Gość: kupsko IP: *.prosoft.com.pl 24.03.01, 17:26 czyli wielkie g. !!! słuchają tego pryszczate bezmózgie nastolatki!!! polecam na rozwolnienie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sraka Re: BACKSTREETBOYS IP: *.prosoft.com.pl 24.03.01, 17:28 zdecydowanie sie z toba nie zgodze , bo chociaz rzadko mam zatwardzenie to wole sie naprężać przy dźwiękach które wraz ze smrodem wydaje z siebie britney. to dopiero rozwiera zwieracze!! polecam spróbować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: BACKSTREETBOYS IP: *.artcom.pl 24.03.01, 18:16 Co sie qwa czepiacie tak BB jak i Britney.To doskonali muzycy.Są artystami,znają się na rzeczy i potrafią doskonale śpiewać.Mam wszystkie płyty z ich dorobku! Buhahahahahhahahahahahahah )))))))))))))))))))))))))))))) ŻARTOWAŁEM )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: BACKSTREETBOYS IP: *.public.svc.webtv.net 25.03.01, 17:21 Kupsko,o jakich nastolatkach mowisz? Ci faceci maja grubo po 30-tce.Ja osobiscie zmam chlopaka z nowej grupy O-town.Nazywa sie Jacob Underwood, jest synem mojego szefa.Ja mam pod 40-stke i muzyka boysband nie bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś