Gość: Kasia IP: *.netis.net.pl 17.08.05, 14:02 Witam! Czy mógłby mi ktoś udzielić jakiś informacji na temat studiowania na AE w Katowicach? Czy ciężko jest na I roku? Dużo nauki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: st Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:29 To jest akademia ekonomiczna, a nie politechnika. Nie masz się czym martwić musisz sie naprawdę postarać żeby wylecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety8 Re: AE Katowice 17.08.05, 20:37 Hej Zgadzam się, oczywiście zależy od kierunku, ale ogólnie nie jest źle. Ja w tym roku skończyłam AE i naprawdę nie było tak źle. Nauczyciele są różni niektórzy potrafią się uwziąć, ale tak jak powiedział przedmówca, trzeba się baaardzo starać żęby Cię wywalili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: AE Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:05 I ogólnie teraz na ae dostali się dobrzy studenci i farciarze systemu rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AE Katowice IP: *.netis.net.pl 17.08.05, 23:37 Dzięki za info!! I proszę o więcej szczegółów :) Z góru dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AE Katowice IP: *.netis.net.pl 18.08.05, 15:49 Proszę Was napiszczie coś na temat AE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka AE Katowice - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:02 Ukończyłam AE w Katowicach w tym roku w marcu. Patrząc na studia z perspektywy 5 miesięcy od ich zakończenia oceniam ten czas bardzo dobrze. Jeżeli komuś zależy na dobrych i bardzo dobrych stopniach, to musi się dużo uczyć na pierwszym (drugim i trzecim) roku też. Najgorsze były dla mnie trzy pierwsze lata - nauki od groma! Na pierwszym roku musiałam dużo nadrabiać z matmy, bo jestem po liceum ekonomicznym a tam wiadomo jaki jest program nauczania. U mnie wiele osób z ogólniaków miało problemy ze zrozumieniem rachunkowość itp. Ale można bardzo szybko w to wszystko wsiąknąć i po pierwszym roku nauka ekonomii, czy kolejnej "odmiany" zarządzania nie jest taka trudna. Nie wiem co mogłabym Wam jeszcze napisać. Chyba to, że na AE mimo paru wyjątków, jest spoko! Pozatym to, czego się tam nauczyłam wykorzystuję w pracy - naprawdę! Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam powodzenia :) Ps. Ciągle mam nadzieję, że tam wrócę (ale to czas pokaże) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQ Re: AE Katowice - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:09 Hej hej hej Absolwentko odewzij się do mnie na garf_garf@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś