Gość: Ann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:24 Mam pytanie. Czy na UKSW wymagają bierzmowania? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dugo Re: UKSW ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:33 Świadectwo chrztu raczej na pewno, ale o bierzmowanie w ogóle nie pytają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: UKSW ......... IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 14:10 Co to za absurd? Skad te wiadomosci? Nie slyszalem zeby chcieli czegokolwiek, moze na jakies chrzescijanskie kierunki - w typie teologii, czy cos, ale tez nie sadze. To normalna, niezla uczelnia, i wcale nie arcychrzescijanska, wbrew tym co wiedza bo 'znajomy kolegi brata to powiedzial..' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: UKSW ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:51 Aktu chrztu wymagają... Hehe. :) Gość portalu: ? napisał(a): To normalna, niezla uczelnia, (...) To chyba też wiadomość od znajomego kolegi brata... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: UKSW ......... IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 16:06 Ale tu paskudnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: UKSW ......... 23.04.06, 17:45 Chcą odpisu aktu chrztu i świadectwa z religii na teologii, o ile mnie pamięć nie myli. Na pozostałych kierunkach interesuje ich tylko wynik Twojej matury:) 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: UKSW ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:44 To co? Nie wymagają bierzmowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: UKSW ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:57 nie wymagają. od 5 lat tam studiuję i nikt mnie o bierzmowanie nie pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: UKSW ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:47 To sorry myślałem ze jest podobnie jak na KUL-u, a tam jak składałem w tamtym roku to WYMAGANA BYłA METRYKA CHRZTU, ale może na UKSW nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akne Re: UKSW ......... IP: *.telkonet.pl 23.04.06, 21:59 taaaaaaaaaaaaaaak? a na jaki kiernek? teologia? bo na inne nie wymagali (na KUL) Odpowiedz Link Zgłoś