Dodaj do ulubionych

kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studiami ?

IP: *.chello.pl 02.04.06, 21:10
Kto z was czuje się potwornie zmęczony studiami, nie ma na nic czasu, jest
wiecznie śpiący, smutny, nie może się doczekać wolnego, ma poczucie zawalenia
różnymi obowiązkami, tęskni za mamą i tatą ?? Kto w ogóle inaczej wyobrażał
sobie zycie studenckie?
Bo ja jak przed studiami oglądałem różne filmy (mówię poważnie) o studentach
to zawsze były to filmy pogodne, przedstawiały ludzi szczęśliwych, mających
na wszystko czas, na imprezy, na zabawę.... - miało się wrażenie, że studia
to będzie najpiękniejszy okres w zyciu, miało się wrażenie, że studenci nie
mają w trakcie semestru żadnych sprawdzianów a uczą się tylko tuż przed
sesją - a tu się nagle okazało zupełnie coś innego ......... kto też tak
ma? :( bo studia to miał być najpiękniejszy okres w życiu a tu jest tyle
nauki, że brak słów !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • lol_niezly Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi 02.04.06, 21:27
      Poczekaj az przyjdzie do pracy - sen stanie sie przywilejem :)
      Wiecznie niezadowoleni klienci i szef, caly czas jakies poprawki, terminy gonia
      nieublaganie, prace magisterska trzeba pisac ...
      Sam wybrales sobie takie zycie :D
    • Gość: z. Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:41
      Jakies przesilenie wiosenne chyba jest ,bo ja mam potwoortnee zmęczenie ale
      życiem w ogóle;///,jakoś ten czas za szybko mija....
    • r.richelieu Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi 02.04.06, 23:54
      Napij się mocnego kakao
      • bez_nicku Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi 03.04.06, 18:49
        Znam jedno i drugie... Najpierw studia zaraz po maturze, przerwane na III roku,
        w tym samym czasie fascynująca praca... Teraz znów studiuje.... Zwoje mózgowe
        się trochę przez te kilka lat rozprostowały :), ale strasznie mnie kręci
        pisanie prac, czytanie książek, po które z własnej woli pewnie bym nie
        sięgnęła...
        • Gość: zły troszke zle mnie zrozumiano IP: *.chello.pl 03.04.06, 20:13
          "pisanie prac, czytanie książek" - no ale ja pisałem raczej o prawdziwych
          kierunkach studiów na których naprawdę musisz się uczyć i masz mało wolnego
          czasu
          jakby nie patrzeć..... nie chodziło mi o kierunki humanistyczne typu filozofia,
          polonistyka na których kompletnie nic się nie uczy - no może przed samiuśką
          sesją
          a zakładam, że "pisanie prac, czytanie książek" nie oznacza np. PRAC w sensje,
          np. bardzo dokładnych planów budynków (jeśli idzie o architekturę), programów
          (jeśli idzie o informatykę), itd. ..... nie chodziło mi też o studia języka
          przykładowo francuskiego, którego studentki lubią dokuczać innym choćby z
          powodu czyjegoś niskiego wieku - niedawno zaczętych 19 lat i konieczności życia
          z dala od rodziców - czego przejawem ze strony takich studentek są ironiczne
          rady w stylu "napij się kakao"...........
          • Gość: gość portalu :))) Re: troszke zle mnie zrozumiano IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.06, 20:19
            Chyba masz jakieś problemy z emocjami...
          • bugsior Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 20:22
            :DDDDDD

'koniecznosc zycia bez rodzicow'... ty masz 19 lat???? jak mialem 17 lat to wyjechalem na druga strone
            globu i rodzine widzialem raz na rok.

po co ci rodzice w wieku 19 lat? obiadek, pranie, przytulenie? do czego ci rodzice, nie masz telefonu
            zeby z nimi raz na jakis czas porozmawiac?

jak takie rzeczy wypisujesz to sie nie dziw prosze, ze jedyne rady jakie otrzymasz to 'napij sie kakao...'
            • r.richelieu Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 20:30
              Bugsior, miałam do czynienia i z 30-latkami, którym mamusia była potrzebna do
              obiadku, prania, a co gorsza przytulenia (zamiast mnie! :). Zły ma 19, może
              jeszcze z tego wyrośnie ;)
              • bugsior Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 20:56
                no to trafilas na ten niewdzieczny typ faceta. nie zdrowe takie uklady sa, wiec trzeba sie szybciutko
                stamtad zabierac. ;)
            • Gość: archi_joa Re: troszke zle mnie zrozumiano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:45
              weź pod uwagę to, że niektórzy nie tyle są uzależnieni od rodziców, ale Ich
              kochają, potrafią rozmawiać z ojcem przez 10 godzin, mogą zawsze na nich liczyć
              i ze wzajemnością, czują się dobrze w swoim towarzystwie..dziwne, nie? ..nie
              wpadłeś na to? nie każdy chce się wyrwać spod skrzydeł zrzędzących rodziców,
              niektórzy żyją z nimi w przyjaźni.
              • bugsior Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 20:52
                my mowimy o kims kto ma 19 lat!!! to ze ktos wyjezdza to nie znaczy ze nie kocha rodzicow, albo ze z
                ojcem nie moze rozmawiac. to powiedz mi, kiedy 'rozlaka' nie bedzie ciezka bo tak to wydaje mi sie ze
                w nieskonczonosc mozna sie rozwodzic? ja mam z rodzicami jak najbardziej przyjazne stosunki,
                dobrze mi sie z nimi rozmawia, ale sory, jakbym mial 19 lat i plakal ze musze opuscic rodzinne
                gniazdko, to chyba oboje by mnie wysmiali...

rodzice to rodzice, wiadomo jaka jest kolej rzeczy. w ktoryms momencie wynosi sie tylek i tyle. a
                rodzicow tak samo jak przedtem kocha.

ile kosztuje rozmowa zamiejscowa?
              • r.richelieu Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 20:54
                Przyjaźń dziecka i rodzica polega na wzajemnym "uzależnieniu", przyjaźń
                dorosłego i jego rodzica polega na wzajemnym wspieraniu. Największa przyjaźć to
                właśnie wyjście spod skrzydeł, bo brak samodzielności to jednocześnie bycie
                ciężarem. I nie chodzi to wyłącznie o ciężar dla rodziców, bo ci mogą się
                zarzekać, że opieka na dorosłym bykeim im bardzo odpowiada, ale i o ciężar dla
                przyszłej żony, która nijak się nie odnajdzie w takim układzie.

• Gość: m3lm4k Re: troszke zle mnie zrozumiano IP: *.opticom.pl 03.04.06, 21:18
                  Co do tego kakao to mysle, ze zly ma chyba uczulenie na laktoze :)
          • r.richelieu Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 20:25
            w życiu nie byłam na żadnej filologii, a czekolada ma wspaniałe właściwości
            antydepresyjne. Przecież nie będę Ci radzić "golnij se setę" żebyś Waść
            Przewrażliwiony pomyślał, żeś taki dorosły. Na czekoladę nie można być za
            dorosłym. Idź na siłownię, umyj podłogę i okna, to też wpływa na poprawienie
            nastroju.
            Ty nie jesteś dzieckiem, ale chcesz być dzieckiem.

ad prawdziwe kierunki studiów. Bździsz.
          • bez_nicku Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 20:36
            A wyobraź sobie zły, że a też NAPRAWDĘ muszę się uczyć... Napij się chłopie
            melisy, bo jakiś pobudzony jesteś. I oczywiście przekonany, że tylko Ty ryjesz
            w pocie czoła, a reszta bąki zbija... Żałosne.
            • Gość: blef do bez_nicku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:41
              Zaglądam tu od czasu do czasu i jakoś wnioskuję, że jesteś tu od niedawna, bądź
              dawno nie byłaś/eś. Uświadomie Cię, że ze złym lepiej w dyskusje nie wchodzić,
              rozumy chłopiec postradał... Zresztą jeśli się nudzisz to poczytaj jego inne
              tematy (dot. wspaniałego WIT, wyższości ścisłych nad humanistami, różnicach w
              studiach informatycznych...) , niezły ubaw będzie, ale weź też coś na
              uspokojenie:) Zły kiedyś napiszę książkę "Mein Kampf (uber alles)":)
              • bez_nicku Re: do bez_nicku 04.04.06, 12:31
                Było pytanie, dałam odpowiedź, ale może masz rację blef, z niektórymi widać nie
                należy się wdawać w dyskusje... :)
          • Gość: <>< Re: troszke zle mnie zrozumiano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:36
            > np. bardzo dokładnych planów budynków (jeśli idzie o architekturę), programów
            > (jeśli idzie o informatykę), itd. ..... nie chodziło mi też o studia języka
            > przykładowo francuskiego, którego studentki lubią dokuczać innym choćby z
            > powodu czyjegoś niskiego wieku - niedawno zaczętych 19 lat i konieczności
            życia
            >
            heheeheh to jakas prowokacja??? niski wiek?? rany boskie chlopie na studiach
            jest wbrew pozorom więcej osób w twoim ( niskim ) wieku niz myślisz ,jakbyś był
            Indianinem ( w starym stylu;)) to byś w wieku 6 lub 7 lat zostal odłączony od
            matki i wychowywany przez ojca na wojownika, a ty tu z 19-latami wyjeżdżasz,nie
            tacy chlopcy na wojne szli.
            • Gość: zły Re: troszke zle mnie zrozumiano IP: *.chello.pl 03.04.06, 21:47
              ............. eeee tam gadacie - jak byliście pewno też na 1. roku studiów to
              też mieliście napewno takie momenty, że bardzo tęskniliście za rodzicami,
              wymądrzacie się bo pewno jesteście już starymi studentami..........
              • bugsior Re: troszke zle mnie zrozumiano 03.04.06, 21:52
                wez moze lepiej tego kakauka sie napij...
              • Gość: zły a poza tym IP: *.chello.pl 03.04.06, 21:53
                a poza tym to ja rodziców nie widziałem od Bożego Narodzenia...... :(
                • Gość: z. Re: a poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:08
                  Już niedługo Wielkanoc to ich zobaczysz,a potem jeszcze z 2 miesiące,szybko
                  zleci i wakacje,wytrzymasz;))
                • r.richelieu Re: a poza tym 03.04.06, 22:41
                  Zły, to zwykłe przesilenie wiosenne. Mnóstwo ludzi ma chandrę w tym czasie, a
                  zrzuca winę na różne rzeczy, w tym na tęsknotę za mamusią i tatusiem. Poza
                  czekoladą i wysiłkiem fizycznym, kup bukiet żółtych tulipanów lub żonkili i
                  postaw na stole, przy którym się uczysz. Kolegom powiedz, żo od koleżanki ;)
                  albo od kolegi, bo nie wiem co wolisz. Chodź piechotą do szkoły, powdychaj
                  wiosnę, dotleń się. Zjadaj więcej warzyw i owoców. No kurcze, to są rady jak z
                  pani domu, hehe, ale skuteczne.
                  • bugsior Re: a poza tym 03.04.06, 22:44
                    buahahahahaha. skrecam sie ze smiechu. :DDDDD niezle piszesz richelieu.
                  • Gość: Szybki Joe ales mu pojechala :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:44
                    "kup bukiet żółtych tulipanów lub żonkili i
                    postaw na stole, przy którym się uczysz. Kolegom powiedz, żo od koleżanki ;)
                    albo od kolegi, bo nie wiem co wolisz"

• r.richelieu Re: ales mu pojechala :D 03.04.06, 22:52
                      Ja? W obecnej sytuacji pol-społ homofobia jest może politycznie poprawna, ale
                      społecznie napiętnowana. Wstyd!
                      • Gość: Vib Re: ales mu pojechala :D IP: *.acn.waw.pl 03.04.06, 23:47
                        Wlasnie takie odnioslem wrazenie, ze w tej radzie nie ma zlosliwosci.
                        • klon_zlego Witam Viba - jak rekrutacja na WIT idzie ??? 04.04.06, 00:30
                          Już kiedyś Cie męczylem, czy tam wykładasz.
                          No to uchyl rąbka tajemnicy i powiedz jak Cię zwerbowali.
                          • Gość: Vib Re: Witam Viba - jak rekrutacja na WIT idzie ??? IP: *.acn.waw.pl 04.04.06, 01:34
                            Ty masz problem, obawiam sie. Raczej nie zamierzam gadac z kims, kto cala swoja
                            aktywnosc oparl na checi dokopania skadinad naiwnemu zlemu.
                            • Gość: gienio Re: Witam Viba - jak rekrutacja na WIT idzie ??? IP: *.astral.lodz.pl 04.04.06, 14:02
                              ja bym go naiwnym nie nazwal :/ ja bym go nazwal wrednym i tyle ... a to
                              odbieracie go jako naiwnego to jego celowy zabieg :/ ale to juz moje prywatne
                              przemyslenia i nie kazdy musi sie z nimi zgadzac :D
                              • Gość: Vib Re: Witam Viba - jak rekrutacja na WIT idzie ??? IP: *.acn.waw.pl 04.04.06, 16:28
                                Mysle ze jedno nie wyklucza drugiego, ale mniejsza o to - bo nie bedziemy
                                debatowac n/t niczyjego charakteru chyba?
          • Gość: e. Re: "pisanie prac, czytanie książek" ???!!! IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 08.04.06, 12:47
            > "pisanie prac, czytanie książek" - no ale ja pisałem raczej o prawdziwych
            > kierunkach studiów na których naprawdę musisz się uczyć i masz mało wolnego
            > czasu jakby nie patrzeć..... nie chodziło mi o kierunki humanistyczne typu
            filozofia, polonistyka na których kompletnie nic się nie uczy - no może przed
            samiuśką sesją

Moze najpierw policze do dziesieciu i sie uspokoje...
            Juz.
            1. Co to sa "prawdziwe" kierunki studiow?
            2. Skad informacje, ze na kierunkach humanistycznych ludzie sie nie musza uczyc?
            3. Skad poglad, ze "pisanie prac, czytanie książek" to nie jest wysilek
            intelektualny?
            • Gość: Richelieu* Re: "pisanie prac, czytanie książek" ???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:17
              cichaj, to nie pogląd, to zły
    • Gość: b Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.echostar.pl 04.04.06, 15:27
      Wiesz zły, dziwie się. Ty z twoimi wynikami czujesz sie zmęczony studiami i
      ilością nauki...
      :D
      • Gość: z. Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:38
        Zły jest niemal tak popularny ( przynajmniej na tym forum ) jak gwiazda rocka;)
    • Gość: gusia Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 04.04.06, 17:56
      nie , nie jestem zmeczona studiami , wrecz przeciwnie , mam mnostwo czasu
      wolnego bo na sporo wykladow i tak malo kto chodzi , kolokwia sa jedno na
      semestr hehe:) a na egzaminach pytania nie są trudne , wystarczy sie z 7 razy na
      semsetr pouczyc! a jak pomysle ze w LO odrabialam codzennie tomy zadan to mi
      sie smiac chce:) spodziewalam sie ze bedzie ciezej!
      • Gość: z. Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:20
        pisz więcej takich postów to sprowokujesz kolejny wątek jak to humaniści nic
        sie nie muszą uczyć;)
        • Gość: XXX Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:51
          bo nie musza ;)
          Powiedzmy sobie szczerze-dla humanistow nauka skonczyla sie na liceum.
          • r.richelieu Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi 04.04.06, 21:01
            żeby Ci dociąć.. Dlaczego Twój nick to XXX ?
            1. jest to potrójne uwielbienie Foxa Muldera
            2. jest to pojedyncze uwielbienie filmów spod znaku xxx
            3. jest to symbol braku wolności słowa wzięty z popularnej gry Abe
            4. inne
            • Gość: XXX Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:13
              O co Ci chodzi?
              Juz ziejesz jadem i nienawiscia za prawde?
              Czyzbys nalezal/la do PISU ?
              • Gość: XXX Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:16
                Skoro sama zaczelas to ja tez mam prawo Ci dociac:

1) ostatni chlopak uciekl od Ciebie w poprzednim wieku?
                2) jestes fanka gumowych penisow i regularnie uczeszczasz na dildo show
                3) cale twoje zycie to to forum, nie masz rodziny przyjaciol
                4) myslisz ze duzo mozesz bo jestes moderatorka.Do niczego innego sie nie nadajesz
                • Gość: Eudoksja Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:21
                  > 2) jestes fanka gumowych penisow i regularnie uczeszczasz na dildo show
                  a co to jest dildo show? eheheeh widzę ,że kolega zorientowany?
                  a to xxx to ...rozmiar twojego eeee przyrodzenia ( oczywiście wymarzony rozmiar
                  bo ten prawdziwy podobnie jak IQ zawiera się w jednym malutkim X)?
                  please,nie odpowiadaj
                  • Gość: XXX Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:29
                    Nie mam zamiaru dyskutować z ludźmi na tak niskim poziomie Eurodoksja.
                    Jeśli chcesz bym skomentował Twoją wypowiedź, musi ona spełniać wymogi
                    elokwencji absolewnta gimnazjum/ dawnej szkoły podstawowej.

Popracuj troszkę nad sposobem wysławiania się i nauczenia się nie wtrącania do
                    cudzych dyskusji i wymiany zdań.
                    • Gość: Eudoksja Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:12
                      Eudoksja -ale ty nawet nie wiesz kto to był ;)),wcinam się?jedziesz chamstwem
                      na całego,taki jest twój poziom absolwenta dawnej podstawówki/gimnazjum?
                      rozumiem ,że próbujesz w jakis sposób realizować swoje fantazje seksualne(
                      rozważania na temat gumowych genitalii)ale czy to jest odpowiednie miejsce ?
                • Gość: Richelieu* Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:05
                  Staję w obronie humanistów, bo tu się robi nagonka na nich.

a ad
                  > 1) ostatni chlopak uciekl od Ciebie w poprzednim wieku?

gdzie tam, który by mnie zechciał. W życiu nie miałam chłopaka, nawet rybki mi
                  uciekają z akwarium.

> 2) jestes fanka gumowych penisow i regularnie uczeszczasz na dildo show

Pewnie, mam cały regał gumowych penisów i w dodatku służą mi tylko do
                  oglądania, bo jestem na tyle nierozgarnięta, że nie wiem, do czego mogą jeszcze
                  służyć.

> 3) cale twoje zycie to to forum, nie masz rodziny przyjaciol

Tu trafiłeś w sedno. Nawet chleb zamawiam przez neta żeby nie opuścić żadnego
                  wątku.

> 4) myslisz ze duzo mozesz bo jestes moderatorka.Do niczego innego sie nie
                  nadaj
                  > esz

myślę? och, co za piękny, dawno nie słyszany komplement

Wracając do humanistów. Nagonka, a nagonki tępię.
        • Gość: gusia Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 04.04.06, 21:28
          dodam ze studiuje administracje to kierunek tylko troche humanistyczny! ale na
          prywatnej uczelni i dlatego uczyc sie nie trzeba!
          • Gość: zły heheheheh IP: *.chello.pl 04.04.06, 22:18
            "dodam ze studiuje administracje to kierunek tylko troche humanistyczny! ale na
            prywatnej uczelni i dlatego uczyc sie nie trzeba!"
            gusia nie wiem czy ty to piszesz poważnie czy nie - w każdym razie to mnie
            rozbawiło:
            administracja to kierunek tylko trochę humanistyczny ehehhehehe :D :D

• Gość: zły Re: heheheheh IP: *.chello.pl 04.04.06, 22:21
              jak zwykle mój wątek stał się znowu najpopularniejszy na forum....... czy to
              nie dziwne? :P
              • Gość: Richelieu* Re: heheheheh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:26
                bo jesteś "kontrowersyjny". Nie wiadomo czy zasługujesz na przytulenie do
                piersi czy na przełożenie przez kolano i danie klapsa. To znaczy, nie wiadomo
                czy się z Tobą cackać, czy Ci przylać, czy Cię olać.

teoretycznie
                • Gość: Vib Re: heheheheh IP: *.acn.waw.pl 04.04.06, 22:34
                  O, to brzmi jakby warto bylo zaryzykowac bycie 'kontrowersyjnym' :P
                  • Gość: Richelieu* Re: heheheheh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:43
                    Kontrowersyjność to jeden z czynników warunkujących interesującą dyskusję. Sęk
                    w tym, że często kontrowersyjny przechodzi w chamski i figa z dyskusji.
                    Tutaj zaś nie było mowa o kontrowersyjności, a o "kontrowersyjności". Nie chcę
                    urazić złego ;) Znaczy chcę, ale nie mogę. ;)
                    • lol_niezly Re: heheheheh 04.04.06, 23:06
                      a ja sie powstrzymam od komentarza :]
              • Gość: gusia Re: heheheheh IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 06.04.06, 22:28
                nie dziwne bo robisz tutaj z siebie debila i wzbudzasz kontrowersje!!
            • Gość: gusia Re: heheheheh IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 06.04.06, 13:01
              nie rozumiem co w tym smiesznego , to jest kierunek na ktorym sa przedmioty
              głownie z prawa i ekonomii ,wiem chyba co studiuje nie , uwazam ze to kierunek
              humanistyczno-ekonomiczny.typowe humanistyczne kierunki to takie gdzie sie leje
              wode typu socjologia , filozofia.moj taki nie jest.są osoby po matematycznych
              klasach , ekonomicznych ale humanistycznych tez.typowy humanista nie idzie na to
              bo to kierunek praktyczny.i tak owszem pisze to powaznie:)
    • mary_an Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi 05.04.06, 09:32
      ja bylam znudzona studiami, a dokladnie wlasnie imprezami, pubami, wypadami na
      plaze (fajnie miec uniwerek nad morzem) itp. itd. i wzielam sobie dziekanke,
      zeby od tego troche odpoczac, teraz znowu wracam i znowu planuje dokladnie taki
      sam styl zycia :D
      studia to jest bardzo piekny czas zycia, ale o ile sobie przypominam to w
      liceum mialam dokladnie tak samo :D poswiecalam srednio 2h tygodniowo na nauke
      (na studiach mniej) i bylo ok!
      a tesknota za rodzicami? tesknilam przez pierwsze kilka miesiecy za moim
      wczesniejszym zyciem, ale szybko mi przeszlo
    • misiak38 Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi 05.04.06, 13:35
      mnie męczą dojazdy i głupi plan. :(

--------------------------
      Keep the music playing and love in your heart.
    • Gość: arasa Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: 212.191.80.* 07.04.06, 13:16
      XXX napisała

2) jestes fanka gumowych penisow i regularnie uczeszczasz na dildo show
      3) cale twoje zycie to to forum, nie masz rodziny przyjaciol

Naprawdę to co piszesz jest żałosne i płytkie
      Zapewne zaraz wypowiesz się negatywnie, podnosząc swoją osobę do rangi
      nieskazitelnych

Pozdrawiam
      • Gość: ewew Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.kom / *.os1.kn.pl 08.04.06, 02:02
        JA TEZ JEStem zmeczony. ale co tu innego robic? trzeba samemu sobie z tym
        poradzic.w sumie gdyby nie studia to co......siedzenie w domu 24 na h?
        • Gość: sss Re: kto jeszcze jest POTWORnieeeee zmeczony studi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:31
          magda.sul.uni.lodz.pl/zaliczenie.mp3
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka