Dodaj do ulubionych

studia prywatne - zmiana POMOCY

IP: *.ztpnet.pl 05.10.05, 18:39
mam pytanie czy wie ktos gdzie mozna i czy mozna np. po 1 semstrze przeniesc
sie np. do uczelni panstwowej ,na jakich warunkach. Jestem zdruzgoatany i
moich 3 znajomych nie dostalismy sie na uczlenie panstwowa bo zabraklo nam
kilka punktow a teraz nie mozemy patrzec na ta bande glombow - jakbysmy
wiedzieli poszlibysmy nawet na pedagogike na panstwowa uczelnie a nawet
historie .
Obserwuj wątek
    • Gość: gggggg Re: studia prywatne - zmiana POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:07
      Z prywatnych na panstwowe? Malo prawdopodobne. Proponuje rok poswiecic na
      przygotowania i na wiosne znow zdawac na panstwowe. Zawsze mozecie tez poszukac
      dobrej uczelni prywatnej. Tam pewnie bedzie szansa przeniesienia. Ale to zalezy
      czy w Waszym miescie jest taka.
    • hayek_mises :) 05.10.05, 19:12
      Gość portalu: zdruzgotany napisał(a):

>Jestem zdruzgoatany i
      > moich 3 znajomych nie dostalismy sie na uczlenie panstwowa bo zabraklo nam
      > kilka punktow

jasne, każdemu zabrakło 2-3 punktów :)

> a teraz nie mozemy patrzec na ta bande glombow

nawet nie wiesz jak się pisze to słowo, podpowiem: przez "ą"
      ciekawe czy inni w grupie podobnie oceniają ciebie :)

- jakbysmy
      > wiedzieli poszlibysmy nawet na pedagogike na panstwowa uczelnie a nawet
      > historie .

jasne, na pedagogikę było 10 k. na miejsce, na pewno byś sie dostał :)
      • Gość: Zosia Re: :) IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 19:18
        No właśnie z całą pewnością pedagogika to doskonały pomysł w tej sytuacji :)
        Teraz nie bardzo jest wyjście , albo trzeba przeczekać ten rok , albo pójść do
        dziekana kierunku na który zabrakło punktów i poprosić o wyrażenie zgody na
        uczestniczenie w zajęciach na zasadzie wolnego słuchacza .Wówczas po zdanym w
        przyszłym roku egzaminie wstępnym i zaliczeniu w termnie obu sesji można
        wskoczyć rok wyżej .Albo poszukać innej ,lepszej szkoły prywatnej , jeszcze was
        przyjmą .
        • hayek_mises Re: :) 05.10.05, 19:24
          mnie zainteresowało to stwierdzenie "nawet na pedagogikę" :)
          to jeden z bardziej obleganych kierunków, do którego trzeba mieć predyspozycje
          tymczasem autor wątku myśli, że z otwartymi rekami na niego czekają :)

można pomysleć, że studiowałby byle co, aby było za darmo
          moze spróbuje w Państwowej Wyższej Szkole w Jarosławiu - bedzie miał upragnioną
          państwową uczelnię...

• Gość: gusia Re: studia prywatne - zmiana POMOCY IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 05.10.05, 20:24
      doskonale was rozumiem. to co spotkalam na prywatnej uczelni mnie przerazilo.
      dzis gadalam z dziewczyna ktora jest tak glupia ze juz bardziej sie nie da. w
      zyciu nie spotkalam tak tępej osoby.zaluje wyboru i chyba przepisze sie na
      lepsza prywatna uczelnie bo cvzuje sie wsrod tej tępoty okropnie , mam swoje
      ambicje.choc musze przyznac ze sa tez osoby zdolne , ktore mialy wysonkie wyniki
      z matury ale to sa wyjatki i chca sie przenosic na panstwowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka