Gość: yoda Re: do lubelskich studentow!! IP: *.chello.pl 19.08.05, 00:16 Max wiocha.;) Jesli masz wybor, uciekaj stamtad. Odpowiedz Link Zgłoś
i.kropkaa Re: do lubelskich studentow!! 19.08.05, 00:39 dlaczego wiocha?? myslalam ze lublin jest miastem przychylnym studentom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do lubelskich studentow!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:10 Szczególnie przychylnym jeśli chodzi o pracę ;) Ale wbrew pozorom lubię Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamil Re: do lubelskich studentow!! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 12:35 lublin to śliczne miasto!!! Mi sie bardzo podoba. Wiem że się nie bede tam nudził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: do lubelskich studentow!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:08 poprzednik ma racje:)Lublin jest piekny zwłaszcza noca a poza tym koffffffffam to miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edusek Re: do lubelskich studentow!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:59 Początkowo byłam wśród opozycji- Lublin jawił mi się jako nudne miasto, w którym nic ciekawego się nie dzieje. faktycznie, mało się dzieje dla kogoś, kto nie umie zorganizować sobie czasu. Jest tam całe mnóstwo młodzieży i wierzę, że będzie świetnie, zwłaszcza po moim ostatnim pobycie tam... :D Do zobaczenia w pażdzierniku...pa Odpowiedz Link Zgłoś