serinde 11.09.05, 23:04 no właśnie drodzy medycy...komu nie chce się zaczynać nowego roku akademickiego? bo mnie się nie chce...wakacje są taaakie fajne:] pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feanor18 Re: komu się nie chce zaczynać? 11.09.05, 23:12 prosze Cie nie narzekaj.. dla mnie wakacje sie jeszcze nie załęły... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
serinde Re: komu się nie chce zaczynać? 11.09.05, 23:27 nie narzekam, mialam tylko taka chwile, w ktorej uswiadomilam sobie, ze skonczy sie spanie do 12:( a coz takiego robisz, ze Twoje wakacje jeszcze sie nie zaczely? pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
feanor18 Re: komu się nie chce zaczynać? 11.09.05, 23:44 ucze sie :) znaczy sie sesje mam jeszcze :) rozumisz... :P ale jak własnie jutro mam ostani egz. i bardzo bym chciał go zdać :) Odpowiedz Link Zgłoś
serinde Re: komu się nie chce zaczynać? 11.09.05, 23:51 feanor18 napisał: > ucze sie :) znaczy sie sesje mam jeszcze :) > rozumisz... > :P > ale jak własnie jutro mam ostani egz. i bardzo bym chciał go zdać :) aaa...chyba ze tak no to powodzenia, kopniak w tylek etc. 3mam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
parasitus85 Re: komu się nie chce zaczynać? 11.09.05, 23:45 Feanor jeszcze vexit latinam ! Ale to przecież tylko formalność! Feanor- od dziś będziesz "Trzeci" ! Xelt może być "Drugi", a ja to chyba "Pierwszy" (ale nie ma pomimo tego "uprzywilejowanych" ksyw !!) łatwo będzie zapamiętać :) A co do wstawania o 12.... mi dopiero dwa tygodnie temu skończyło się wstawanie o 16 i zszedłem tak na 5-6 godzin w dół! trzeba się przecież powolij odzwyczajać, żeby szoku nie dostać ! Odpowiedz Link Zgłoś
woytek_k Re: komu się nie chce zaczynać? 12.09.05, 11:29 Ludzie z tym wstawaniem to będzie Teksańska masakra piłą mechaniczną 4 kontynuacja:( Ale jeżeli mam być szczery to tęskno mi za akademikiem, moją grupą, prosektorium... Tak na kilka dni (bez zobowiązań) bym się już na uczelnie przejechał..(wiem wiem psychiatra stwierdził że on tego nie leczy...:)) Pozdro:D Odpowiedz Link Zgłoś
serinde Re: komu się nie chce zaczynać? 12.09.05, 12:51 taaa...ja tez tesknie za znajomymi...ludzmi, knajpami, miejscami i uwazam, ze pazdziernik powinien byc miesiacem takim, kiedy kazdy wkreca sie w rok akademicki:D a potem to dopiero zaczac...trzeba miec troche czasu, zeby cialo i dusza przygotowaly sie na nadchodzaca masakre;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dead_of_winter Re: komu się nie chce zaczynać? 12.09.05, 20:06 Mi sie nie w ogole odwiedzac swojej uczelni. Jak widze z oddali pstrokaty gmach dziekanatu, to juz mna trzesie... Zostaly jeszcze 3 tygodnie, zanim sie zacznie mlyn, wiec trzeba sie bawic i to dosyc powaznie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
serinde Re: komu się nie chce zaczynać? 12.09.05, 22:00 dead_of_winter: studiujesz we wrocku? bo ktos o takim samym nicku zalogowal sie na nasze forum:D a balowac to i tak bedziemy przez caly rok:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dead_of_winter Re: komu się nie chce zaczynać? 12.09.05, 23:34 No oczywiscie, ze tak. Podejrzewam rowniez, ze jestes rok wyzej ode mnie... Balowalem ostatnie dwa, wiec ten pewnie nie bedzie pod tym wzgledem inny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
serinde Re: komu się nie chce zaczynać? 13.09.05, 00:46 ja tez 3 rok:)i pomyslec, ze za rok bedziemy na polmetku...heh...jak ten czas leci;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysza Re: komu się nie chce zaczynać? 13.09.05, 04:45 Mi sie kompletnie nie chce zaczynac tego trzeciego roku. Wlasnie siedze sobie w Wisconsin, podziwiam amerykanska medycyne i jak pomysle o tym ze za poltora tygodnia musze wracac do Poznania i ze znowu zacznie sie rutyna to mnie po prostu ogarnia czarna rozpacz-( Odpowiedz Link Zgłoś
domi7 Re: komu się nie chce zaczynać? 13.09.05, 13:18 Ja też chcę, by wakacje dłużej trwały... ---------------------------------------------- www.virtualtourist.com/ Odpowiedz Link Zgłoś