scobin 02.10.05, 20:45 Poznańskich niszowców (ładne określenie, prawda? Aż szkoda, że nie moje) zapraszam na jutro na 16 przed ratusz. (Tawananno? Mateuszu?). Tak, wiem, późno ogłaszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: Poznańskim niszowcom 02.10.05, 21:15 Nie mogę, niestety, o 16:00 - może udałoby się trochę później? Np. o 20:00? A może tak się od razu zintegrujecie, że zostaniecie do tak późnej godziny?;) Śliczne określenie z niszowcami, któż to wymyślił?:) Odpowiedz Link Zgłoś
scobin Re: Poznańskim niszowcom 02.10.05, 23:18 Nie wiem jak inni, ale ja raczej nie zostanę. Na 19 wybieram się na mszę do kościoła oo. dominikanów (może tym razem się uda Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Poznańskim niszowcom 03.10.05, 00:23 > Nie wiem jak inni, ale ja raczej nie zostanę. Na 19 wybieram się na mszę do > koś > cioła oo. dominikanów ( Szkoda. > A może > potem? Ale do tego potrzebowałbym Twojego numeru. :) SMS właśnie wysłany :). > Określenie "niszowcy" wymyśliła Odpowiedz Link Zgłoś