Dodaj do ulubionych

Dlaczego baby w dziekanatach rządzą?

04.05.06, 10:58
moim zdaniem we wszystkich rankingach powinna byc pozycja "poziom uprzejmosci
bab z dziekanatu". skad ten syndrom klucza od sracza?
Obserwuj wątek
    • majowy_stres Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 04.05.06, 11:23
      jacko27 napisał:

> moim zdaniem we wszystkich rankingach powinna byc pozycja "poziom uprzejmosci
      > bab z dziekanatu". skad ten syndrom klucza od sracza?

Wiesz co? - masz racje, wydaje sie nam ze to malo wazna kategoria ale tak na
      prawde wiele zalezy od babeczek w dziekanacie. Mój brat skonczyl Kozminsiego
      tylko dzieki Kobitkom z dziekanatu ( to one załatwialy mu dodatkowe terminy,
      szukaly innych prof. zeby zaliczyc jakis przedmiot). Jestem na tak. Mozna by by
      bylo nawet zgłosic taka kategorie do gazet ktpore robia rankingii. We " Wprost"
      chyba jest najlepszy ranking uczelni wyzszych ale nie widzialem tam takiej
      kategori - moze im zwroc na to uwage??:)) -Pozdrowienia dla wszystkich zdajacych!!!
      • Gość: coś w tym jest Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 11:32
        racja to nie kobiety to baby hahahah
        • kubini20 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 04.05.06, 12:16
          Tragedia , u mnie w dziekanacie to jest porazka.Pamietam jak zgubily moje
          podanie o przywrocenie terminu.Chcialem to wyjasnic grzecznie ,ale niestety sie
          nie dalo.Zaczely po mnie jezdzic jak po szczeniaku a kiedy cos odpowiedzialem
          to juz byla maskara:(Wizyta w dzikanacie przyprawia mnie o dreszcze.
    • Gość: sky Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:49
      tak jest chyba na większości uczelni.starasz się być uprzejmy, a za to
      otrzymujesz odpowiedzi jak byś był śmieciem.Dlaczego?Ludzie.Prawda jest taka,
      że panuje w tych miejscach bałagan, nerwowa atmosfera, brak powołania.Zamiast
      służyć interesom studenta i uczelni pokazują jak bardzo są pokrzywdzone, że tam
      pracują( pomijam ile dostają kasy). Kolezance zgubili indeks.Miała mase
      problemów, z "łapaniem"wykładowców aby uzyskać wpisy za poprzednie lata.Panie w
      dziekanacie to na nią nakrzyczały, że nie pilnuje indeksu.Jak się okazało, że to
      one go zgubiły, to nie usłyszała słowa przepraszamy.Nic.A teraz po kilku
      miesiącach, nikt o niczym nie pamięta i mówią jej,że to nie możliwe, że coś
      takiego miało miejsce!
      • Gość: z. Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:50
        Dlaczego?Ludzie.Prawda jest taka,
        że panuje w tych miejscach bałagan, nerwowa atmosfera, brak powołania.

no nie przesadzajmy z tym powołaniem ,kto marzy o czyms takim?
      • Gość: Iska Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 00:42
        U mnie na uczelni była taka sytuacja że dziewczyna poszła oddać indeks do
        dziekanatu aby podstęplowali czy coś noi okazało się, że po sesji i okresie
        podbicia indeksu jak nie było tak nie było, czekała dwa miesiące zanim panie z
        dziekanatu zorientowały się, że to jej indeks podpiera kołyszące się biurko na
        którym panie pracują. To jest dopiero lekceważenie spraw studenckich.
    • Gość: mourinho Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl 04.05.06, 15:37
      Dlaczego rządzą, bo w szkolnictwie nadal panuje komuna. Gdyby wszystko było
      prywatne (to temat do innej dyskusji) wyglądałoby nieco inaczej.
      • Gość: jack27 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.chello.pl 04.05.06, 18:31
        a czy baby w dziekanatach na prywatnych studiach sa inne? tz bardziej ludzkie?
        • kubini20 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 04.05.06, 19:07
          Mysle ze to nie ma znaczenia czy prywatna czy panstwowa uczelnia.Czasami mam
          wrazenie ze praca ktora wykonuja zostala im narzucona sila,zrobia co maja
          zrobic i do domu.Problem nie lezy w instytucji tylko w samych paniach
          pracujacych w dziekanatach.
    • Gość: gusia Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 04.05.06, 19:57
      no ja uwazam ze w prywatnych szkolach te baby sa milsze , w mojej sa bardzo
      sympatyczne , usmiechniete -chodze do prywatnej i z tego co wiem to w innych
      niepanstwowych tez tak jest.nie wiem jak jest na panstwowych ale nie spotkalam
      sie z chamstwem jak byla rekrutacja(tyle ze sie nie dostalam hehe).
      • Gość: Oskar Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:43
        Jeżeli panie z dziekanatu sa nieuprzejme, niekompetentene, to nalzey isc do
        dziekana na skarge. Sam tak zrobilem, swego czasu rowniez mialem ekscesy
        zwiazane z tymi paniami, kiedy powiedzialem ze porozmawiam z dziekanem, od razu
        zmienily to n, teraz jak tam zagladam, to wszysko jest ok
        • kubini20 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 05.05.06, 11:16
          Mysle ,ze moj dziekan jest jeszcze gorszy niz te panie w dzikanacie;PPrzynam
          szczerze ,ze w takim wypadku wole juz wizyte w dziakancie.Jacko 27 ma,powinna
          byc rubryka 'uprzejmosc dziekanatek' :P w tych wszystkich rankingach wprostow i
          tym podobnych.
          • trampek_86 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 05.05.06, 11:38
            kobitki z mojego dziekanatu sa bardzo pomocne mile i sympatyczne. Sa w stanie
            zalatwic wszystko i widac ze stoja bardziej po stronie studentow niz nie do
            konca fajnego dziekana :)
            • Gość: sky Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:47
              zazdroszczę
    • Gość: FranieZdziekanatu! Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:10
      Kumpel mi opowiadał,że na jego uczelni babsztyle z dziekanatu zwracają się do
      studentów--> "Tee, student"...:/ Często w godzinach otwarcia dziekanatu
      bezczelnie malują sobie paznokcie,czytają gazety,albo wychodzą "niewiadomo
      gdzie"...Przydałby im się kop w dupę...
      • kubini20 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 05.05.06, 18:18
        hehehe wiadomo.Wkoncu one wychodza z zalozenia ze studenci sa dla nic nie one
        dla studentow i dlatego moga robic co chca kiedy chca i z kim chca:)
    • Gość: who Uzelniane Who is Who IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:29
      UCZELNIANE WHO IS WHO

W skomplikowanych, hierarchicznych strukturach administracyjnych wyższych
      uczelni łatwo się zgubić. Jeśli chcemy coś załatwić warto wiedzieć, co kto
      może.

REKTOR
      Przeskakuje najwyższe budynki za jednym zamachem.
      Jest silniejszy od lokomotywy i szybszy od pocisku.
      Chodzi po wodzie.
      Rozmawia z Bogiem.

PROREKTOR
      Przeskakuje niskie budynki za jednym zamachem.
      Jest silniejszy od lokomotywy parowej.
      Czasami dogania pocisk.
      Chodzi po wodzie, gdy morze jest spokojne.
      Rozmawia z Bogiem, jeżeli otrzyma specjalne pozwolenie.

DZIEKAN
      Przeskakuje niskie budynki z rozbiegu i o tyczce.
      Jest prawie tak silny jak lokomotywa parowa.
      Potrafi strzelać z pistoletu.
      Chodzi po wodzie na krytym basenie.
      Czasami Bóg zwraca się do niego.

PRODZIEKAN
      Ledwo przeskakuje budkę portiera.
      Przegrywa z lokomotywą.
      Czasami może trzymać broń bez obawy o samookaleczenie.
      Bardzo dobrze pływa.
      Rozmawia ze zwierzętami.

PROFESOR
      Obija się o ściany próbując przeskoczyć jakikolwiek budynek.
      Może zostać przejechany przez lokomotywę.
      Nie dostaje amunicji.
      Pływa pieskiem.
      Mówi do ścian.

DOKTOR
      Wbiega do budynków.
      Nie wytrzymuje konfrontacji z ręczną drezyną.
      Moczy się pistoletem na wodę.
      Utrzymuje się na wodzie tylko dzięki kamizelce ratunkowej.
      Bełkocze do siebie.

PANI Z DZIEKANATU
      Podnosi budynki i przechodzi pod nimi.
      Zwala lokomotywę z torów.
      Łapie pocisk zębami i go rozgryza.
      Zamraża wodę jednym spojrzeniem.
      Jest Bogiem.
    • Gość: itaita Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.aster.pl 05.05.06, 20:06
      a u mnie w dziekanacie są faceci a nie baby:) kto jeszcze tak ma?
      • Gość: ? Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.06, 20:36
        Seminarium duchowne? Wojsko?
        • Gość: itaita Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: *.aster.pl 05.05.06, 21:17
          Uniwersytet Warszawski, całkiem "babski" wydział (a w każdym razie na pewno
          więcej studentek niż studentów)
          • kubini20 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 08.05.06, 10:37
            W takim razie to tez powinni uwzglednic w rankingu wprost,ze zamiast babek sa
            faceci.Moze oni lepiej traktuja studentow:)
    • Gość: kto to wie? Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: 200.118.2.* 08.05.06, 23:23
      Tak juz widac musi byc.
    • Gość: 666 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: 200.118.2.* 08.05.06, 23:24
      Ja tam mam młe panie w dziekanacie
    • Gość: sexy Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? IP: 200.118.2.* 08.05.06, 23:26
      Bo maja ciepła posadke i nijak nie mozna ich usunac z tych stolkow
      • kubini20 Re: Dlaczego baby w dziekanatach rządzą? 09.05.06, 15:43
        Nie ma co ukrywac ,ze jest to powazny problem dla dzisiejszego studenta.Jednak
        najbardziej czieszy mnie fakt ze wkoncu po roku oczekiwania moglem znowu
        przeczytac ten znakomity ranking wprostu wg ktorego prawo na uw wygralo.Jest to
        tym piekniejsze zwyciestwo,ze kryteria oceniania byly rzetelne i ostre co nie
        przeszkodzilo zwyciezyc uw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka