limemad 21.10.02, 17:35 Cosik mało na tej stronce!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neo Re: Lublin IP: *.ilab.pl 04.11.02, 12:40 wpadnij na www.student.lublin.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaarol Re: Lublin IP: .2:* / 192.168.24.* 17.04.03, 20:30 widocznie nie ma osób co by uaktualniły czasami serwis, w lublinie czasem coś się wydarzy godnego uwagi ale ignorancja mediów jest powszechna i nie dziwi mnie że aktualnie z serwisu dowiem się tego co jest dostępne na wielu innych portalach, dziwi mnie firmowanie nazwą gazeta.pl tak znikomej zawartości, pozdrowienia dla administratorów i ich przełożonych. ps. nie zapominajmy że mieszkamy w polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastick Re: Lublin IP: *.ipt.aol.com 29.09.03, 17:19 Strasznie uboga ta strona jakos nie wierze ze nikt z Lublina nie chce sie tym zająć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:06 ja jestem z lublina no i jakos nie palam zadza tworzenia tej strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.stec BIEDA w Lublinie 22.02.04, 23:49 no poprostu no comment! tyle tresci ile sie dzieje czyli nic bo Looblyn to lipa i bieda :( tylko ceny z kosmosu! Odpowiedz Link Zgłoś