Gość: Grisza IP: *.chello.pl 09.11.06, 13:35 Solą by posypali, bo pewnie ślizko było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-alexander Bułgaria: Cukier przeciw złu 09.11.06, 13:41 Sprowadzic szamanow z Afryki albo z Polski (w Sejmie modlili sie oni o deszcz), ktorzy szybko uporaja sie z kazdym zlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerniakowianka Pogański kraj, pogańskie obyczaje... ;) IP: *.funk.pl 09.11.06, 13:50 Hehe, widzę że w Bułgarii też wesoło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Pogański kraj, pogańskie obyczaje... ;) IP: *.chello.pl 09.11.06, 13:55 toz to swietny sposób na pozbycie sie nadwyzek w produkcji cukru! Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Bułgaria: Cukier przeciw złu 09.11.06, 13:59 Pamietacie taki kawal: "Posłali faceta do czubków. Siedzi biedak i nudzi się. W końcu postanowił popatrzeć przez okno. Tam ogrodnik grzebie grządki. Psychol woła: - A co pan robi? - Nawożę truskawki. - Co? - Nawożę truskawki mówię! - Co pan robisz?!? - Ku.. truskawki posypuję gównem! - O a ja cukrem, ale ja to trochę pie..ięty jestem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Konie i wielblady sie uciesza! www.gs-arts.net 09.11.06, 14:09 Konie i wielblady sie uciesza! www.gs-arts.net Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur W sąsiedniej Grecji wyleją oliwę z oliwek zapewne 09.11.06, 15:35 W Szkocji poleją whisky, we Francji wyłożą ślimakami, w Rosji wiadomo, we Włoszech rozłożą makaron itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Bułgaria: Cukier przeciw złu 09.11.06, 15:51 > Solą by posypali, bo pewnie ślizko było... Przypomnial mi sie jeszcze kabaret Dudek: "- A co to takie słone? - Cukier, cukier jak sól, na oko tak samo wygląda, a tańszy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdaniec Kaszubi juz sie ciesza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.11.06, 16:37 Dlaczego Kaszubi maja czarne jezyki? -bo im sie cukier na asfalt rozsypal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes U nas święcą myśliwce, tam posypuja drogi cukrem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:18 każdy kraj cywilizowany inaczej, ma inną metodę na egzorcyzmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alb Bułgaria: Cukier przeciw złu IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.07, 13:25 Co za pogaństwo. Niby chrześcijańskie kraje, a wierzą w takie zabobony, bo to już nie jest wiara tylko zabobon. W Biblii rzadko cos jest powtarzane dwa razy, a to co oni robią to już na pewno jest pusty rytułał. Europa - pogański kontynent Odpowiedz Link Zgłoś