Dodaj do ulubionych

zmiana grupy

IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 19:13
Chciałbym od przyszłego tygodnia zmienić grupę, czy w dziekanacie robią z tym
problemy?Dodam że jestem dopiero na I roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia Re: zmiana grupy IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 19:23
      To czy robią czy nie robią zależy od tego jak to uzasadnisz ( z bardzo ważnego
      powodu można , np. drugie studia , konieczność opieki nad chorą osobą ,ale nie
      dlatego ,że nie lubię rano wstawać ...).Na ogół nie można zmienić grupy jeśli
      nie znajdziesz osoby na wymianę , grupy powinny być równoliczne , tak Rektor
      zarządził, przynajmniej u nas tak jest .
      • Gość: yyy Re: zmiana grupy IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 19:46
        Poprostu wiem że w tamtej będę lepiej się czuł (ludzie)...ale kto z dziekanatu
        przejmowałby się takimi pierdołami.3,5 roku to niewiele-przemęczę się i po
        sprawie :(
        • Gość: Aga Re: zmiana grupy IP: *.is.uw.edu.pl 06.10.05, 13:09
          Zanim pójdziesz z tym do dziekanatu, idź do prowadzącego/ych i poproś, czy
          możesz chodzić na ich zajęcia. W 90% przypadków problemów z tym nie ma.
    • Gość: k Re: zmiana grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:40
      u mnie np. od takich spraw jak zmiana grupy jest sekretariat dydaktyczny, a tam
      pracują naprawdę miłę panie. u nas jest i tyle ułatwiona zmiana, ze są dwa
      nurty i można się przepisać między nurtami (nurt A jest nieco łatwiejszy niż
      nurt B), ale i tak wyszlo, że z jednego przedmiotu jestem w grupie nr. 1 (nurt
      A), a z dwóch w grupie 4 (nurt B). i pozwolono mi wybrać przy przenoszeniu się
      z nurtów grupę. ale można tylko jeden raz.
      a wprawdzie wykładowcy prosili aby nie przenosić się w grupach odpowiadającym
      jednemu nurtowi (kazdy nurt ma 3 grupy), żeby nie było zamieszania, ale prawda
      jest taka, że mozesz chodzić na cwiczenia do innej grupy nawet bez zgody
      ćwiczeniowca, tyle, że powinieneś w swojej grupie pisać kartkówki, ale to
      głownie ze wzgledu na określoną liczbę miejsc w sali tudzież kserówek, bo i tak
      wszystkie grupy pisza tą samą kartkówke w tym samym czasie.
      no i ewentualnie twój ćwiczeniowiec nie może ci postawić plusów za aktywność,
      bo cie nie ma na zajęciach...
      • Gość: yyy Re: zmiana grupy IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.05, 20:43
        Zmianę zrobię w 2 semestrze wtedy poprostu wydrukują nowe listy ze zmienionymi
        miejscami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka