Gość: Basia IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 11:01 W sesji mam 1 pisemny egzamin i 2 ustne.Ile będę musiała czekać na wyniki pisemnego egzaminu?Czy od razu znany jest konkretny termin ogłoszenia wyników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gggg Re: pisemne egzaminy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:18 To wszystko sprawa indywidualna. U mnie wykladowcy zawsze mowia przed/w trakcie/po egzaminie, kiedy mamy dowiadywac sie o wyniki. Nie maja ustawowych 3 czy 7 dni na sprawdzenie. W kazdym razie nigdy o tym nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pisemne egzaminy IP: *.icpnet.pl 21.01.06, 15:45 a jak to jest z wpisywaniem ocen z egzaminu,jeśli powiedzą że termin ogłoszenia wyników jest tego i tego dnia to wszyscy lecą po wpis do indeksu,czy można np.przyjść dzień po?a po zakończonej sesji od razu trzeba złożyć indeks w dziekanacie?kiedy się go odbiera?... po przerwie międzysemestralnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: pisemne egzaminy IP: *.icpnet.pl 21.01.06, 19:21 no właśnie ,ja też jestem ciekawy odpowiedzi na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś