Dodaj do ulubionych

WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..?

11.01.03, 15:41
mam serdeczna prosbe do wszystkich osob ktore maja badz mialy jakis kontakt z
ta uczelnie...interesuja mnie wasze opinie...jak tam jest..? czy warto...?
ktory wydzial jest najciekawszy...? jak to wszystko wyglada od kuchni..wasze
opnie sa to dla mnie wazne i pomocne w podjeciu mojej decyzji..
dzieki...
Obserwuj wątek
    • Gość: adm Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.chello.pl 11.01.03, 23:28
      mi sie ta szkola bardzo podoba, widac ze zalezy im na studentach np dzwonia do
      ciebie na telefon kontaktowy jak masz miec odwolane zajecia nastepnego dnia,
      ogolnie mila atmosfera, w dziekanacie wszystko mozna bezproblemu zalatwic,
      zreszta za duzo to ci jeszcze nie moge powiedziec poniewaz jestem tam od
      wrzesnia dopiero, ale moje pierwsze wrazenia sa pozytywne :)
      • polokokt Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 12.01.03, 12:17
        jejku, dzwonia do Ciebie rzeby Cie poinformowac? Kurcze u mnie to nie do
        pomyslenia, korona by im z glowy spadla, nawet jak sam sie do sekretariatu
        pofatyguje to zrobia łaske ze mnie obsluza.
        • Gość: adm Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.chello.pl 12.01.03, 14:01
          smiej sie ale moj kumpel jest na UW, mial miec jakiegos kolosa poprawkowego
          przyszedl i zastal karteczke na drzwiach od wykladowcy ze ten zapomnial
          sprawdzic czy sala bedzie wolna i kiedy indziej beda miec kolosa, zreszta to
          jest jeden z wielu przykladow, poprostu widac profesjonalne podejscie do
          studentow
          • polokokt Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 12.01.03, 15:21
            Ja sie nie smieje, mi sie plakac chce jak mam cos isc zalatwic w swojej szkole.
            A jako ciekawostka, godziny urzedowania sekretariatu w piatek: 9:00-16:00 ,
            PRZERWA od 13:30 do 16:00, normalnie jak w "Misiu" (takim filmie). A czasami
            mam wrazenie ze w tej szkole nie rzadzi rektor tylko sekretarka.
            Ale dobrze ze to juz ostatni rok
            Pozdrawiam
            • Gość: DaDa Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.one.pl / 192.168.0.* 12.01.03, 18:54
              Drobne pytanie. Czy uczestnicy tej dyskusji mogliby podać wysokość czesnego na
              uczelniach, o których piszą? DaDa
              • polokokt Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 12.01.03, 19:22
                ja podalem w innym watku, wlasnie o wysokosci czesnego, ale skoro pytasz to
                1130 zl miesiecznie przez 10 miesiecy w roku
                • Gość: Gocha Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: 195.94.206.* 15.01.03, 09:30
                  Gdzie się tyle płaci bo nie rozumiem ? Ja U Kożmińskiego płacę 600 PLN
                  miesięcznie przez 10 miesięcy.
                  • minka001 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 15.01.03, 14:55
                    rozumiem ze jeszcze studiujesz u kozminskiego..
                    mozesz mi powiedziec czy czesne rosnie z roku na rok i czy jest to ustalone o
                    jaki %..? i czy za poprawki placicie.jesli tak to ile, jezeli mozna wiedziec?
                    pozdrawiam
                    • Gość: Gocha Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: 195.94.206.* 15.01.03, 15:20
                      Czesne raczej nie ulega podwyżkom w sposób niekontrolowany. Jeżeli już to jest
                      to wyrównianie typowo inflacyjne. Przyznam się szczerze, że na temat
                      odpłatności za poprawki nic nie wiem bo staram się zdawać w pierwszym terminie.
                      • Gość: adm Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.chello.pl 15.01.03, 17:40
                        www.wspiz.edu.pl
                        polecam :P
                        • minka001 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 15.01.03, 18:50
                          tak wszystkie szkoly na swojej stronie przedstawiaja sie najlepiej...
                          i to,to juz znam..
                          interesuja mnie opinie ludzie ktorzy zetkneli sie z ta szkola i opwiedza mi
                          jak to naparwde tam wyglada...
                          • Gość: adm Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.chello.pl 16.01.03, 12:16
                            ja stronke podalem zebys sobie ceny zobazcyla :)
                            a o szkole jzu pisalem :)
                            • minka001 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 16.01.03, 14:30
                              ok dzieki...ale niestety na stronie nie umieszczaja takich informacji czy
                              trzeba placic za poprawki..:(
                              pozdrawiam
                              • Gość: bb Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 17:28
                                Z tego, co wiem, za poprawkę się nie płaci. Oczywiście tylko za pierwszą, bo
                                zdawać można podobno do skutku, tylko później to już kosztuje.
                                Zerknij do odpowiednich rozdziałów regulaminu szkoły, który jest zamieszczony
                                na stronie.
                              • Gość: bb Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 17:37
                                I jeszcze słówko...
                                Jeśli przejrzysz starsze wątki, znajdziesz tam sporo wypowiedzi na temat
                                WSPiZ. Mnie utkwiła w pamięci wypowiedź, że ta uczelnia bywa nazywana SGH
                                wśród uczelni prywatnych. Nie komentuję tego stwierdzenia, za krótko tu
                                jestem.
                                Fakt, że profesorowie często dają do zrozumienia, że są bardzo dumni, że tu
                                pracują. Podobno też WSPiZ ma wkrótce otrzymać tytuł placówki naukowej
                                (jedynej wśród uczelni prywatnych), ponieważ wykształciła już wymaganą ilość
                                doktorów.
                                Ogólnie wrażenie bardzo dobre, miły nastrój w sekretariacie, ankiety wśród
                                studentów na temat profesorów, niezłe warunki. Najbardziej przeszkadza mi
                                lokalizacja. Samochód może okazać się zbawienny, zwłaszcza zimą :))

Pozdrawiam
                                • minka001 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 17.01.03, 19:19
                                  mnie lokalizacja tez troche odstrasza...:)
                                  rozumiem ze studiujesz tam..a moze na administarcji...
                                  mnie szczegolnie intersuje ten kierunek...
                                  dzieki serdecznie za pomoc...
                                  pozdrawiam...
                                  • Gość: adm Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.chello.pl 17.01.03, 21:30
                                    administracja-magisterskie jest mloda ja jestem pierwszym badz 2 rocznikiem
                                    magisterskich tak to licencjat tylko byl.
                                    • minka001 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 17.01.03, 21:45
                                      a jak oceniasz ten wydzial...??
                                      • Gość: adm Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.chello.pl 17.01.03, 23:07
                                        to jest moj I semestr wiec nic konkretnego nie moge powiedziec poki co jest ok
    • Gość: tomek Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: 212.160.240.* 23.01.03, 15:17
      ja właśnie w tym roku kończę i jestem pod wrażeniem poziomu i jakości edukacji.
      szczerze polecam. co do kierunku, to przecież zależy on od Twoich preferencji i
      wydaje mi się, że wszystkie są ok.
      powodzenia :)))
      • minka001 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 23.01.03, 17:07
        super ze mi odpowiedziales..
        a jaki ty kireunek konczyles...
        ja jestem obecnie na adm. ( na inej uczelni) a chce sie przenies na
        zarzadzania lub adm. do wspiz..
        a jakie masz perspektywy pracy?
        pozdrawiam
        • Gość: adm Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.chello.pl 23.01.03, 20:45
          apropo pracy na szkolnego maila dostaje sie maile (kilka/kilkanascie
          miesiecznie po kilka/kilkanascie ofert) z ofertami pracy i praktyk, sa one albo
          z servisow internetowych wylowione albo od firm zglaszajacych sie po
          studentow/absolwentow wspiz.
          • minka001 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? 24.01.03, 08:14
            to brzmi calkiem interesujaca...:)
            pozdrawiam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka