Gość: Ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:57 Zwracam się z prosbą czy ktos posiada wiadomosci o pracy w firmie AGROS w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
javus Re: ARGOS 09.01.07, 00:03 moze sprobuj www.google.co.uk lub www.argos.co.uk najpredzej tam znajdziesz szukaj job opportunities lub career. Pozdro Javus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ARGOS IP: 83.16.31.* 09.01.07, 06:27 j.t. firma wysylkowa handluje wszystkim , mydlo i powidlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:28 Pracowałem w tej firmie. Praca jako pracownik magazynu polega na realizacji zamówień przy użyciu słuchawek i mikrofonu. Całą twjoą pracą steruje komputer muwisz mu numer zamówienia i klijenta a komputer wysyla cie w lokację z której masz wziąść towar i załadować do wózka jak to wykonasz i potwierdzisz odpowiednia komendą odsyla cię do następnej lokacji z zamówionym towarem itd. Cala praca polega na załadunku zamówionych towarów podobnie jak w polskich hurtowniach tyle że tu wszystkie pozycje z faktury podawane sa ci przez komputer. Jest to praca fizyczna i trzeba sie troszke nadzwigać średnia waga pełnego wózka to 90-140 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxx Re: ARGOS IP: *.proxy.aol.com 10.01.07, 17:01 [...]"trzeba sie troszke nadzwigać średnia waga pełnego wózka to 90-140 kg." faktycznie, tylko 'troszke' dzwigania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djlopes Re: ARGOS IP: *.essexschools.org.uk 11.02.14, 15:53 to troche malo pracowales, cage ma wage do 270kg wiec nie troche tylko mega troche, wszystko kwestia wozka, a nachodzisz sie za cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:46 A JAKIE SA ZAROBKI TAK PI RAZY OKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:29 w godzinach: 6-14 6,50 funta/godz 14-22 6,50 funta/godz 22-6 7,00 funta/godz ale to jest też zależne od agencji przez którą pracujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:54 A jak jest z wypłatą czy trzeba miec konto czy jest wyplacana czekaminp;po 2 pierwszych tygodniach pracy czek i gdzie go zrealizowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:00 Czy takie agencje duzo pobierają?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:09 to co napisałem to jest stawka brutto jaką dostajesz za godzinę a ile agencja pobiera to tylko ona sama wie ile. Przeważnie na konto bankowe przelewana jest wypalta choć przez pierwsze 4 tygodnie ( max 4 tyg) może być gotówką ale to też zależy od pośrednika przez którgo pracujesz. Od jakiej agencji dostalaś propozycje pracy bo pracowalem przez kilka instytucji dla firmy Argos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:27 Przez ogłoszenie w gazecie wyborczej mamy pracowac w guilfordzie tam nas ma odebrac facetka i zawiez do domku bo jedzie nas troje osob i ona zalatwia wszystko a jak sie agencja nazywa nie wiemy tylko mówila ze ona tez byla 1 raz i chce pomoc jedziemy pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: ARGOS IP: *.server.ntli.net 10.01.07, 21:40 Nie wiecie jak się agencja nazywa i tak jedziecie w ciemno bo"jakaś babka"wam załatwiła prace i mieszkanie gdzieś?!Nie mów mi,że 3 dorosłe osoby zaufały "jakiejś babce" z "agencji,której nazwy nie znacie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:29 przepraszam ze zanudzam ale tak prawde mowiąc mamy troche"pietra"jechac jak tam jest naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:37 a ona pracuje w tej firmie?? Jest pośrednikiem czy tylko zapewnia zakwaterowanie?? Możesz mi przytoczyć całe to ogłoszenie z wyborczej?? To sprawdze czy to kant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:45 OK.Pakowanie sprzetu AGD Anglia i numer telefonu w Anglii.Ogloszenie tylko raz sie ukazalo jak zdzwonilismy to przyjeła nasze dane i byla jeszcze oferta pracy JONSON/JONSON .wyjedzamy 13.01 a i ubranie robocze mamy zapewnione a wyplata pierwsza na czek po 2 tygodniach{z rozmowy telefonicznejto wszystko a i jeszcze oplata do jakiegos cechu 50 funtów,z gory za domek 80f.za 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:38 a ta przysługa jezt odpłatna czy darmowa ?? Znaczy posrednictwo w pracy w ARGOS?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:47 Darmowa nic o zaplacie nie mówiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:54 możesz mi podać n tel do tej osoby? Jeśli to nie tajemnica? na gg lub na e- maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:57 moge podac nr.telefonu 886205880 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:59 ewentualnie podaj jak masz numer stacjonarny telefonu to ja zadzwonie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ARGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:55 nie mamy wyjscia jedziemy bilety wykupione a posrednicy gdzie zalatwiają w Anglii czy w POlsce moze masz numery telefonow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:00 Ja załatwiałem prze agencje działajace w anglii. masz gg to pogadamy o szczegółach Odpowiedz Link Zgłoś
wk350 Re: ARGOS 10.01.07, 23:57 > oplata do jakiegos cechu 50 funtów Przecież to oszustwo, ciągle podawane są przykłady tego typu a wy nadal wierzycie w te opowieści - "polak głupi przed i po szkodzie" -podany tylko nr tel. komórkowego i głos polski.Ten cech to opłata WRS i obecnie jego koszt 70 Ł ,ale na tą opłatę i tak jest czas 1 miesiąc, i nikt nie ma prawa pobierać ją już na początku.Taki typ sklepu nie współpracuje z "polaczkami " rekrutującymi osoby z Polski , dużo poszukujących pracy jest w Londynie i tam znaleźliby szybciej kandydatów.Dla zysku gazeta przyjmuje każde ogłoszenie Wyślijcie zapytanie mailowe do Argosu i spytajcie się czy potrzebują pracowników w Guildford i z jakimi agencjami współpracują secure.argoscareers.com/contact.html W Guildford jest jak w innym mieście kilka agencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PracownikARGOS TDG Re: ARGOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 01:04 przez tą strone nie znajdziesz pracy jako picker-packer a nawet stock controlle czy forklift driver tylko na stanowiska kierownicze czarna robotę zapewniają tylko agencje a nie sam ARGOS Odpowiedz Link Zgłoś
wk350 Re: ARGOS 11.01.07, 09:38 Oczywiście, ale podałem tą stronę aby mogła zapytać się z jakimi agencjami współdziałają w okolicach Guildford - no bo co to za kontakt , jakaś Polka z telefonem komórkowym .Czy nie uważasz że skończy się jak w tamtym przypadku? : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=54014436&a=54019971 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: ARGOS IP: *.autocom.pl 12.01.07, 00:56 > przez tą strone nie znajdziesz pracy jako picker-packer a nawet stock controlle > > czy forklift driver tylko na stanowiska kierownicze czarna robotę zapewniają > tylko agencje a nie sam ARGOS Nieprawda, Argos zatrudnia bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: ARGOS IP: *.leed.cable.ntl.com 11.01.07, 00:35 Przecież to ogłoszenie śmierdzi na milę. Nigdy nie zobaczysz Argosa, chyba że jako klienta, jeśli zostanie ci choć kilka funtów po tym jak ta pseudo-agencja oskubie cię z ostatniego grosza i zostawi na ulicy, będziesz dzwonić do mamy żeby ci przysłała na bilet powrotny albo prosić o pożyczkę w konsulacie zapamiętaj moje słowa Odpowiedz Link Zgłoś