Dodaj do ulubionych

KUL, UMCS, AR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:37
witam,

czy ktos z Was wie (z doswiadczenia moze) na jakie kierunki mam szanse sie dostac z nierewelacyjnymi wynikami (w przyblizeniu):
polski 60pod i 60roz
biologia 55 i 35
ang 70

bardzo prosze o odp, bo zaczynam sie stresowac:( ;(
Obserwuj wątek
    • Gość: Dugo Re: KUL, UMCS, AR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:50
      KUL - może filozofia przyrody, UMCS - może ochrona środowiska, AR - na pewno:
      zootechnika, rolnictwo, technika rolnicza i leśna, może: ochrona srodowiska. No
      masz troche takie słabe wyniki, będziesz musiała kurzyć na studiach, ale jak
      zechceszz to dasz rade. pozdro
    • Gość: Dugo Re: KUL, UMCS, AR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:52
      e w sumie patrząc na polski i angielski to nie są takie złe :-) Ja napisalem
      wcześniej o kierunkach przyrodniczych, ale znajdziesz też coś humanistycznego
      bez wątpienia na UMCs i KUL
      • miss.hot Re: KUL, UMCS, AR 23.05.06, 09:31
        zawsze możesz pójść na studia prywatne :P
        tam niepotrzebne wyniki z matury, tylko kolejność zgłoszeń ;-)
    • Gość: asiek Re: KUL, UMCS, AR IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 23.05.06, 10:00
      Uuuuu:/ powiem szczerze że nie jest rewelacyjnie!Ja w ubiegłym roku zdawałam
      identyczne przedmioty miałam troche lepsze bo polski 63% i 60%, bioloigia 70% i
      40% i angielski 86% i 51% i niestety nie dostałam sie na zadna z państwowych
      uczelni nawet na ochrone środowiska o której wczesniej ktoś sie wypowiadał że
      niby łatwo!W ostatecznosci poszlam na uczelnie prywatna i nie narzekam bo
      studiuje to co naprawde kocham i chce robic w życiu a poza tym jest mi dobrze
      wykładowców mam z AM,UJ i SGH!Tobie po własnych doświadczeniach poradziłąbym
      najbardziej takie kierunki:KUL-fizlozofia przyrody UMCS-informacja naukowa i
      bibliotekoznawstwo AR-kierunki na wydziale rolniczym oprócz może
      agroturystyki,zarządzanie w ogrodnictwie no ewentualnie ta ochrona środowiska
      bo troche osób z niej rezygnowało i poprzyjmowali rezerwowych.
      • Gość: asiek Re: KUL, UMCS, AR IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 23.05.06, 10:02
        No jeszcze zapomniałam o filologii klasycznej na KULu i teologii-z tego co wiem
        to rzuacli tam tych co sie nie dostali na KULu na inne wymarzone kierunki:/
        • Gość: gwiazdka Re: KUL, UMCS, AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:41
          dzieki za odp.
          moze ktos jeszcze zna podobny przyklad?
          bylabym wdzieczna gdyby znalazla sie osoba z podobnymi wynikami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka