obowiązkowe i to jest nadinterpretacja w waszym wykonaniu. Jestem w stanie
        zrozumieć, że są sytuację w których należy poświęcić ten czas na naukę lecz
        niemoże to być notoryczne!! Pozdrawiam!
    • Gość: Hermin Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:03
      Love sex & rock&roll !!!!!!!!
      • Gość: Energy Re: JUWENALIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:54
        Juwenali to fajna sprawa i można odpocząć od nauki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka