Dodaj do ulubionych

Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ

IP: 212.191.172.* 12.09.05, 23:04
Ponieważ zbliża się termin odbierania indeksów, chciałam się zapytać gdzie
mam szukać tego magicznego okienka 4? Rozumiem że w starym budynku, ale na
parterze... Iszym piętrze?? I czy tam też wpłaca się te 5 zł za legitkę czy
jeszcze gdzieś indziej? (czyli pytanie tez gdzie;))

Rozpoczęcie będzie w nowym budynku... na parterze??

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 13.09.05, 08:26
      magiczne okienko jest CHYBA przy wejsciu od POW :D nie wiem bo ja mam szukac
      pokoju nr 20 :P a 5 zeta placisz na poczcie albo w banku lub innym tego typu
      wynalazku i z potwierdzeniem przychodzisz do nic :D Rozpoczecie jest w auli T001
      o ile siem nie mylem :D ktora CHYBA (znowu to chyba :P)jest na parterze:D nie
      wiem czy to przypadkiem nie ta aula co na niej byly drzwi otwarte :D
      • Gość: Agi Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: 212.191.172.* 13.09.05, 11:32
        No to już wszystko wiem ;)))

A poważnie to dzięki, bo nikt nie raczy odpisć na moje maile a dodzwonić się
        nie mogę :(

Ale z tym 5zł to mnie zaskoczyłeś, myślałam, że u nich się płaci :>

Pozdrawiam
    • ankeee Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ 13.09.05, 15:02
      Zaplaccie za legitke wczesniej, pozniej trzeba dostarczyc tylko dowod wplaty, oszczedzicie sobie czas, bo kolejki pewnie znowu beda gigantyczne, a tak to bedzie trzeba jeszcze biegac na poczte w celu oplacenia za legitke. Te sale sa zaraz na parterze, centralnie na przeciwko wejscia od strony POW, natomiast aula T1 jest od strony ul. Rewolucji 1905 roku. Na pewno poznacie ja z zewnatrz :>
      • Gość: Agi Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: 212.191.172.* 13.09.05, 17:18
        A na jakie konto trzeba to wpłacić?
        • ankeee Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ 13.09.05, 19:36
          Rok temu druczki z numerem konta byly do pobrania w dziekanacie, a jak jest w tym, to wybacz, ale nie mam skad wiedziec!
          • Gość: gg Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 13.09.05, 21:22
            jest napisane na pieczeci :D na liscie o przyjeciu ;p
    • martini.wnm Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ 13.09.05, 23:03
      Byłam w dziekanacie i co mi powiedzieli: (najpierw się pani zakłopotała, że "to
      przecież były te stare listy") trzeba zapłacić 9 zł (5 na legitke i 4 na indeks)
      na konto: UŁ Bank Pekao s.a. II o/Łódź 86124030281111000028222488. Tytuł wpłaty:
      opłata za indeks i legitymację. Do dziekanatu idziecie już tylko z dowodem
      wpłaty, a oprócz tego pani kazała mi wziąć też ksero legitki szkolnej. Nie wiem
      po co im to ale wezmę na wszelki wypadek.
      • Gość: Agi Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: 212.191.172.* 14.09.05, 10:49
        To jeszcze lepiej ;)

Skąd ja wytrzasnę legitkę szkolną :)))

Pozdrawiam
      • Gość: pyza Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:44
        ok to ja już 5 zeta zapłaciłam nie mam zamiaru drugi raz wnosić "opłaty
        pocztowej" więc ja w takim razie poproszę tylko indeks i o zwrot różnicy w
        cenie ;p
        hugs&kisses
        • Gość: gienio Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.09.05, 14:08
          siuuupel ale mie dzis o-j-ebali w tym dziekanacie :/ ze niby 10 razy sie pytaja
          ich ile trza zaplacic :/
          • Gość: Agi Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: 212.191.172.* 14.09.05, 14:15
            I co? Naprawdę 9 zeta? :(
            • Gość: ja Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.toya.net.pl 14.09.05, 16:23
              a nie dostaliscie listow? tam jest wszystko opisane:O
              • Gość: gienio Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.09.05, 16:37
                taaa fajnie ze masz napisane ja mam tylko o 5 :D dobra pojde na poczte i
                zaplace zeby nie bylo ze sie zlisilem na 4 zeta :D
                • Gość: ja Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.toya.net.pl 14.09.05, 22:11
                  ja mam w liscie odnosnie wplat tak napisane:
                  "Zgłaszając sie do Dziekanatu w celu odebrania indeksu i legitymacji
                  studenckiej, nalezy miec przy sobie dowod osobisty, dowod wpłaty 9 zł za indeks
                  i legitymacje studencka oraz wypelniony wyciag z dowodu osobistego. Wplaty 9zl
                  nalezy dokonac na konto Uniwersytetu Łodzkiego".
                  KONIEC:)
                  • Gość: gienio Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.09.05, 08:35
                    ja mam tak samo tylko ze 5 zeta seryjnie :/
                    • Gość: ja Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.toya.net.pl 15.09.05, 18:34
                      a powiedz gienio, gdzie to trzeba wpłacic? W banku czy na Rewolucji?;)
                      • Gość: gienio Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.09.05, 20:00
                        w banku albo na poczcie tudziez w western union jesli ktos lubi placic kupe
                        forsy za zagraniczny przelew z Polski do Polski :DDDD a tak powaznie ja
                        placilem na poczcie ;p
                        • Gość: ja Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.toya.net.pl 15.09.05, 20:15
                          i ile musiałeś zaplacic dodatkowo?( pytam z ciekawosci:P) i nie wiesz czy mozna
                          placic na Rewolucji?;)
                          • Gość: gienio Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 16.09.05, 08:41
                            na poczcie prowizja wynosi 2.50 :D na wydziale nie ma kas :D sa ponoc w
                            rektoracie ale nie wiem ,nie bylem i nie zamierzam byc :D ale obok wydzialu
                            jest filia Pekao wiec tam tez mozna zabulic :D
                            • Gość: ja Re: Pytanie do studentów Eko-Socu na UŁ IP: *.toya.net.pl 16.09.05, 11:03
                              dzięki za info:) pomocny jestes:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka