Dodaj do ulubionych

wykladowcy wpia uw

IP: *.chello.pl 26.09.02, 17:28
mam pytanie do studentow WPiA UW
co mozecie powiedziec o wykladowcach (tzn czy od nich sie przepisywac czy
nie):
- Stepkowska z Rzymu
- Kraczkowski z Historii Pol.

bede bardzo wdzieczny za jakies rady.

pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: q. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 19:12
      stepkowska-bardzo fajna,mloda pani magister-duzo wiedzy i energii,mozna pytac
      o wszystko na zajeciach i po,generalnie wprowadza taka dosc luzna atmosfere...
      kraczkowski-absolutnie NIE polecam,nudny,metny,strata czasu.
      • Gość: R. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.chello.pl 26.09.02, 19:33
        A jaki jest Kraczkowski na cwiczeniach? bo wlasnie on mi sie trafil.
        i do kogo ewentualnie warto sie przepisac od niego? [slyszalem ze na pewno nie
        do Boreckiego]

pzdr
        • miriam_73 Re: wykladowcy wpia uw 26.09.02, 20:57
          O ile dobrze pamiętam to Kraczkowski na ćwiczeniach był zupełnie strawny.
          Natomiast uchowaj Bóg na zaliczeniach i egazminach. upierdliwy, drobiazgowy,
          brrr... Dwa razy u niego siedziałam z koleżankami, za każdym razem po ok. 1,5
          godziny. Celuje w pytaniach "przekrojowych".
          • Gość: q. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 15:26
            oo tak-2 godziny odpytywania to minimum!
            zdecydowanie polecam dr Rosner-bardzo ciekawe zajecia,wymagajaca,ale nie na
            sposob mgr Boreckiego (na szczescie znam tylko z opowiesci...),mila-z tym ze na
            0' zalapac sie dosyc trudno,no i odpytuje tez barrrdzo porzadnie...
    • Gość: dexter Re: wykladowcy wpia uw IP: *.pl 26.09.02, 22:19
      Stępkowska- może być, wszystko co napisali poprzednicy mniej więcej się zgadza;
      dużo dobrego słyszy się o ks.Franciszku
      Kraczkowski- nudziarz, ale wynika to także chyba z przedmiotu, który prowadzi,
      na ćwiczeniach i tak się nic nie nauczysz, a chodzić trzeba, bo trzeba, przez
      cały rok robi tylko jedno zapowiedziane kolokwium (akurat przed samą sesją
      zimową, ale nie ma problemu z przełożeniem- wszystkie gupy przekładają na po
      sesji, w dodatku w tym roku było takie same jak w poprzednim, czyli pewnie jest
      identyczne od 20 lat), więc z zaliczeniem nie ma problemu. Przepisywać się więc
      nie ma chyba po co, to przedmiot, którego i tak się musisz sama nauczyć, a tu
      przynajmniej masz zapewniony spokój.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia na tej "nowej drodze życia" ;))
      • Gość: R. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.chello.pl 26.09.02, 22:56
        o ks. Franciszku tez same dobre rzeczy slyszalem....
        niestety - pojechal na rok na jakies stypendium za granice czy cos i niestety
        mojego roku uczyc nie bedzie...
        • miriam_73 Re: wykladowcy wpia uw 27.09.02, 09:24
          Ooops, Franz wyemigrował czasowo?
          • Gość: R. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.chello.pl 27.09.02, 14:47
            niestety...
            a co moglbys mi powiedziec na temat konsultacji z logiki u mgr Pelki ? Lepiej
            chodzic do niego (gdzie mnie przypisali) czy moze warto by bylo przeniesc sie
            np do dr Petzla ? i jeszcze to samo odnosnie dr Chauvin ze Wstepu ? dobra jest?
            • Gość: q. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 15:29
              logika-zdecydowanie Lewandowski (bardzo dobrze tlumaczy,troche pyta,wiec jest
              sie w zasadzie na biezaco,co sie pozniej przyda:)
              Chauvin-w sumie w porzadku,Majchrowski tez jest niezly...(ale nie wiem czy w ty
              roku prowadzi?)
              • trinka Re: wykladowcy wpia uw 04.10.02, 10:43
                a stawecki nie wprowadzi w tym roku konsutacji ze wstepu? ja bym jego polecila
                w pierwszej kolejnosci
                a jesli chodzi o logike to tylko i wylacznie lewandowski

pozdro
                • hernandez Re: wykladowcy wpia uw 04.10.02, 19:33
                  Logika-Lewandowski,Machinska (o ile ktos sie chce uczyc by zdac egz za
                  pierwszym razem,jak ktos liczy na szczescie na egz to nie powinien tam isc:))
                  Wstep-Obojetnie do kogo bo egzamin jest bardzo prosty
                  Rzym-fajnie ze nie ma ksiedza bo nie bedzie upierdalania na egzaminie
                  Rzym-na egz do Zablockiej,Wolodkiewicza pisemny jest w pierwszym terminie
                  niezle trudny,pozniejsze terminy sa latwe tylko trzeba sie co nieco popytac
                  studentow wyzszych lat dlaczego
                  Historia Polski-unikac Zakrzewskiego na cw bo gosciu zachowuje sie
                  dosyc "dziwnie" ale ogolnie egzamin koncowy jest bardzo prosty (uderzac na
                  ustny do Pietrzaka,Senkowskiego jak komus sie uda)
                  Historia Powszechna-egzamin tez jest prosty
                  ps.Obie historie zdalem uczac sie z ksiazek z liceum na pozytywne oceny wiec wg
                  mnie nie jest trudny.

I podstawowa zasada wszystkie pisemne egzaminy zdawac ustnie a szczegolnie
                  Rzym:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka