oliwia835 09.01.06, 19:36 Czy ma ktos moze jakies matgerialy na temat antypedagogiki,wszystko sie przyda prosze o odpowiedz bardzo potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwia835 Re: pedagogika 11.01.06, 12:05 Dziekuje bardzo szczerze watpilam ze ktos sie odezwie:)dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:14 może tu coś znajdziesz republika.pl/boguslaw_sliwerski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:59 Olivia czyli studiujesz pedagogike? :) prosze napisz mi cos o tym kierunku:) bo chce zaczac go studiowac:) nie rozczarowuje Cię pedagogika? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: pedagogika 21.01.06, 18:43 Czesc Sophie Co do mnie to studiuje pedagogikę na 1 roku i poki co jestem zadowolona, choc wlasnie zaczyna sie sesja i troche nauki jest. Ja w żaden sposób nie czuje się rozczarowana tym kierunkiem, ale może dlatego że już od dawna wiedziałam co chce studiowac. Przemysl decyzje a przede wszystkim dobor uczelni pod wzgledem proponowanych specjalizacji, a potem przekonasz się, że warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:52 aga-6 a jesli mozna wiedzic to gdzie studiujesz pedagogike? i jaką specjalność? bo ja chce na pedagogike społeczną Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: pedagogika 23.01.06, 12:19 W Lublinie, zamierzam wybrac ped.opiekuńczom Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka0 Re: pedagogika 23.01.06, 12:37 "opiekuńczom" he he dobre i na panstwowych takie byki robicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga-6 Re: pedagogika 24.01.06, 12:29 jak sie czlowiek spieszy to nie zwraca uwagi na pisownie Odpowiedz Link Zgłoś