Dodaj do ulubionych

Zarządzanie na UG

IP: 81.15.134.* 12.09.05, 19:55
Kto się dostał??
================
Zapraszam na forum studentów WZ UG forumwz.glt.pl
Obserwuj wątek
    • fmr1986 Re: Zarządzanie na UG 13.09.05, 13:33
      forumwz.glt.pl zapraszam :)
      • Gość: gosc_po Re: Zarządzanie na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:58
        ciekawe, co robia teraz studenci WZ, ze jeszcze nie trafili na forum:) przyjeto
        ok. 400 osob a tutaj nie widac prawie nikogo...
    • aania19 Re: Zarządzanie na UG 14.09.05, 12:36
      up
    • Gość: studentka Re: Zarządzanie na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:38
      Ja, piec lat temu. Ale na szczescie nie koncze tam studiow.
      • aania19 Re: Zarządzanie na UG 14.09.05, 12:41
        A dlaczego na szczęście??? I gdzie w takim razie kończysz???
        • Gość: studentka Re: Zarządzanie na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:03
          Koncze na duzo lepszej uczelni.
          A dlaczego na szczescie? Dlatego ze jest malo prostudencki, mało elastyczny
          i na niewystarczajaco wysokim poziomie.
          • Gość: fmr1986 Re: Zarządzanie na UG IP: 81.15.134.* 14.09.05, 13:39
            A możemy się dowiedzieć jaka to ta dużo lepsza uczelnia?

PS. Forum powstało w poniedziałek dlatego tam jeszcze jest tak mało osób ale
            mam nadzieję że dzięki Wam to się zmieni ;)
            • Gość: studentka Re: Zarządzanie na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:23
              Oczywiscie - od razu zaznaczam, to moje subiektywne uczucie, zbudowane
              na podstawie doswiadczen i z nia, i z WZ UG. To po to, zeby uniknac tekstow
              o zarozumialstwie itd. W tej chwili koncze studia na SGH.
              • Gość: fmr Re: Zarządzanie na UG IP: 81.15.134.* 14.09.05, 17:04
                aha no to SGH i wszystko jasne ;)
              • Gość: mille Re: Zarządzanie na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:18
                ja zaczynam teraz 3 rok na WE i powiem tak: zaluje, ze jestem na UG;) poziom
                jest zenujaco niski (chodzi mi zwlaszcza o "poziom studentow").

a juz najbardziej zaluje tego, ze nawet nie zdawalam na SGH- zdawalam tylko na
                UG (na egz. mialam 100/100 pkt), mam swietna srednia, zaczynam drugi kierunek,
                ale ta uczelnia zdecydowanie mi sie nie podoba... jezeli sie uda, bede
                probowala wyjechac na stypendium za granice albo przynajmniej postudiowac na
                innej uczelni w ramach MOST-u.

nie chce tutaj zniechecac do studiowania na UG, ale to nie dla mnie;) to
                fabryka magistrow... niedouczonych magistrow...
                • Gość: studentka Re: Zarządzanie na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:23
                  No własnie...
                  A juz najbardziej chce mi sie smiac, jak slysze, ze na SGH wyscig szczurow itd - porownujac to, co sie dzieje w grupie rachunkowosci WZ UG od lat.
                  • Gość: Ala Re: Zarządzanie na UG IP: *.laczpol.net.pl 14.09.05, 19:34
                    A co się dzieje w tej grupie.Uświadomcie nas ,wtedy łatwiej jest się poruszać
                    po uczelni.
                    • Gość: studentka Re: Zarządzanie na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:07
                      To do poruszania sie po uczelni niewiele ma - tym bardziej, ze kierunek wybierasz po 2 latach. Ale generalnie - testy, notatki itd nie sa pozyczane, tylko sprzedawane i delikatnie mowiac, duza konkurencja jest.
                      A o reszcie niech pisza studenci - ja moge miec przeterminowane informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka