szafa123456 05.03.06, 20:09 Co trzeba zrobic do jakies szkoly udac sie po liceum zeby pracowac w policji? Wiem ze jest szkola w Katowicach Słupsku i Legionowie ale to troche za daleko.Jestem z zach.pom.Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Prosze o rade IP: 212.191.80.* 05.03.06, 20:14 w sumie moge doradzis=c Ci Słupsk!poniewzż właśnie tam sie ucze!Pzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Do asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:40 A jest jakas szczegolowa rekrutacja np wyniki w szkole i punkty z matury?czy jest dzienne czy zaoczne(platne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierżant Re: Do asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:00 szkoła w Słupsku, Legionowie czy Katowicach to szkoły do których można sie dostać jedynie jeśli sie skończyło studia i pracuje się w policji wiecej informacji tutajwww.kgp.gov.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Do asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:28 To wlasnie chodzi mi o to do jakiej szkoly(po liceum) sie wybrac zeby moc pracowac w policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierżant Re: Do asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:23 LUDZIE nie ma tak iej szkoły policyjnej żeby sie dostać do policji należy odbyć kadydacka służbę w policji!! ps. policjant po 4 latach służbyw prewecji Odpowiedz Link Zgłoś
szafa123456 Re: 06.03.06, 19:59 Koncze teraz liceum i nie wiem do jakiej szkoly sie udac.A chcialbym w przyszlosci pracowac w policji lub podobnym zawodzie.Myslalem o policealnej detektyistyczno ochroniarskiej.Wiem ze przed wstapieniem do policji jest rekrutacja i trzeba przejsc testy. Odpowiedz Link Zgłoś