Dodaj do ulubionych

Akademia Teatralna W Warszawie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:26
Od pazdziernika wstepuje w szeregi tej elitarnej szkoly. I tu kieruje swoje
pytanie kto razem ze mna rozpoczyna studia na wydziale teatralnym. Poza tym
chcialbym dodać ze jestem z siebie tak bardzo dumny i w ogole ehh ahh To chyba
jedyna szkola w polsce gdzie tak bardzo ciezko jest sie dostac :)) Pozdrawiam
i zgłaszajcie sie przyszle gwiazdy teatru i filmu :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:34
      jest nas tak niewiele, ale moze jest jakas zacna dusza na tym forum. Wpisujcie sie
      i pozdrowienia dla naszych profesorow ze swiata filmu i teatru. To sie nazywaja
      studia !!!
    • Gość: Aga Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: 194.146.128.* 10.09.05, 00:24
      Niby wiem, że skromność nie musi być podstawową cechą aktora, ale, człowieku,
      trochę pokory. Spróbuj się dostać na medycynę;) (Wiem, że egzaminy na studia
      aktorskie są trudne i specyficzne, co jednak nie oznacza, że są najtrudniejsze,
      a te dwadzieścia parę przyjętych osób to "elita").
    • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:45
      medycyna pfff. Nie bylas na egzaminach do szkoly teatralnej wiec nie wiesz i
      siedz cicho nikt pokory mnie nie bedzie uczyl, a to ze sie ciesze to moja
      sprawa, jest z czego. Jesli chcesz wiedziec to jestesmy elita sposrod tysiecy
      startujacyc maturzystow. widze ze zazdroscisz !!!
      • Gość: Aga Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: 194.146.128.* 10.09.05, 00:51
        Zazdrościć nie mam czego, nigdy nie chciałam być aktorką (lekarką też nie). A
        ty jesteś żałosnym bufonem - uważaj, bo wyleczą cię z tego na pierwszych
        zajęciach...
    • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:49
      w sumie nie dziwie sie jest czego zazdroscic. :)))
      • Gość: stanisław z łodzi Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.vnet.pl 10.09.05, 11:29
        taaaa...w tym roku troche TANIEJ bylo sie dostac wiec juz widac efekty w
        postaci twojej osoby:|
        • Gość: gabi Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:32
          Gratuluje.Sama chcialam zdawac do AT.Ale troche wyluzj.To,ze sie dostales nie
          znaczt,ze odrazu zostaniesz bozyszczem tlumu i najwieksza gwiazda poslkiego
          kina.Uwazaj,zebys nie wyladowal w jakims prowincjonalnym teatrze w Pcimiu
          Dolnym.Powiniens nauczyc sie troche pokory,bo bo dostanie sie do szkoly
          teatralnej nie odrazu gwarantuje pozniejszy sukces.
          • Gość: Sandamo Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:52
            Tak tylko ze to nie jest jakas tam szkola teatralna tylko najlepsza Akademia
            Teatralna W Warszawue. Odniosłem wielki sukces i tym sie szczycę !! Nikt pokory
            nie bedzie mnie uczył. !! Jestem z siebie dumny, jak i wszyscy dokola !!! Pozdrawiam
            • Gość: Aga Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: 194.146.128.* 10.09.05, 13:46
              Tylko że nawet z tej "najlepszej Akademii Teatralnej w Warszawie" etat w
              teatrze dostaje połowa - w jakimkolwiek teatrze, łącznie z Pcimiem, reszta
              dorabia dubbigniem, reklamami albo zmienia zawód. A wybijają się nieliczni i
              jest to wypadkowa talentu, szczęścia, znajomości i determinacji. Zatem nie
              sądź, że sam fakt dostania się do AT czyni z Ciebie boga, a tym bardziej, że
              talent aktorski jest jedynym dającym szczęście w życiu i jedynym godnym
              docenienia.
    • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:53
      Co sie tak uczepila tego watku co?? No chyba rzeczywiscie zazdrosc cie zżera.
      Nie potrafisz cieszyc sie z czyjeos szczescia. Nie masz pojecia o sztuce o
      aktorstwie.
      Idz lepiej i studiuj jakies ogrodnictwo czy cos w tym stylu... :/ mojego
      szczescia nic nie popsuje... !!! Wiem ile pracy wlozylem zeby sie dostac do tej
      szkoly i tyle samo pracy wloze zeby sie wybić !!! Koniec
      • Gość: Aga Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: 194.146.128.* 10.09.05, 14:26
        Uczepiłam sie, bo żal mi nadętych bufonów, niezależnie od tego, czy studiują
        aktorstwo, prawo czy ogrodnictwo. Są tacy zabawni...
        • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:42
          Tacy zabawni jak ty !!!! <haha>
          • Gość: ... Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: 82.160.102.* 10.09.05, 17:42
            PROWOKACJA!!!
            ludzie olejcie tego idiote. pewnie mu się nudzi a w życzywiśtości nie dostal się
            nawet na hodowlę drobiu.

a tak by the way to kadra jet lepsza w pwst w krakowie
            • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 17:50
              Prowokacja co ty czlowieku myslisz za je nie mam nic innego do roboty tylko
              prpwokowac ludzi !! Daj spokoj. I nie mow o mnie idioto bo nim nie jestem !!
              Zupełnie ine mialo byc przeznaczenie tego watku, ale sie nie udalo i wchodza tu
              ludzie niezwiazani zupenie z akademia. Coż... Nie mozecie pogodzic sie z faktem
              ze komus sie udalo. a na hodowle drobiu to pewnie ty pojdziesz. Jestescie
              żałośni !!!
              • Gość: ... Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: 82.160.102.* 10.09.05, 17:56
                ojojoj... nie denerwuj się tak bo złość piękności szkodzi a aktorzy muszą się
                dobrze na scenie prezentować :P
                • Gość: q Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:15
                  hehehe dokladnie. aktorzy musza byc piekni i zadbani wiec zmykaj do kosmetyczki
                  na "manikjur" :) buehehehe jak ktos taki ma wystepowac w teatrze to juz obiecuje
                  wiecej tam nigdy nie pojsc, a jak w tv to wyrzuce telewizor :)
                  • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:42
                    ;(((((((((((((((((((((((((((((

wrednosc ludzka nie zna granic :(
                    • Gość: q Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:52
                      nie matrw sie... bedzie lepiej :) na studiach poznasz fajniejszych ludzi niz my :)
                      • Gość: gienio Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.astral.lodz.pl 10.09.05, 20:04
                        zawsze myslalem ze to w lodzi jest najlepsza filmowka ale co tam ...
                      • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:15
                        mam nadzieje...
                        • Gość: q Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:36
                          po prostu trzeba miec troche pokory w sobie :) obojetnie na jakie studia sie
                          dostales i ile czasu i pracy w to wlozyles nie mozesz zapomniec o kulturze i
                          pokorze wobec innych ludzi, nawet jezeli studiuja slawna juz w tym watku hodowle
                          drobiu :)

jezeli cieszysz sie ze dostales sie do akademii teatralnej to my bedziemy sie
                          cieszyc razem z Toba, ale musisz nam pokazac, ze jestes wartosciowa osoba, ktora
                          wie o tym, ze nie jest pepkiem swiata - bo tacy sa najgorsi :)

a teraz pozdrawiam naprawde szczerze i serdecznie. mam nadzieje, ze za pewien
                          czas pochwalisz sie nam na forum (tylko juz w normalny sposob) swoimi
                          osiagnieciami i zaprosisz na niejedno teatralne przedstawienie ze swoim udzialem :)
                          • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:12
                            Wiesz nie znasz mnie... nie spotkales(aś) mnie nigdy i nie mozesz oceniac czy
                            ktos jest wartosciowy na podstawie kilku wypowiedzi, ktore moze rzeczywiscie sa
                            przesadzone, ale to wynika z tego ze sie bardzo ciesze ze studiow. Poczytaj
                            sobie inne watki i inne wupowiedzi ludzi to dopiero sa bufony itp..

NIE JESTEM PEPKIEM SWIATA NA PEWNO !!!!

Tak czy inaczej dziekuje za komentarz :) i równiez pozdraiwam :)))
                            • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:15
                              aaa pamietaj jeszcze ze swiat Internetu jest specyficznym miejscem i akurat tu
                              nie koniecznie nalezy pamietac o różnych wartosciach.

Powodzenia na studiach !!!
                      • Gość: Sandano Re: Akademia Teatralna W Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:16
                        do gienio W warszawie jest akademia teatralna a w Łodzi szkola filmowa :) obie
                        sa bardzo dobre i obie sie różnia. To zupełnie inne szkoly :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka