hieronimus11 19.09.05, 18:47 Proszę studentów ww kierunku oraz wtajemniczonych o pomoc w interpretacji regulaminu. Czy zajęcia odbywają się jak na każdym innym kierunku studiów? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti Re: Prawo na UAM - charakter studiów IP: *.miedniewice.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 14:24 Mam ten sam problem... bo słyszałam że sami wybieramy sobie przedmioty... czy to możliwe żeby nie było żadnych obowiązkowych zajęć????? Syudenci prawa pomóżcie!!!!! moje gg 8225746 piszcie jakie są te zasady bo ja już noc nei kumam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prafnik Re: Prawo na UAM - charakter studiów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:44 Wszystko jest w regulaminie :D w I roku studiów: 1) zaliczenie przysposobienia bibliotecznego; 2) złożenie z oceną pozytywną egzaminu z przedmiotu "Pojęcia i metody prawa i prawoznawstwa"; 3) uzyskanie co najmniej 40 punktów z tytułu złożenia z oceną pozytywną egzaminów z wybranych przedmiotów grupy B; Do tego przez cały okres studiów musimy uzyskać 42 punkty tytułem złożenia z oceną pozytywną egzaminów z przedmiotów grupy D > to możliwe żeby nie było żadnych obowiązkowych zajęć????? możliwe :) na UJ jest tak samo ;p I oto cała filozofia :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś