Gość: Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:49 Co myslicie o ratownictwie medycznym?? Czy jest juz gdzies magisterka??...Jakie sa pozniej mozliwe drogi rozwojowe?? Piszcie co wiecie!!:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jepa Re: Ratownictwo Medyczne IP: *.21.pl 28.02.06, 22:37 Myślę, że to dobry kierunek, umożliwa znalezienie pracy w służbacj ratowniczych, sanitarki, oddziały ratunkowe, można także wyjechać za granicę. Zawód trudny, ale w zasadzie satysfakcjonujący, mam w rodzinie kuzynkę, która skończyła ratownictwo medyczne i radzi sobie świetnie na stanowisku ratownika medycznego, a zamierza iść na medycynę po tym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosła? Re: Ratownictwo Medyczne IP: 212.191.80.* 01.03.06, 00:08 to jest wspaniały kierunek!serdecznie Ci go polecam!przynajmniej poznasz tam jakichs chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arztin Re: Ratownictwo Medyczne IP: 213.199.252.* 04.04.06, 17:58 A czy sa jakies testy sprawnosci zeby dostac sie na te studia?? I czy jest tylko licencjat czy tez magisterka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa podciągam temat bo tez mnie intersuje IP: *.bytom.compnet.com.pl 05.04.06, 14:12 a egazminy sprawnościowe sa? i jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drum_drum Re: podciągam temat bo tez mnie intersuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:37 Na AM w Lublinie sprawnościówka to: pływanie, skok w dal z miejsca i rzut piłką lekarską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ratownictwo Medyczne IP: *.bytom.compnet.com.pl 07.04.06, 09:05 podciagam temat Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaaa1234 Re: Ratownictwo Medyczne 21.07.20, 10:52 Ratownik medyczny w dzisiejszych czasach to niezwykle przydatny zawód, ale jednocześnie wiąże się z dużą odpowiedzialnością. Ja studiowałam ratownictwo medyczne na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i szczerze polecam tę uczelnie :) Odpowiedz Link Zgłoś