Dodaj do ulubionych

Konto studenckie

21.09.05, 23:58
Jakie konto najlepiej zalozyc? Co sądzicie o Inteligo - zastanawiam sie
wlasnie nad Inteligo bo teraz jest promocja ze przez 6 miesiecy nie placi sie
za rachunki. Czy warto?
Tu info: polskiebanki.w.interia.pl/szczegolnie%20polecamy.html
Obserwuj wątek
    • ikyou Re: Konto studenckie 22.09.05, 00:34
      Ja zakładam konto w banku BPH. Nic nie płacisz za prowadzenie konta, wystarczy
      wpłacać 50zł co miesiąc i karta za friko. Poza tym mój tato ma konto w tym banku
      i chyba to jest główny powód tego, że ja też będę je tam mieć. ;)
      www.bph.pl/pl/klienci_indywidualni/rachunki_osobiste/konto_sezam_student
      • malgosia_wo Re: Konto studenckie 22.09.05, 03:35
        w millennium tez jest za darmo prowadzenie konta, przeewy przez neta 50 gr.
        calkiem ciekawie, wiec tam zalozylam :)
        • Gość: mgg Re: Konto studenckie IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:04
          Należy dodać iz w banku BPH opłata 0zł za prowadzenie konta obowiązuje w czasie
          promocji czyli do 31.12.2005. Jezeli w tym czasie zalozycie konto, to
          rzeczywiscie tak bedzie, ale co potem? normalnie prowadzenie takiego rachunku
          kosztuje w tym banku 3zł.
          Ja zalozylam początkowo konto w PKO SA, ale zmieniam kiedy tylko dostane
          legitymacje na Millenium. Pozdrawiam malgosie :P)
      • Gość: paula Re: Konto studenckie IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 22.09.05, 09:58
        a mi powiedziano w banku<bph> ze prowadzenie konta owszem za friko ale 2zl
        placi sie za karte+2,5za ubezpiecznie karty<jesli w ciagu miesiaca nie zapacimy
        nia co najmniej 3*>ale nawet zeby placic 4,5miesiecznie to i tak w miare
        standardowa oplata bo chyba tylko pko bp ma 2zl a reszta ok4
    • Gość: mgg Re: Konto studenckie IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:57
      Sprawdzilam co z karta w banku millenium, za wydanie karty placi sie 10zl(wow),
      za wznowienie(po roku) 8zł. Ale oplat za uzytkowanie na szczęscie nie ma.
      Jak tylko wydadza mi legitymacje likwiduje konto dotychczasowe i sprobuje
      zalozyc konto student w millenium :) Chyba jednak bardziej mi sie oplaci.
    • Gość: pko inteligo Re: Konto studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:21
      PKO INTELIGO:
      -bezplatna 1. karta (na 2 lata)
      -bezplatne przelewy przez internet (do odwolania)
      -dla studentow 1 zl za prowadzenie konta

-przez internet mozesz wszystko zalatwic
      • justyna.rusinek Re: Konto studenckie 22.09.05, 13:01
        Ja mam inteligo od grudnia i wystarczy że średnie saldo miesięczne wynosi ponad
        100 zł i wtedy płacę tylko 0,99zł za kartę. Tyle opłat :) Tylko że trzeba mieć
        to 100zł, ale u mnie to nie problem. A przelewy przez internet są dla mnie ważne
        a w inteligo jest ta opcja.
        • Gość: papi Re: Konto studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:27
          A gdzie moge zalozyc to konto inteligo w pko?
          • Gość: bartek Re: Konto studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:00
            a mbank?
          • Gość: przodek Re: Konto studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:15
            pko wykupilo inteligo, a zeby nie stracic, bo nazwa juz sprzedajna to dodali
            tylko "pko" na przodek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka