Dodaj do ulubionych

studia filologiczne na UJ

10.11.05, 13:10
ciekawią mnie wrażenia studentów którzy maja zajęcia z takimi osobami jak mp
markowski, nycz , cieśla-korytowska, szturc, ostaszewski, i wielu innych.
czyli zajęcia z elitą naukową...
czy prowadzący spełniają oczekiwania, są fajne dyskusje (albo i nie)..?
Obserwuj wątek
    • sutekh1 Re: studia filologiczne na UJ 14.11.05, 13:20
      niech ktoś coś powie. ciekawi mnie ocena poziomu nauczania, wrazenia z zajęć...
    • Gość: Double Re: studia filologiczne na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:23
      Nycz? holy shit, sporządzić u niego składne notatki to cud. Praktycznie tylko
      dyktafon cię ratuje - notuje się baaardzo ciężko. Ale oczywiście dla Nycza
      szacun. Dyskusji oczywiście żadnych, przeto wykład ;-)
      Fantastyczny jest Borowski - pasjonujące wykłady, nie ma problemów z
      notowaniem, lubi rzucić żarcikiem. Przesympatyczny.
      • sutekh1 Re: studia filologiczne na UJ 17.11.05, 13:21
        o, a czemu dyskusji żadnych?
        • Gość: Tawananna* Re: studia filologiczne na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:35
          Napisano wyżej: bo to wykład.

Nie wiem, jak wykłady wyglądają na UJ-ocie, ale u mnie na takim wykładzie może
          być i 200 osób, i jak tu dyskutować? Tylko na jednym wykładzie, na jaki
          chodziłam, profesor robił taki eksperyment - ale generalnie obowiązuje zasada:
          wykład to wykład. I ze względu na liczbę studentów trudno, by było inaczej - na
          szczęście zostają jeszcze konsultacje ;).
          • sutekh1 Re: studia filologiczne na UJ 18.11.05, 13:29
            no właśnie - a na konsultacjach?
            bo znany jest problem "przepraszam teraz nie mam czasu będę (kiedyśtam)"
            • Gość: student WP UJ Re: studia filologiczne na UJ IP: *.ghnet.pl 19.11.05, 17:44
              No tak, to znane nazwiska... Rewelacyjni ludzie, strasznie mądrzy. A jeśli
              chodzi o dyskusję to już zależy od osoby. Ćwiczeń znani profesorowie raczej nie
              prowadzą, na dyżury czasem trudno się dostać... Ale za to te wykłady!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka