Dodaj do ulubionych

STOSUNKI MIEDZYNARODOWE...

05.01.06, 20:58
Chcialabym pojsc na ten kierunek studiow ... jesli ktos go studiuje to
prosilabym o jakies male informacje czy trudno sie na nie dostac i czy jest
ciezko sie utrzymac????:/
Obserwuj wątek
    • Gość: ererer Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:19
      www.stosunki.pl
      • Gość: SET Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 10:40
        Studiuję W Wyższej Szkole Cla i Logistyki,na stosunkach miedzynarodowych,i
        powiem szczeżę,jestem zadowolony,Szkoła ma poziom,przed tym byłem na WSM 1-
        rok,ale mi się nie spodobało(to moja opinia).
        • klinika_pediatryczna Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... 18.01.06, 11:45
          Gość portalu: SET napisał(a):

> Studiuję W Wyższej Szkole Cla i Logistyki,na stosunkach miedzynarodowych,i
          > powiem szczeżę,jestem zadowolony,Szkoła ma poziom,przed tym byłem na WSM 1-
          > rok,ale mi się nie spodobało(to moja opinia).

jeśli piszesz szczerze przez "Ż" to faktycznie poziom prezentujesz bardzo
          wysoki ... gratuluję
    • Gość: iwona Re: STOSUNKI MIEDZYNARODOWE... IP: *.netkomp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:08
      czesc!
      Ja studiuję międzynarodowe stosunki ekonomiczne i problemy globalne na AE,
      jednak w systemie zaocznym. Specjalizacja jest ok jeżeli ktoś lubi ekonomię,
      politykę, coś z zakresu społecznego to na pewno bedzie to coś co go
      zainteresuje. Uważam jednak, że (nawet w tym systemie) nie jest to łatwa
      specjalizacja. Kończę licencjat i wybieram sie na studia uzupełniające. Nie
      jest łatwo sie utrzymać, sporo osób zrezygnowało, troche po pierwszych sesjach,
      ale sporo było tych co niestety odeszli bo brakło im zapało. A tak na
      marginesie, gdyby ktoś był w potrzebie jakiś notatek itp. to służę pomocą.
      mój e-mail: iwona632@gazeta.pl
    • Gość: carolinasc studiuję i jestem zadowolona :) IP: 87.207.49.* 25.01.06, 15:16
      studiuję na trzecim roku stosunków międzynarodowych ( Uniwerek szczeciński) -
      jestem zadowolona - zajęcia są interesujące- mam za soba praktykę w jednej z
      organizacji międzynarodowych - radzę nie zwracać uwagi na wszelkie wypowiedzi o
      braku przyszłości po tym kierunku - uważam, że tak jak każdy inny kierunek -
      jeśli studiuje się go zgodnie ze swymi zainteresowaniami - jest ogromna szansa
      znalezienia satysfakcjonującej pracy po ukonczreniu go. Denerwuje mnie
      biadolenie niektórych forumowiczów o zerowych szansach na rynku pracy, jesli
      się nie ma znajomości, układów itp.. Niestety nie uda nam się pewnych rzeczy
      zmienić, ale trzeba próbować!!! Jestem dowodem na to, że można -trzeba tylko
      ruszyć z kopyta - nikt do nas nie będzie przychodził z zaproszeniem do
      ciekawej, dobrze płatnej pracy - tylko dlatego, że kończymy studia - takie
      myślenie przypomina PRLowskie "czy się stoi, czy się lezy - dwa tysiące się
      należy" :)) a przecież uciekamy od widma tamtych czasów..
      Pozdrawiam
      • peter.szabo Jestm absolwentem SM po Uniwerku Warszawskim 30.01.06, 20:39
        nie wiem jak teraz z rekrutacja, ale jesli chodzi o utzrymanie się na studiach -
        u nas tylko akt zgonu Cie skreśla z listy studentów :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka