Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:43 Czy jak wezme dziekanke to podbija mi legitymacje na ten rok, na ktory wzialem urlop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Dziekanka a legitymacja studencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:48 A co ze stypendium za wyniki w nauce? Za poprzedni rok przysluguje mi stypendium przez nastepny rok, kiedy mnie nie bedzie na uczelni - kiedy otrzymam te pieniadze? w trakcie urlopu czy dopiero po nim? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Dziekanka a legitymacja studencka 26.09.05, 21:49 Wydaje mi sie, ze w ogole nie otrzymasz - w czasie dziekanki nie ma stypediow, a w danym roku otrzymuje sie je za poprzedni semestr/rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dziekanka a legitymacja studencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:51 Dzieki za odpowiedzi:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: Dziekanka a legitymacja studencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:03 u mnie na uczelni otrzymywało się po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś