Gość: młody87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:33 W którym momencie powinno się zacząc ukierunkowywać, myśleć o studiach i kierunku.Jak tez dobrze określić swoje predyspozycje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andersena Re: studia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:37 ja się przekierunkowałam 2 miechy przed maturą, bo wydawało mi się, że się nie dostanę na moje wymarzone studia. powrociłam do nich po 8 latach:) i teraz jestem na 2 roku, mając magistra w zanadrzu i materiał do doktoratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popeline Re: studia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:15 Najlepiej pomyśl jak najszybciej. Przynajmniej ja tak do tego podchodzę. Już wcześniej zdecydowałem się na Turystykę i Rekreację. Wydaje mi się że dobrze jest odpowiednio wcześniej wiedzieć pod jakim kątem należy się przygotowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: studia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:40 Podziwiam bardzo takich ludzi,że mają siły ,chęci i duzo wytrwałości.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: studia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:02 zaraz po okresie ząbkowania.jak skończysz 3 lata idziesz na kurs przygotowawczy a w wieku 12 odbierasz Nobla.beatyfikacja następi po okresie dojrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś