Gość: korfanty IP: *.eurogielda.pl 16.09.05, 16:55 Od października będę tam mieszkał! Wiecie jak tam jest? Jak tam się żyje:]? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sien86 Re: Miasteczko studenckie AGH 16.09.05, 16:59 chlopcze takich imprez nie ma poprostu nigdzie;/dzien w dzien do bialego rana;/ Odpowiedz Link Zgłoś
iskiereczkaa Re: Miasteczko studenckie AGH 16.09.05, 18:17 hmmm...Imprezy??Wynajmuje niedaleko mieszkanko ze znajmomymi na Nawojki moze sie wkręce choć nie jestem z Agh...? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAr Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:32 Iskireczkaa, no prob :) DS-11 zaprasza ;) Zawsze można gdzieś wyskoczyć jakąś większą grupą :) Trzeba tylko uważać, żeby nie popaść w zbyt złośliwy alkoholizm :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiep Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:41 Raj na ziemi. To tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agh Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.broker.com.pl 16.09.05, 22:46 miastczko to najlepsze miejsce na swiecie.... kazdy student chcialby tam mieszkac... ja tez tam bede mieszkac wiec do zobaczenia na imprezie:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Miasteczko studenckie AGH 16.09.05, 22:54 hehe jasne ze kazdy by chcial :) Ja też bede tam mieszkac z czego sie bardzo cieszę :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaceqkos Re: Miasteczko studenckie AGH 17.09.05, 04:30 Hmmm. Jest tak - bezpiecznie, bo sami studenci i nie musisz sie bac ze dostaniesz w morde albo Cie ograbia na srodku ulicy o 4 rano gdy wracasz z imprezy. Głośno - bo imprezy są doslownie tam gdzie okiem sięgnąc mozesz ;)), a zwłaszcza od czwartku do poniedzialku (rana). Ciekawie - no wkoncu spotkasz tam prawdziwą mieszankę braci studenckiej ze wszystkich (albo prawie wszystkich) krakowskich szkol wyzszych ;)) Ładnie- bo mimo wszystko dużo dziewczyn :))) A poza tym- wszedzie blisko, bardzo szybka siec akademicka (to czasem niedokonca;)) Generalnie - SUPER. Tylko dlaczego ja tam znow nie trafie??? Pozdrowienia od ubiegłorocznego mieszkańca Miasteczka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 17.09.05, 14:19 A czy panuje tam rozpusta? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Miasteczko studenckie AGH 17.09.05, 14:34 jaka rozpusta?? tam mieszkają sami porządni studenci :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
aggnes1 Re: Miasteczko studenckie AGH 26.09.05, 07:39 jak ja tam bede mieszkala to juz nie:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAr Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:34 Zawsze możesz drugi fakultet zrobić, czy cuś ;) Taki wieczny student ;) Forever and ever ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 17.09.05, 14:21 hej! który budynek jest najlepszy? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gaceqkos Re: Miasteczko studenckie AGH 18.09.05, 05:15 Hej!! Rozpusty oczywiście na Miasteczku nie ma :))) Czego wy sie spodziewacie?? Przeciez to zwykłe akademiki ;)) No a budynek ktory lepszy?? Hmmm , po pierwsze zalezy z jakiej jestescie uczelni, bo rozne uczelnie maja swoje budynki lub ich czesci przeznaczone dla własnych studentow. I czesto jest tak ze wielkiego wyboru nie ma jesli chodzi o konkretny budynek. Zreszta powiem tak - w każdym budynku można znaleźć coś/ kogoś ciekawego i wszedzie sie cosik dzieje :)) Dla każdego cos milego... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooky Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:29 Ja też od pażdziernika bede znów mieszkać w moim Raju, wywalczyłam akademik!!! już się nie moge doczekać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
horneith Re: Miasteczko studenckie AGH 18.09.05, 22:50 DS 12 Promyk - mój przyszły dom ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 19.09.05, 21:31 A co sądzicie o akademikach 15 i 16 na ul. Tokarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Miasteczko studenckie AGH 20.09.05, 12:03 to są akademiki AE prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 20.09.05, 13:30 raczej UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łata Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.mt.pl / *.mt.pl 20.09.05, 12:57 ja też tam będę mieszkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korfanty Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 20.09.05, 13:38 Czy pokoje są przydzielane od razu, czy wybiera się je samemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plik Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 22.09.05, 12:51 a wie ktoś może, czy w akademikach są poduszki i kołdry, czy też trzeba wziąć je sobie z domu??? Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: Miasteczko studenckie AGH 22.09.05, 13:20 w tamtym orku były ;) wiec chyba teraz też będa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:37 No własnie chyba ..:) Przeciez studenci rozne motywy wyprawiaja z kołdrami podczas roku akademickiego::) Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: Miasteczko studenckie AGH 22.09.05, 22:49 Piszcie piszcie o miasteczku, czekam na nowe informacje :) szczególnie o DS-16 !! Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: Miasteczko studenckie AGH 22.09.05, 22:50 aa i jeszcze pytanko...ile kosztują te akademiki? UJotowskie 240 zł, te tyle samo? Odpowiedz Link Zgłoś
gaceqkos Re: Miasteczko studenckie AGH 23.09.05, 20:49 To znow ja. Więc jest tak : akademiki na miaseczku kosztuja 250zeta, kołderki i poduszki wszędzie są :)) A DS 15 i DS 16 to faktycznie akademiki AE (czesc z nich, bo jeśli chodzi o 15 to część jest własnością AR). Cos jeszcze?? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 23.09.05, 21:51 A które akademiki należą do UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: Miasteczko studenckie AGH 24.09.05, 15:39 Studenci UJ trafiają ( z tego co na razie wiem ) do DS-16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Miasteczko studenckie AGH IP: *.eurogielda.pl 24.09.05, 21:33 a co jest w pokojach oprócz łózek, poduszek i kołder? :] Odpowiedz Link Zgłoś