Dodaj do ulubionych

Ile razy mozna poprawiac kolokwium ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:54
Pomozcie, bo mam watpliwosci z tym ile razy mozna poprawiac kolokwium.
Profesor z ktorym mam zajecia powidzial, ze tylko raz mozemy je poprawiac,
ale nie wiem czy sobie zartowal czy mowil prawde. Jest to okreslone w prawach
studenta ale nie moge sie tego doszukac.
dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • Gość: hich Re: Ile razy mozna poprawiac kolokwium ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:04
      u mnie jedna poprawka a pozniej komis ktory podobno zalezy od ich dobrej woli
    • Gość: kaś Re: Ile razy mozna poprawiac kolokwium ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:00
      u mnie sie w ogole nie poprawia kół.
    • Gość: kisiello Re: Ile razy mozna poprawiac kolokwium ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:36
      mój rekord to 11
      • Gość: g Re: Ile razy mozna poprawiac kolokwium ??? IP: *.astral.lodz.pl 13.11.05, 16:52
        zalezy od wykladowcy tudziez cwiczeniowca :D
    • Gość: student Re: Ile razy mozna poprawiac kolokwium ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:14
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> Pomozcie, bo mam watpliwosci z tym ile razy mozna poprawiac kolokwium.
      > Profesor z ktorym mam zajecia powidzial, ze tylko raz mozemy je poprawiac,
      > ale nie wiem czy sobie zartowal czy mowil prawde. Jest to okreslone w prawach
      > studenta ale nie moge sie tego doszukac.

Warunki zaliczenia przedmiotu ustala wykładowca. Jak będzie miał kaprys, to w ogóle może nie być poprawiania. To takie dziwne?
    • Gość: Aga Re: Ile razy mozna poprawiac kolokwium ??? IP: *.is.uw.edu.pl 15.11.05, 16:20
      Póki wykładowca nie uzna, że ma cię dość.
      • Gość: milky Re: Ile razy mozna poprawiac kolokwium ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:30
        heh tego pytania mi było trzeba ;>. jestem własnie po i liczę na magiczną
        liczbę 60%... pomimo rycia cały weekend :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka