Gość: sloneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:22 mam pytano o to czy ktos ma pojecie jakie sa warunki otrzymania przedluzenia sesji. prosze o jakies infirmacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: przedluzenie sesji 17.02.06, 09:49 zalezy gdzie zapewne, na moim wydziale wystarczy wniosek z uzasadnieniem, ale nawet nie trzeba se specjalnie starac - tzn. uprawdopodabniać okoliczności z wniosku czy to zwolnieniami lekarskimi czy innymi "papierkami", i standardem jest dostanie przedluzenia sesji na okolo miesiac, ewentualnie ponownie mozna zlozyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: przedluzenie sesji IP: *.astral.lodz.pl 17.02.06, 11:45 Nom im trudniejszy kierunek tym latwiej dostac przynajmniej u mnie :D 70% roku nie ma wszystkiuch zaliczen a reszta kierunkow juz dawno ma ferie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julkaaa Re: przedluzenie sesji IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.06, 12:04 U mnie wystarczylo podanie i dolaczone do niego zaświadczenie lekarskie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: przedluzenie sesji IP: *.astral.lodz.pl 17.02.06, 13:26 no tylko trza miec do takiego dostep :D Odpowiedz Link Zgłoś