Dodaj do ulubionych

ASPIRACJE STUDENTOW!!!!!!!!

IP: *.res.pl 06.01.06, 23:39
Piszę pracę mgr na temat aspiracji studentów wydziału pedagogiki i prawa.
Interesują mnie wyniki badań- jeśli takowe ktoś posiada i ewentualnie opinie
na temat samych aspiracji..
Czy śriodowisko studenckie posiada rozwinięte w stopniu wysokim aspiracje-
zawodowe, edukacyjne, rodzinne, kierownicze, kulturalne...itd.
Jakieś opinie?
Dzięki -pozdrawiam wszytskich STUDENTÓW!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: strucella_smutna pedagogika: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:17
      jestem studentką pedagogiki w państwowej uczelni-studia dzienne- w Warszawie

moje aspiracje są wydumane- chcę uwolnić się od tego szitu
      co więcej, są przeogromne- chcę zostawić ten szit za sobą bez poczucia
      straconych dwóch lat; dwóch lat straconych na studiowaniu Bóg-wie-czego; dwóch
      lat straconych na oszukiwaniu się, że w końcu trafię na pedagoga przez wielkie
      "P"; niestety tak się nie stało a ja nie mam siły walczyć z tępakami i
      półmózgami, przez których po urazie kręgosłupa w wypadku samochod wyciskam
      większą ode mnie sztange na siłowni żeby nie wylecieć, przez których na 25 pkt
      otrzymanie z kolokwium 17 pkt to ocena "ndst", przez których literówka w zapisie
      nazwiska Warhola równa się zaliczaniu warunkowemu za rok, przez których od
      miesiąca mam dołek i depresje, przez których przestałam chodzić na zajęcia
      robiąc sobie jeszcze większe tyły, wreszcie przez których ukochana przeze mnie
      sztuka dziecka stała się drogą przez mękę

i tak studia zabiły we mnie resztkę pasji
      teraz stwierdzam: nienawidze pedagogiki
      .
      .

/POKÓJ\
    • Gość: bojówkarz Re: ASPIRACJE STUDENTOW!!!!!!!! IP: *.aster.pl 07.01.06, 12:58
      moje aspiracje rodzinne skupiają się przede wszystkim na potrzebie przygodnego seksu z atrakcyjnymi brunetkami. co do aspiracji zawodowych, to moim marzeniem jest praca w trybie "robić i się nie narobić, a sporo zarobić". natomiast moje aspiracje edukacyjne to możliwość niedrogiego kupienia dyplomu na stadionie, bo to przecież najlepsza uczelnia prywatna w Warszawie.
      co do aspiracji kulturalnych to uwielbiam chodzić po klubach, wyginać ciało, podrywać małolaty. clubbing to spełnienie i szczyt moich aspiracji.

co do aspiracji kierowniczych, w przyszłości to ja chciałbym kierować ludźmi, wykorzystać zdobycze socjotechniki i rozwinąć w pełni sprawny gang narkotykowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka