Dodaj do ulubionych

UWM!!! Olsztyn!!!

12.09.05, 17:15
Szukam osób które w tym roku rozpoczną naukę na tym uniwerku=)gdzie
będziecie mieszkać, wynajmujecie mieszkanie czy akademik?a może wiecie kiedy
i gdzie odbędzie się inauguracja roku szkolnego, czy może zawiadomienie ma
przyjść pocztą?a może spotkamy się na obozie adaptacyjnym...=) ja będę
mieszkała z chłopakiem w mieszkaniu 2 pokojowym, także poszukuję jeszcze
jednej osoby,która nie ma gdzie się podziać =P
Obserwuj wątek
    • Gość: kump86 Re: UWM!!! Olsztyn!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:23
      a ja mieszkam na samym kortowie. studiuje bio (pierwszy rok), jesli chodzi o
      rozpoczecie to wszystkie informacje masz na stronce uwm ( w hali na kortowie o
      godz 10, a pozniej druga czesc na wydzialacj). pozdrawiam. jaki kierunek?
    • Gość: fredo79@o2.pl Re: UWM!!! Olsztyn!!! IP: *.local5.pl / 80.51.241.* 12.09.05, 18:33
      ja zaczynam studia też w tym roku na kierunku gospodarka przestrzenna jako
      wolny słuchacz i jeszcze nie wiem gdzie będe mieszkał.
      • Gość: liLka Re: UWM!!! Olsztyn!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:15
        ja tez jako wolny słuchacz, a skoro słuchacze nie mają zadnych praw to czy tez
        mogą przyjść na rozpoczęcie?
        • Gość: Magda Re: UWM!!! Olsztyn!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:19
          ja zaczynam na zarządzaniu....bede mieszkać w mieszkaniu 2pokojowym z 2
          dziewczynami z 2 roku...wiec bedzie GiT :D
          • Gość: Agata Re: UWM!!! Olsztyn!!! IP: 80.51.216.* 17.09.05, 22:51
            ooo Magda ja tez zaczynam zarzadzanie :) 29 o 18:00 prawdopodobnie pierwsze
            spotkanie...eh!
        • Gość: ilka Re: UWM!!! Olsztyn!!! IP: *.visp.energis.pl 14.09.05, 19:57
          hej, napisz do mnie na mejla ilmad@wp.pl bo tez mam wiele niepewności w związku
          z tym wolnym słuchaczem. Moze razem jakos je rozgryziemy. Pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka