Gość: yyy IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 19:13 Chciałbym od przyszłego tygodnia zmienić grupę, czy w dziekanacie robią z tym problemy?Dodam że jestem dopiero na I roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zosia Re: zmiana grupy IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 19:23 To czy robią czy nie robią zależy od tego jak to uzasadnisz ( z bardzo ważnego powodu można , np. drugie studia , konieczność opieki nad chorą osobą ,ale nie dlatego ,że nie lubię rano wstawać ...).Na ogół nie można zmienić grupy jeśli nie znajdziesz osoby na wymianę , grupy powinny być równoliczne , tak Rektor zarządził, przynajmniej u nas tak jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: zmiana grupy IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 19:46 Poprostu wiem że w tamtej będę lepiej się czuł (ludzie)...ale kto z dziekanatu przejmowałby się takimi pierdołami.3,5 roku to niewiele-przemęczę się i po sprawie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zmiana grupy IP: *.is.uw.edu.pl 06.10.05, 13:09 Zanim pójdziesz z tym do dziekanatu, idź do prowadzącego/ych i poproś, czy możesz chodzić na ich zajęcia. W 90% przypadków problemów z tym nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: zmiana grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:40 u mnie np. od takich spraw jak zmiana grupy jest sekretariat dydaktyczny, a tam pracują naprawdę miłę panie. u nas jest i tyle ułatwiona zmiana, ze są dwa nurty i można się przepisać między nurtami (nurt A jest nieco łatwiejszy niż nurt B), ale i tak wyszlo, że z jednego przedmiotu jestem w grupie nr. 1 (nurt A), a z dwóch w grupie 4 (nurt B). i pozwolono mi wybrać przy przenoszeniu się z nurtów grupę. ale można tylko jeden raz. a wprawdzie wykładowcy prosili aby nie przenosić się w grupach odpowiadającym jednemu nurtowi (kazdy nurt ma 3 grupy), żeby nie było zamieszania, ale prawda jest taka, że mozesz chodzić na cwiczenia do innej grupy nawet bez zgody ćwiczeniowca, tyle, że powinieneś w swojej grupie pisać kartkówki, ale to głownie ze wzgledu na określoną liczbę miejsc w sali tudzież kserówek, bo i tak wszystkie grupy pisza tą samą kartkówke w tym samym czasie. no i ewentualnie twój ćwiczeniowiec nie może ci postawić plusów za aktywność, bo cie nie ma na zajęciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: zmiana grupy IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.05, 20:43 Zmianę zrobię w 2 semestrze wtedy poprostu wydrukują nowe listy ze zmienionymi miejscami. Odpowiedz Link Zgłoś