Dodaj do ulubionych

pieczątki, piękne

20.11.03, 11:38
jak byłam mała to robiłam sobie sama pieczątki z ziemniaczka albo takiego
małego zestawu dla dzieci 'mały biurokrata'
pamiętacie zielone pieczątki na jajkach kurzych i niebieskie pieczątki na
słoninie lub golonce?
podobno Unia Europejska (ros. Jewropskij Sajuz!:) zamierza wprowadzić
pieczątki ponownie. na razie na jajkach.
co jeszcze możnaby opieczętować?
czy tatuaż to też pewna koncepcja pieczątki?
tyle pytań , tak mało odpowiedzi. ciężki czwartek
Obserwuj wątek
    • pierans Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 11:42
      tatuowany czwartek
    • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 11:59
      Oprocz tradycyjnego pieczatkowania chlopskich jaj, proponuje pieczatkowac takze
      porzeczki, agrest, truskawki i inne jagodopodobne.
      na pieczatce, oprocz daty produkcji i kodu kraju powinien znalezc sie numer
      klasy jakosciowej.

W kazdej wsi produkujacej w/w produkty powinien sie znalezc specjalny,
      znormalizowany hangar typu "Stämpelhof", gdzie urzedowalaby Komisja sortujaco-
      stemplujaca.

A ja tymczasem, z braku pieczatki, pomaluje sobie jajka i jagody.

Z juropejskim pozdrowieniem

B.
      • pierans Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:00
        na jaki kolor?
        • tekilska Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:01
          może na cielisty
          • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:03
            ale czy cielisty holenderski (czarno-bialy) czy cielisty polski czerwony ?
            Swiss brown nie wchodzi w rachube, bo oni nie beda w Juropie.
        • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:02
          W junijnych kolorach - a zolto i na niebiesko, oczywiscie. Jak caly swiat.
          • pierans Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:33
            kontrastowy zestaw kolorystyczny
            nie bedzie sie gryzlo?
            • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:38
              sie nie bedzie gryzlo, bo jest lagodne.
              Nie bedzie sie nawet przezywalo ;o)
              • pierans Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:40
                no nie wiem
                skoro tak mowisz
                drapac sie moze jeszcze
                • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:43
                  nienie, spoko. albowiem jest przesiakniete juropejska kultura, jak kloszard
                  tanim winem.
                  • pierans Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:44
                    to faktycznie ełropejskie
                    (nudne w domyśle ;)
    • Gość: aniela Re: pieczątki, piękne IP: 213.199.192.* 20.11.03, 12:07
      aha chcialam Wam oglosic ze zyjemy w krainie pieczatkowcow, al o tym innym razem
    • Gość: aniela Re: pieczątki, piękne IP: 213.199.192.* 20.11.03, 12:07
      aha chcialam Wam oglosic ze zyjemy w krainie pieczatkowcow, al o tym innym razem
    • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:32
      A moze wprowadzic obowiazkowy tatuaz PESELU-u, NIP-u i REGON-u ? Po jednym na
      kazdym przedramienu ? Skonczyloby sie nerwowe szukanie zagubionych karteluszek
      • aniela Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:33
        kod paskowy
        • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:37
          to jak juz, to wszczelmy kazdemu czipa ;o)
          • Gość: viki2lav Re: pieczątki, piękne IP: 213.255.126.* 20.11.03, 12:42
            kazdy, ale to kazdy plasterek wedliny, dokladnie w srodku powinen posiadac
            prostokatny stempel!
            • pierans Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:43
              trojkatny
              Mane Tekel Fares
              • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:45
                e-e. pieczatki "mane-tekel-fares" stawiaja Komisje nadzorujace restauracje, PIH-
                y, Sanepidy i tym podobne.
                • Gość: v2l Re: pieczątki, piękne IP: 213.255.126.* 20.11.03, 12:48
                  tez masz taka?;O
                  • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 12:54
                    E-e. Z takich nasciennych to mam tylko "Tu bylem Baloo" i "Legia huj". Wiecj
                    nie nosze, bo duze i ciezkie ;o)
                    • Gość: v2l Re: pieczątki, piękne IP: 213.255.126.* 20.11.03, 16:55
                      Ja sie pieczetuje kopalnia soli... np
                      • baloo1 Re: pieczątki, piękne 20.11.03, 17:01
                        a ja tym, co mnie boli ;o)
                        • Gość: aniela Re: pieczątki, piękne IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 17:03
                          aha ja mam siodma pieczec ale kto ma pozostalych szesc?
                          • sklep_pieczatki Re: pieczątki, piękne 15.02.19, 15:50
                            Potrzebujesz zamówić pieczątki firmowe? Polecam skorzystać z oferty firmy www.pieczatki-firmowe.pl/

Realizacja zlecenia w błyskawicznym tempie. Dostawa jest gratis więc nie trzeba nigdzie jeździć i tracić czas na odbiory.

W ofercie pieczątki firmowe, pieczątki imienne, pieczątki kieszonkowe, datowniki, pieczątki okrągłe i pieczątki kwadratowe.
    • sklep_pieczatki Re: pieczątki, piękne 03.12.18, 10:06
      Potrzebujesz zamówić pieczątki firmowe, a może po prostu pieczątki biurowe? Polecam skorzystać z oferty naszej firmy www.pieczatki-firmowe.pl/
      Realizacja zlecenia w błyskawicznym tempie. Dostawa jest gratis więc nie trzeba nigdzie jeździć i tracić czas na odbiory.
      W ofercie pieczątki firmowe, pieczątki imienne, pieczątki kieszonkowe, datowniki, pieczątki okrągłe, pieczątki kwadratowe, pieczątki typu ex libris.
      Do każdego zlecenia przygotowywany projekt indywidualny i wysyłany mailowo do akceptacji. Wiesz co kupujesz!
      • bassooner Re: pieczątki, piękne 24.01.19, 20:13
        przejrzałem ofertę Państwa firmy i zaciekawiły mnie "pieczątki kieszonkowe"! czy taka pieczątka mieści się w kieszonce od zegarka kieszonkowego i czy można (oczywiście za rozsądną dopłatą) zamówić do niej srebrny łańcuszek?
        • sklep_pieczatki Re: pieczątki, piękne 15.02.19, 15:39
          Pieczątka nie mieści się w kieszonce zegarka kieszonkowego to z pewnością za mała przestrzeń, ale mieści się po prostu w kieszeni. Pieczątka typu stamp mouse 30 ma wymiar obudowy 70x20 mm (pole odbicia 48x18 mm) więc można powiedzieć, że jest dosyć mała w porównaniu do normalnych automatów biurkowych. Łańcuszki i inne dodatki we własnym zakresie. My robimy tylko pieczątki :)

W przypadku pozostałych pytań proszę podesłać maila na adres: sklep@pieczatki-firmowe.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka