Gość: R. IP: *.chello.pl 26.09.02, 17:28 mam pytanie do studentow WPiA UW co mozecie powiedziec o wykladowcach (tzn czy od nich sie przepisywac czy nie): - Stepkowska z Rzymu - Kraczkowski z Historii Pol. bede bardzo wdzieczny za jakies rady. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 19:12 stepkowska-bardzo fajna,mloda pani magister-duzo wiedzy i energii,mozna pytac o wszystko na zajeciach i po,generalnie wprowadza taka dosc luzna atmosfere... kraczkowski-absolutnie NIE polecam,nudny,metny,strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.chello.pl 26.09.02, 19:33 A jaki jest Kraczkowski na cwiczeniach? bo wlasnie on mi sie trafil. i do kogo ewentualnie warto sie przepisac od niego? [slyszalem ze na pewno nie do Boreckiego] pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: wykladowcy wpia uw 26.09.02, 20:57 O ile dobrze pamiętam to Kraczkowski na ćwiczeniach był zupełnie strawny. Natomiast uchowaj Bóg na zaliczeniach i egazminach. upierdliwy, drobiazgowy, brrr... Dwa razy u niego siedziałam z koleżankami, za każdym razem po ok. 1,5 godziny. Celuje w pytaniach "przekrojowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 15:26 oo tak-2 godziny odpytywania to minimum! zdecydowanie polecam dr Rosner-bardzo ciekawe zajecia,wymagajaca,ale nie na sposob mgr Boreckiego (na szczescie znam tylko z opowiesci...),mila-z tym ze na 0' zalapac sie dosyc trudno,no i odpytuje tez barrrdzo porzadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: wykladowcy wpia uw IP: *.pl 26.09.02, 22:19 Stępkowska- może być, wszystko co napisali poprzednicy mniej więcej się zgadza; dużo dobrego słyszy się o ks.Franciszku Kraczkowski- nudziarz, ale wynika to także chyba z przedmiotu, który prowadzi, na ćwiczeniach i tak się nic nie nauczysz, a chodzić trzeba, bo trzeba, przez cały rok robi tylko jedno zapowiedziane kolokwium (akurat przed samą sesją zimową, ale nie ma problemu z przełożeniem- wszystkie gupy przekładają na po sesji, w dodatku w tym roku było takie same jak w poprzednim, czyli pewnie jest identyczne od 20 lat), więc z zaliczeniem nie ma problemu. Przepisywać się więc nie ma chyba po co, to przedmiot, którego i tak się musisz sama nauczyć, a tu przynajmniej masz zapewniony spokój. Pozdrawiam i życzę powodzenia na tej "nowej drodze życia" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.chello.pl 26.09.02, 22:56 o ks. Franciszku tez same dobre rzeczy slyszalem.... niestety - pojechal na rok na jakies stypendium za granice czy cos i niestety mojego roku uczyc nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: wykladowcy wpia uw 27.09.02, 09:24 Ooops, Franz wyemigrował czasowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.chello.pl 27.09.02, 14:47 niestety... a co moglbys mi powiedziec na temat konsultacji z logiki u mgr Pelki ? Lepiej chodzic do niego (gdzie mnie przypisali) czy moze warto by bylo przeniesc sie np do dr Petzla ? i jeszcze to samo odnosnie dr Chauvin ze Wstepu ? dobra jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q. Re: wykladowcy wpia uw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 15:29 logika-zdecydowanie Lewandowski (bardzo dobrze tlumaczy,troche pyta,wiec jest sie w zasadzie na biezaco,co sie pozniej przyda:) Chauvin-w sumie w porzadku,Majchrowski tez jest niezly...(ale nie wiem czy w ty roku prowadzi?) Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: wykladowcy wpia uw 04.10.02, 10:43 a stawecki nie wprowadzi w tym roku konsutacji ze wstepu? ja bym jego polecila w pierwszej kolejnosci a jesli chodzi o logike to tylko i wylacznie lewandowski pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: wykladowcy wpia uw 04.10.02, 19:33 Logika-Lewandowski,Machinska (o ile ktos sie chce uczyc by zdac egz za pierwszym razem,jak ktos liczy na szczescie na egz to nie powinien tam isc:)) Wstep-Obojetnie do kogo bo egzamin jest bardzo prosty Rzym-fajnie ze nie ma ksiedza bo nie bedzie upierdalania na egzaminie Rzym-na egz do Zablockiej,Wolodkiewicza pisemny jest w pierwszym terminie niezle trudny,pozniejsze terminy sa latwe tylko trzeba sie co nieco popytac studentow wyzszych lat dlaczego Historia Polski-unikac Zakrzewskiego na cw bo gosciu zachowuje sie dosyc "dziwnie" ale ogolnie egzamin koncowy jest bardzo prosty (uderzac na ustny do Pietrzaka,Senkowskiego jak komus sie uda) Historia Powszechna-egzamin tez jest prosty ps.Obie historie zdalem uczac sie z ksiazek z liceum na pozytywne oceny wiec wg mnie nie jest trudny. I podstawowa zasada wszystkie pisemne egzaminy zdawac ustnie a szczegolnie Rzym:)) Odpowiedz Link Zgłoś