kami_18 05.01.06, 20:58 Chcialabym pojsc na ten kierunek studiow ... jesli ktos go studiuje to prosilabym o jakies male informacje czy trudno sie na nie dostac i czy jest ciezko sie utrzymac????:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ererer Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:19 www.stosunki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SET Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:40 Studiuję W Wyższej Szkole Cla i Logistyki,na stosunkach miedzynarodowych,i powiem szczeżę,jestem zadowolony,Szkoła ma poziom,przed tym byłem na WSM 1- rok,ale mi się nie spodobało(to moja opinia). Odpowiedz Link Zgłoś
klinika_pediatryczna Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... 18.01.06, 11:45 Gość portalu: SET napisał(a): > Studiuję W Wyższej Szkole Cla i Logistyki,na stosunkach miedzynarodowych,i > powiem szczeżę,jestem zadowolony,Szkoła ma poziom,przed tym byłem na WSM 1- > rok,ale mi się nie spodobało(to moja opinia). jeśli piszesz szczerze przez "Ż" to faktycznie poziom prezentujesz bardzo wysoki ... gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... IP: *.netkomp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:08 czesc! Ja studiuję międzynarodowe stosunki ekonomiczne i problemy globalne na AE, jednak w systemie zaocznym. Specjalizacja jest ok jeżeli ktoś lubi ekonomię, politykę, coś z zakresu społecznego to na pewno bedzie to coś co go zainteresuje. Uważam jednak, że (nawet w tym systemie) nie jest to łatwa specjalizacja. Kończę licencjat i wybieram sie na studia uzupełniające. Nie jest łatwo sie utrzymać, sporo osób zrezygnowało, troche po pierwszych sesjach, ale sporo było tych co niestety odeszli bo brakło im zapało. A tak na marginesie, gdyby ktoś był w potrzebie jakiś notatek itp. to służę pomocą. mój e-mail: iwona632@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc studiuję i jestem zadowolona :) IP: 87.207.49.* 25.01.06, 15:16 studiuję na trzecim roku stosunków międzynarodowych ( Uniwerek szczeciński) - jestem zadowolona - zajęcia są interesujące- mam za soba praktykę w jednej z organizacji międzynarodowych - radzę nie zwracać uwagi na wszelkie wypowiedzi o braku przyszłości po tym kierunku - uważam, że tak jak każdy inny kierunek - jeśli studiuje się go zgodnie ze swymi zainteresowaniami - jest ogromna szansa znalezienia satysfakcjonującej pracy po ukonczreniu go. Denerwuje mnie biadolenie niektórych forumowiczów o zerowych szansach na rynku pracy, jesli się nie ma znajomości, układów itp.. Niestety nie uda nam się pewnych rzeczy zmienić, ale trzeba próbować!!! Jestem dowodem na to, że można -trzeba tylko ruszyć z kopyta - nikt do nas nie będzie przychodził z zaproszeniem do ciekawej, dobrze płatnej pracy - tylko dlatego, że kończymy studia - takie myślenie przypomina PRLowskie "czy się stoi, czy się lezy - dwa tysiące się należy" :)) a przecież uciekamy od widma tamtych czasów.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peter.szabo Jestm absolwentem SM po Uniwerku Warszawskim 30.01.06, 20:39 nie wiem jak teraz z rekrutacja, ale jesli chodzi o utzrymanie się na studiach - u nas tylko akt zgonu Cie skreśla z listy studentów :-) Odpowiedz Link Zgłoś