Gość: justi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 21:36 hyhy...elou..:>>>....mam pytanko..czy jest tu ktos,kto zaczyna za pare dni prawo we Wroclawiu...:>>>..bo czas siem poznac...;p..pozdrawiam..:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G. Re: PRAWO WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 01:50 Ja zaczynam studiować prawo na UWr. Do zabaczenia juz w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWALITA Re: PRAWO WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 20:46 no i ja tez,jutro bede odbieral dokumenty.jesli chcesz nawiazac kontakt to przyjdz pod wydzial z wielkim napisem-TO JA,zebym wiedzial:)) w razie czego zostawiam adres concerto@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yj Re: PRAWO WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 18:35 vhj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PRAWO WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 07.10.02, 23:41 Oj zastanów się co robisz....Ta uczelnia, ta klasa, ten styl....Postudiuj do III roku a potem i tak czeka Cię zielona trawka (no chyba że masz wtyki ha ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: PRAWO WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.10.02, 10:29 a czy Ktos z Was wie w jakim prawie szukac tematu"szkody i sposoby jej naprawienia".dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś