Gość: ona IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 16:43 Może mi ktoś napisać kilka słów o tej uczelni? najbardziej interesuje mnie dziennikarstwo ale chętnie poczytam też opinie ludzi z inych kierunków :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elleves Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? 18.08.05, 17:16 witam. Jestem z Lodzi i cos Ci akurat moge powiedziec o tej szkole wiec tam panuej jedna zasada, a mianowicie: PŁACISZ czyli zdajesz sesje i konczysz studia Dobra rada - pomysl moze nad czyms innym - a dziennikarstwo mozna tez robic na filogii polskiej:) mysle, z duzo ambitnieszjasz uczelnia (uniwerek lodzki polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 18:53 Dzięki za radę :) No właśnie na filologię polską się nie dostałam i szukam czegoś podobnego w niepaństwowych szkołach :( Odpowiedz Link Zgłoś
amonea Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? 18.08.05, 23:39 szkola jest ok, daje duze mozliwisci, na pewno wiecej niz uniwerek, tylko niektorzy studenci (pol - debile, kompletnie nieporadni i leniwi) baaaardzo psuja jej opinie. wydaje mi sie, ze zasada - placisz - masz dziala, ale kto CHCE, kto jest bystry i madry, ten skorzysta. zwlaszcza w takiej dziedzinie jak dziennikarstwo - tu najwazniejsze sa Twoje osiagniecia, predyspozycje, umiejetnosci praktyczne, ktore latwo zweryfikowac... cechy, ktorych zadna szkola Cie nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzinka Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:46 A ja zrezygnowałam z dziennikarstwa na wshe Odpowiedz Link Zgłoś
elleves Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? 19.08.05, 08:52 Witam. Z tego co wiem to studenci dziennikarstwa z WSHE maja bodajze praktyki w Radiu Eska lub w innym łodzkim radio i chyba tez w Gazecie Wyborczej, gdyz WSHE ma podpisana umowe z tymi rozglosniami i wydawnictwami. Szkooda, ze sie nie dostalalas na filologie, a moze pomyslisz o innym kierunku? Ja np jestem na UŁ na stosunkach miedzynmarodowych i mam wsrod specjalizacji do wyboru rowniez cos w stylu dziennikarstwa, tylko , ze u nas to sie zwie ,, mass=media"(pomysla na nazwe - pani dzieka, ble). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciscomen Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: 212.51.203.* 19.08.05, 12:27 na Informatyce wcale nie jest płacisz i masz! Jak ktoś jest bliżej zainteresowany to chętnie podeślę na maila kontakty do 2 studentów, którzy tak myśleli aż się zdziwili jak przyjdzie im powtarzać semestr lub zmiana uczelni. Dużo zależy od wykładowcy a przede wszystkim od tego co student ma w głowie. Nieważne jaka to będzie uczelnia. Prawdą jest, że im większy dostęp do studiowania tym więcej trafia się zakutych pał psujących średnią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.toya.net.pl 19.08.05, 13:16 Dziękuje Wam bardzo za wszystkie wpisy :) Daliście mi sporo do myślenia. Pozdrowionka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 16:19 ktoś jeszcze może coś napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: WSHE ŁÓDŹ! KTO TAM CHODZI???????????? IP: 195.42.249.* 23.08.05, 08:31 wejdz na forum łódzkie :) Odpowiedz Link Zgłoś