Gość: buszmen IP: 212.160.196.* 18.02.06, 17:03 czy mozna oblac obrone? zna ktos takie przypadki? czy da sie odwolac od oblania? i zdawac jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: obrona mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 17:07 Witam ja znam goscia z Politechniki Warszawskiej. Dostal tytulik za 4 razem :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buszmen Re: obrona mgr IP: 212.160.196.* 18.02.06, 17:40 ale odwolywal sie po kazdym oblaniu na obronie? czy jak taka sprawa wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: obrona mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:49 Na PW najpierw sa pytania do pracy a potem pytania wolne zazwyczaj z poprzednich lat. Komisja czasami sklada sie z osob z ktorymi mialo sie wyklady np 3 lata temu. Osoby te zadaja pytania ze swoich dziedzin i wtedy zdarza sie ze kogos obleja. Pozniej egzamin ten mozna zdawac po odczekaniu jakiego terminu chyba 3 miesiace. Trzeba sie odwolywac. Bardzo sporadyczne przypadki, ze kogos obleja. Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville Re: obrona mgr 18.02.06, 17:46 U nas nie ma obrony mgr, tylko egzamin magisterski. Broni się pracy doktorskiej. Egzamin można oblać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: obrona mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:44 Oblac mozna tym bardziej jak sie pracy nie pisalo tylko jej pisannie sie zlecilo U nas jedno pytanie pada z pracy i w znych mi przypadkach 2-4% to było kiedy delikwent odpowiadał ze tak dawno pisal prace ze zapomnial co w niej jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buszmen Re: obrona mgr IP: 212.160.196.* 19.02.06, 10:43 prace pisalem na szczescie sam.. nie tak dawno.. ale zakres tematyczny z unii europejskiej mnie przeraza jako drugie pytanie.. bo moge sie wylozyc.. Odpowiedz Link Zgłoś