Dodaj do ulubionych

jak wypełnić indeks??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:37
Może mój problem wyda sie dla was śmieszny ale jestem na pierwszym roku i nie
bardzo wiem jak sie do tego zabrać. Czy jest jakaś kolejnośc podczas
wpisywania przedmiotów do indeksu... Czy może mam przepisać kolejność z karty
egzaminacyjnej?? Ćwiczenia powinny być umieszczone na końcu czy to nie jest
istotne?
Z góry dzieki za odpowiedź
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: dres Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.dami.pl / *.dami.pl 13.01.06, 08:52
      Nie, wpisujesz w kolejnosci jaka Ci sie podoba.
    • Gość: agnieszka Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.toya.net.pl 13.01.06, 10:32
      przepisujesz w takiej kolejności jaka jest na karcie. na wszelki wypadek: po mgr
      i dr nie stawiaj kropki:P
    • Gość: medi Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:10
      wpisujesz w takiej kolejności jak w planie studiów (nie mylić z planem zajęć).
      Ale widać co wydział to inny sposób wypełniania ;)
    • Gość: triskel Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.netcontrol.pl 13.01.06, 18:23
      każdy wydział usupełnia inaczej u mnie dla wygody wywieszają przykład wypełnienia i jest ok
      • Gość: ?????????????????? Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:50
        a ma kotś wzór?????????????????????????????????????????????????????????????????
        • Gość: ;P Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:27
          niech ktoś w końcu napisze coś żeby w końcu było wiadomo jak to się robi ;-P
          • Gość: Richelieu* Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 13.01.06, 19:51
            nazwisko wykładającego: prof. dr hab. Kaczor Donald
            rodzaj zajęcia i nazwa przedmiotu: kuprologia
            licba godzin tygodniowo; w: 30; ćw. 30

Czasy się zmieniają w szybkim tempie
            • Gość: ;P Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:07
              dziękuje, nareszcie coś konkretnego
              ale czy na jednej stronie wypisuje się kilka przedmiotów??? czy jeden??? :)))
              • Gość: Richelieu* Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 13.01.06, 20:30
                daj spokój, to logiczne, że jeden wers i jeden przedmiot. Te ;))) mają chyba
                świadczyć, że piszesz to dla jaj ;)
                • Gość: m3lm4k Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.opticom.pl 14.01.06, 00:16
                  dzis wlasnie w pociagu kumpel opowiadal mi jak jedna z niewiast z jego grupy
                  wypisala wlasnie w taki sposob - skutek - anulowanie wszystkich tych wpisow :)
                  • Gość: Richelieu* Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 14.01.06, 00:28
                    ;)
                    Widocznie mieli ustalony z góry plan wpisywania, niewiasta;) się nie
                    podporządkowała, zaś uprzejma pani w dziekanacie delikatnie pozmieniała
                    kolejność kreśląc przez 5 stron
            • Gość: cherie Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:23
              > Czasy się zmieniają w szybkim tempie

aaaj i to w bardzo szybkim, bo jak ja studiowałam to miało się tygodniowo 2
              godziny wykładu i 2 ćwiczeń... biedni ci dzisiejsi studenci, jak mają 30 ;PPP
    • Gość: zły Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.chello.pl 13.01.06, 20:08
      a ja dodam, że się niedawno dowiedziałem, że index to ta zielona książeczka ;D.
      Dowiedziałem się też (przynajmniej na mojej uczelni tak jest), że jak nie
      wpiszesz przedmiotów do indexu w kolejności jaka jest na karcie egzaminacyjnej
      to panie z dziekanatu -mimo że u mnie są miłe- to w tym konkretnym przypadku
      cię zabiją ;P
      • Gość: ;P Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:11
        no co ty nie powiesz, ludzie tu przeżywają horrory, prześladują ich sny o tym
        że trzeba wypełnić indeks, ale oni nie wiedzą jak, powienienieś ich wspierać w
        tych trudnych chwilach, a nie straszyć ;P ja jestem jednym z nich, ale bedziemy
        dzielnie walczyć z takimi jak ty ;))))
        • Gość: zły Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.chello.pl 13.01.06, 20:14
          ja też jestem w tym nowiciuszem hehhe
          • Gość: ;P Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:15
            no to witamy w klubie, razem raźniej hahah
            • Gość: ;P Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:18
              no to jak, ma ktoś w końcu ten cholerny wzór??? w końcu temat indeksu zostałby
              zakończony
    • Gość: Studentka Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:16
      Jaki znowu wzór? czego? indeksu? Luuuudzie co za problem, przepisz sobie z
      karty egzaminacyjnej i po sprawie, ja nawet liczby godzin nie wpisuję i jest
      ok.
      • Gość: Aga Re: jak wypełnić indeks?? IP: 193.0.117.* 14.01.06, 11:27
        Ależ niektórzy mają problemy, tylko pozazdrościć...
        Ja zawsze wpisywałam przedmioty w takiej kolejności, w jakiej chodziłam po
        wpisy, żeby pomyłek nie było, że się ktoś przez nieuwagę w złą rubryczkę
        wpisał. Panie z dziekanatu są umnie średnio miłe, ale jest im doskonale
        wszystko jedno, w jakiej kolejności są wpisy, byle były wszystkie.
        • lanka3 Re: jak wypełnić indeks?? 15.01.06, 11:20
          czy tylko w moim dziekanacie wisi wzór wypelniania indeksów ? I jeszcze
          starosta do łapy dostaje zeby skserowal dla roku? Nie masz wzoru? - przepisz z
          karty
          • Gość: m3lm4k Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.opticom.pl 15.01.06, 12:35
            ja tam nie mam z tym problemow choc u mnie ta metoda nie zadzialalaby, gdyz....
            aby uzyskac karte trzeba isc z wypelnionym juz indexem ;-)
            • Gość: arczi_86 Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.compnet.com.pl 15.01.06, 16:08
              U nas nie dość że wzór jak wpisać przedmioty wisi w gablocie To Starosta
              otrzymuje taki sam wzór aby skserować dla roku a na nim pisze :" Przepisać w
              kolejności z karty egzaminacyjnej" A starosta również dla całej grupy owe karty
              musi odebrac i wtedy mamy wszystko czarno na białym :) Oki miło czyta sie posty
              na tym forum ale musze iśc do mojej "kochanej" Historii
              Powodzenia :)

PS: Przepisz lepiej przedmioty w takiej kolejności w jakiej są na karcie to
              taka moja skromna rada ;):)
              • Gość: haha Re: jak wypełnić indeks?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:52
                a co jak w. i ćw. prowadzą różni wykładowcy?
                • Gość: To tez zapytam :) raz czy dwa? IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 20:41
                  To piszesz wyklady, a w nastepnej robryczce cwiczenia.
                  A wlasnie, jak wykl. ćw. mam z ta sama osoba, to mam to raz wpisac? I zaznaczyc
                  tylko wykł: 30 h i ćw. 30 h? Czy dwa razy? Bo teoretycznie moglabym dostac zal.
                  z wykladu a z ćw. nie, albo odwrotnie.
    • strucla_z_serem Re: jak wypełnić indeks?? 15.01.06, 17:37
      dla mnie to nie jest śmieszny problem, bo też to przeżywałam
      z pierwszego roku mam do połowy wpisane przedmioty wg planu, potem gdy się
      dowiedziałam starałam się resztę uporządkować zgodnie z datami egzaminów, potem
      tą resztę której nie wpisałam(bo mi sie nie chciało) okazało się że muszę wpisać
      wg karty egzaminacyjnej której studentom licencjackich na mojej uczelni nie dawano
      więc mam wpisane jak leci, na dodatek kilkakrotnie się wykładowcom wpisywało nie
      w tą rubryczkę co trzeba- zatem jest jeszcze pokreślony
      słyszałam ze niektorzy pracodawcy chcą indeks oglądac, jak by zobaczyli mój to
      by trupem padli:P
      i jeszcze te stemple "warunkowo""warunkowo":D
      hehe
      najlepiej to idź prosto do dziekanatu i po problemie- jak Ci one nie powiedzą to
      już Ci nikt nie powie:P
      • maadz Re: jak wypełnić indeks?? 15.01.06, 18:15
        moj indeks jest splamiony krwią bo jak go wypełniałam rok temu to sie zacięłam
        papierem :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka