Gość: dr IP: 195.116.133.* 06.10.02, 16:34 Chciałbym dowiedzieć się jakie są wasze (studenci, lekarze itd.) wrażenia po zajęciach w prosektorium. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tris Re: prosektorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.02, 20:39 hehehe to "najlepsze" zajecia na calym pierwszym roku. Jest co wspominac ;)) Jak masz jakies pytanka, to sie polecam na przyszlosc... Pozdrawiam i zycze powodzenia dr :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakema Re: prosektorium 18.10.02, 20:20 Gość portalu: tris napisał(a): > Jak masz jakies pytanka, to sie polecam na przyszlosc... > Pozdrawiam i zycze powodzenia dr :) haj! czy moge sie dolaczyc? napisz prosze jak to jest kroic jakiegos czlowieczka? okrutne, ale jakos trzeba sie uczyc... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikki Re: prosektorium IP: *.miraco.pl 18.10.02, 20:40 Jakemo..w prosektorium na pierwszym roku sie nie kroi...jedynie oglada..a wrazenia...no coz na poczatku wiecej starachu niz potem jakichkolwiek przezyc. ty jestes w klasie maturalnej..naprawde nie martw sie tym w ogole. bardziej sie skup na tym zeby sie dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
jakema Re: prosektorium 21.10.02, 20:24 to ze bym chciala ma medycynke, nie oznacza, ze bede probowac. raczej nie w tym roku. mam duzo do nadrobienia na sama mature i nawet nie mialabym czasu na zakuwanie chemii i fizyki (bo zdaje biologie). powiedzcie, czy i wy mysleliscie przed matura ze nic nie umiecie? a tu jeszcze tyle innych przedniotow do zaliczen oprocz maturalnych, a chcialoby sie wyjsc jak najlepiej z wszystkiego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: prosektorium IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 00:16 Nie masz sie czym przejmować. Matura to pryszcz (chociaż każdy ma strach przed). Gorzej jest już poźniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanix Re: prosektorium IP: *.marketingserwis.pl 05.11.02, 01:35 oj tak wierz mi ze maturka to pryszcz w porownaniu z tym co cie czeka na studiach!!! ja juz sie czuje jak glab: 2 z laciny, setki lacinskich nazw, problemy ze zdobyciem czaszki. co gorsza niektorzy potrafia ci wyrecytowac juz caly szkielet po lacinie, chyba uczyli sie w wakacje. wszyscy z mojego liceum laza na imprezy, do Parku, Proximy a ja na nic nie mam czasu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś