Dodaj do ulubionych

AE Katowice

IP: *.netis.net.pl 17.08.05, 14:02
Witam! Czy mógłby mi ktoś udzielić jakiś informacji na temat studiowania na
AE w Katowicach? Czy ciężko jest na I roku? Dużo nauki?
Obserwuj wątek
    • Gość: st Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:29
      To jest akademia ekonomiczna, a nie politechnika. Nie masz się czym martwić
      musisz sie naprawdę postarać żeby wylecieć.
      • tweety8 Re: AE Katowice 17.08.05, 20:37
        Hej
        Zgadzam się, oczywiście zależy od kierunku, ale ogólnie nie jest źle. Ja w tym
        roku skończyłam AE i naprawdę nie było tak źle. Nauczyciele są różni niektórzy
        potrafią się uwziąć, ale tak jak powiedział przedmówca, trzeba się baaardzo
        starać żęby Cię wywalili!
        • Gość: st Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:05
          I ogólnie teraz na ae dostali się dobrzy studenci i farciarze systemu rekrutacji.
          • Gość: Kasia Re: AE Katowice IP: *.netis.net.pl 17.08.05, 23:37
            Dzięki za info!! I proszę o więcej szczegółów :) Z góru dziękuje :)
    • Gość: Kasia Re: AE Katowice IP: *.netis.net.pl 18.08.05, 15:49
      Proszę Was napiszczie coś na temat AE !!!
      • Gość: Absolwentka AE Katowice - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:02
        Ukończyłam AE w Katowicach w tym roku w marcu. Patrząc na studia z perspektywy 5
        miesięcy od ich zakończenia oceniam ten czas bardzo dobrze.
        Jeżeli komuś zależy na dobrych i bardzo dobrych stopniach, to musi się dużo
        uczyć na pierwszym (drugim i trzecim) roku też. Najgorsze były dla mnie trzy
        pierwsze lata - nauki od groma! Na pierwszym roku musiałam dużo nadrabiać z
        matmy, bo jestem po liceum ekonomicznym a tam wiadomo jaki jest program
        nauczania. U mnie wiele osób z ogólniaków miało problemy ze zrozumieniem
        rachunkowość itp. Ale można bardzo szybko w to wszystko wsiąknąć i po pierwszym
        roku nauka ekonomii, czy kolejnej "odmiany" zarządzania nie jest taka trudna.

Nie wiem co mogłabym Wam jeszcze napisać. Chyba to, że na AE mimo paru wyjątków,
        jest spoko! Pozatym to, czego się tam nauczyłam wykorzystuję w pracy - naprawdę!

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam powodzenia :)

Ps. Ciągle mam nadzieję, że tam wrócę (ale to czas pokaże) ;)
        • Gość: QQQ Re: AE Katowice - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:09
          Hej hej hej Absolwentko odewzij się do mnie na garf_garf@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka