Dodaj do ulubionych

Mam dość...

13.07.14, 18:25
Miałam 19 lat,gdy pierwszy raz przekroczyłam drzwi Zakładu Anatomii.A tam na półkach stały słoje z potworniakami...To było w nagrodę,bo znalazłam się wśród finalistów olimpiady biologicznej.
A potem kilka lat pracy w prosektorium - anatomia,anatomia patologiczna i medycyna sądowa.
Nic nie zostało mi oszczędzone.
I dlatego bardzo proszę - skończcie wreszcie ten temat!
Profesor Chazan zgodził się na zdjęcie szwu i zaprzestanie podawania leków przeciwskurczowych.
To przecież oczywiste.
To byłaby uporczywa terapia...
Dlaczego nadal wałkujecie ten temat?Zdecydowana patologia...
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Mam dość... 13.07.14, 18:47
      Masz racje, zaczekamy na orzeczenia prawnikow... i... na co mam nadzieje, na orzeczenie Trybunalu w Strasburgu.

Kilka lat temu, ci sami ludzie obluzgali Rutkowskiego, za to, ze uzyl wszelkich metod, zeby wyciagnac od matki malej Madzi, gdzie ukryla zwloki dziecka. Wtedy strasznie bronili tej "biednej" matki i odsadzali od czci i wiary Rutkowskiego... nigdy tego nie odszczekali...

Ale nie odmowie sobie: prof. Chazan nie byl lekarzem, ktory prowadzil te ciaze, byl tylko konsultantem i mnie interesuje jak to mozliwe, ze to on na koniec stal sie oskarzonym.
      • izydor88 Re: Mam dość... 13.07.14, 19:00
        Mam dość,bo pamiętam koleżankę,która urodziła bezmózgowca.
        Obie byłyśmy w ciąży,ale ona urodziła pierwsza,a ja...łatwo sobie wyobrazić.
        W następnych ciążach - załatwiłam jej dostęp do najlepszego w kraju usg,to były czasy komuny.
        Dzieci urodziły się zdrowe,ale ten straszny stres - pamiętam do dzisiaj...
        Zakończcie ten temat - to się odnosi i do was - Kogucie i Ulissesie...
        • czarek_sz Re: Mam dość... 14.07.14, 00:10
          Izydor ma dość bo studiowała to i to bo widziała to i to. Nie studiowałem ale swoje widziałem. Jak się traktuje chorych na raka jak lekarze ich traktują. Swoje widziałem w klinice na Banacha więc nie pier...cie m i tym podobnych pierdołach. Skoro w rzeczywistości życie ludzkie macie za nic - gardzicie nim wręcz. 'Lekarze' - bodajbyście przeszli przez to samo co ja przeszedłem a zwłaszcza Paweł. Byłaby dobra nauczka dla was beznamiętnych konowałów. Sorrelino zawiodłaś mnie bardzo. Wstyd i smutek. Że jesteś za śmiercią bezbronnych - podobnie jak HGW. Znamienne. Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka