Dodaj do ulubionych

Ratownictwo Medyczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:49
Co myslicie o ratownictwie medycznym?? Czy jest juz gdzies
magisterka??...Jakie sa pozniej mozliwe drogi rozwojowe??
Piszcie co wiecie!!:D
Obserwuj wątek
    • Gość: jepa Re: Ratownictwo Medyczne IP: *.21.pl 28.02.06, 22:37
      Myślę, że to dobry kierunek, umożliwa znalezienie pracy w służbacj
      ratowniczych, sanitarki, oddziały ratunkowe, można także wyjechać za granicę.
      Zawód trudny, ale w zasadzie satysfakcjonujący, mam w rodzinie kuzynkę, która
      skończyła ratownictwo medyczne i radzi sobie świetnie na stanowisku ratownika
      medycznego, a zamierza iść na medycynę po tym.

Pozdrawiam.
    • Gość: dorosła? Re: Ratownictwo Medyczne IP: 212.191.80.* 01.03.06, 00:08
      to jest wspaniały kierunek!serdecznie Ci go polecam!przynajmniej poznasz tam
      jakichs chłopaków
      • Gość: arztin Re: Ratownictwo Medyczne IP: 213.199.252.* 04.04.06, 17:58
        A czy sa jakies testy sprawnosci zeby dostac sie na te studia?? I czy jest
        tylko licencjat czy tez magisterka??
    • Gość: Ewa podciągam temat bo tez mnie intersuje IP: *.bytom.compnet.com.pl 05.04.06, 14:12
      a egazminy sprawnościowe sa? i jaki?
      • Gość: Drum_drum Re: podciągam temat bo tez mnie intersuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:37
        Na AM w Lublinie sprawnościówka to: pływanie, skok w dal z miejsca i rzut piłką
        lekarską
    • Gość: ja Re: Ratownictwo Medyczne IP: *.bytom.compnet.com.pl 07.04.06, 09:05
      podciagam temat
    • Gość: Milek Re: Ratownictwo Medyczne IP: 212.191.80.* 08.04.06, 15:23
      up
    • klaudiaaa1234 Re: Ratownictwo Medyczne 21.07.20, 10:52
      Ratownik medyczny w dzisiejszych czasach to niezwykle przydatny zawód, ale jednocześnie wiąże się z dużą odpowiedzialnością. Ja studiowałam ratownictwo medyczne na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i szczerze polecam tę uczelnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka