gawl1 24.03.06, 12:09 jak to jest z tymi znizkami? warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Korzystaliście kiedyś z karty ISIC? 24.03.06, 16:37 ja mam ISICa ale glownie ze wzgledu na ubezpieczenie, znizki sa dla mnie drugorzedne, chyba ze kupujesz np. blilet autokarowy po Europie to czesto sie bardzo oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Korzystaliście kiedyś z karty ISIC? IP: 217.97.228.* 24.03.06, 20:07 ja podobnie posiadałam kartke ISIC ze względu na ubezpieczenie (szczególnie podczas wyjazdów za granicę), ponieważ wszystkie zniżki które daje ta karta pokrywają się z tymi ze względu na mój wiek(18) no i na bycie uczniem czy studentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looks euro>26 IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:08 Posiadam kartę euro>26. Oferta ubezpieczenia jest zdecydowanie ciekawsza niż isic. Zniżek jest dużo w przypadku obu kart, część się pokrywa, więcej szczegółowych informacji znajdziesz na stronach legitymacji: www.isic.pl/ www.euro26.pl/ Poprzeglądaj i zdecyduj, czy któraś oferta Ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: Korzystaliście kiedyś z karty ISIC? 24.03.06, 21:11 na bilety do usa z campusa sa niezle znizki. to jedyny powod dla ktorego mialem isic. Odpowiedz Link Zgłoś