Dodaj do ulubionych

WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI????????????

IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 16:43
Może mi ktoś napisać kilka słów o tej uczelni? najbardziej interesuje mnie
dziennikarstwo ale chętnie poczytam też opinie ludzi z inych kierunków :)
Obserwuj wątek
    • elleves Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? 18.08.05, 17:16
      witam. Jestem z Lodzi i cos Ci akurat moge powiedziec o tej szkole wiec tam
      panuej jedna zasada, a mianowicie:
      PŁACISZ czyli zdajesz sesje i konczysz studia

Dobra rada - pomysl moze nad czyms innym - a dziennikarstwo mozna tez robic na
      filogii polskiej:) mysle, z duzo ambitnieszjasz uczelnia (uniwerek lodzki
      polecam)
      • Gość: ona Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 18:53
        Dzięki za radę :) No właśnie na filologię polską się nie dostałam i szukam
        czegoś podobnego w niepaństwowych szkołach :(
    • amonea Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? 18.08.05, 23:39
      szkola jest ok, daje duze mozliwisci, na pewno wiecej niz uniwerek, tylko
      niektorzy studenci (pol - debile, kompletnie nieporadni i leniwi) baaaardzo
      psuja jej opinie. wydaje mi sie, ze zasada - placisz - masz dziala, ale kto
      CHCE, kto jest bystry i madry, ten skorzysta. zwlaszcza w takiej dziedzinie jak
      dziennikarstwo - tu najwazniejsze sa Twoje osiagniecia, predyspozycje,
      umiejetnosci praktyczne, ktore latwo zweryfikowac... cechy, ktorych zadna
      szkola Cie nie nauczy.
      • Gość: rodzinka Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:46
        A ja zrezygnowałam z dziennikarstwa na wshe
        • elleves Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? 19.08.05, 08:52
          Witam. Z tego co wiem to studenci dziennikarstwa z WSHE maja bodajze praktyki w
          Radiu Eska lub w innym łodzkim radio i chyba tez w Gazecie Wyborczej, gdyz
          WSHE ma podpisana umowe z tymi rozglosniami i wydawnictwami.
          Szkooda, ze sie nie dostalalas na filologie, a moze pomyslisz o innym kierunku?
          Ja np jestem na UŁ na stosunkach miedzynmarodowych i mam wsrod specjalizacji do
          wyboru rowniez cos w stylu dziennikarstwa, tylko , ze u nas to sie zwie ,,
          mass=media"(pomysla na nazwe - pani dzieka, ble).
          Pozdrawiam.
    • Gość: ciscomen Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: 212.51.203.* 19.08.05, 12:27
      na Informatyce wcale nie jest płacisz i masz! Jak ktoś jest bliżej
      zainteresowany to chętnie podeślę na maila kontakty do 2 studentów, którzy tak
      myśleli aż się zdziwili jak przyjdzie im powtarzać semestr lub zmiana uczelni.
      Dużo zależy od wykładowcy a przede wszystkim od tego co student ma w głowie.
      Nieważne jaka to będzie uczelnia.
      Prawdą jest, że im większy dostęp do studiowania tym więcej trafia się zakutych
      pał psujących średnią!
      • Gość: ona Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.toya.net.pl 19.08.05, 13:16
        Dziękuje Wam bardzo za wszystkie wpisy :) Daliście mi sporo do myślenia.
        Pozdrowionka!:)
    • Gość: ola Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 16:19
      ktoś jeszcze może coś napisze?
    • Gość: waw Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: 195.42.249.* 23.08.05, 08:31
      wejdz na forum łódzkie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka