Dodaj do ulubionych

PRACA NA STUDIACH ______________________________

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:44
Hej, jestem studentką dwóch kierunków, w tym 1 płatnego ( 5 tys.rocznie)
mieszkam w innym mieście niż rodzice, sama wynajmuje pokój 1 osobowy,
utrzymuje się też, czodziennie mam zajęcia do 19, a dodatkowo jeszcze w
wekendy studia zaoczne. Chciałabym sobie trochę dorobić, bo moim rodzicom
jest coraz ciężej mnie utrzymać. No i gdzie ja znajdę pracę?
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:49
      maybe night club ehhh a nie pomyślałaś o tym wczesniej? a jakie stypendia
      socjalne czy za wyniki w nauce?
      • Gość: Ania Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:50
        tak i rano na wyklady, a na socjalne i za naukę się nie kwalifikuje :(
    • Gość: Anita Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:31
      zostań utrzymanką, albo panią tylko do towarzystwa jak jesteś inteligentna
    • Gość: agus Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:42
      ehh nie da sie miec wszystkiego- piszesz, że masz wykłady codziennie do 19 a w
      weekendy studia zaoczne i jeszcze chcesz pracować.. a pomyślałaś o tym kiedy
      będziesz sie uczyc? Myślę, ze praca w tym wypadku nie jest raczej możliwa,
      chyba, ze kosztem studiów.
      • in_di_ra Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ 23.09.05, 11:44
        Albo praca albo studia, musisz zdecydowac.Szkoda ze nie pomyslałas o tym kiedy
        zaczynałas.
        Zycze powodzenia:-)
        • Gość: mgg Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:03
          Aniu, znajdź sobie lepiej bogatego faceta :P ;)
          • Gość: oska Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:04
            może postaraj się udzielać korków, opiekować się dziećmi itd? zawsze wpadnie
            trochę grosza :)
    • Gość: flicka Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:13
      Jeśli jest naprawdę ciężko z kasą, możesz na jednym kierunku wziąć dziekankę i
      pracować. I starać się jak najwięcej dorobić w czasie wakacji.
    • Gość: szmaja Re: PRACA NA STUDIACH ___________________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:10
      praca wieczorami - w kawiarniach, klubach. wystarczy pare godzin dziennie i juz
      :). dasz rade!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka