Dodaj do ulubionych

Czy są jakieś przepisy określające, w jakim czasie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:20
uczelnia ma wydać dyplom?

Miałem obronę początkiem maja. Najpierw powiedziano, że dyplomy będą
początkiem czerwca, a teraz, że w lipcu - wtedy kiedy wszyscy będą je
otrzymywać.

Po to broniłem się wcześniej, żeby miec wcześniej dyplom - tak mógłbym się
bronić końcem czerwca :/
Obserwuj wątek
    • Gość: //// Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 25.05.06, 21:15
      mozna spytac jakie studia skonczyles?:)
      • Gość: mgr. Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:18
        UW
        • Gość: /// Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 25.05.06, 21:19
          pytalam o kierunek:)
          • Gość: mgr. Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:31
            Zażądzanie
            • Gość: mgr Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:36
              Nie masz czym się zajmować tylko głupio się podszywać?

Jeśli masz kompleksy, to proponuję pójść na studia, a nie demonstrować
              swoją "mądrość" na forum.
            • quille Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c 25.05.06, 23:35
              Gość portalu: mgr. napisał(a):

> Zażądzanie

to żart taki, nie?
              bo jeżeli Ty piszesz kierunek własnych studiów z ortem to... mama mia
    • alex_koz Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c 25.05.06, 21:35
      to ja dodam - ale nie chce Cie straszyc;) - ze w ubieglym sezonie na UAM byla
      zepsuta maszyna do jakis pieczeci przy dyplomie (nie wiem jaka dokladnie wiec
      nie pytaj), skutkiem czego absolwenci czekali na dyplomy nawet po kilka
      miesiecy - np. moj kolega od pazdziernika do stycznia.
      a na pocieszenie mogli dostac zaswiadczenie z uniwerku ze sa magistrami;)
      • crazygirl1 Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c 25.05.06, 22:15
        w ubieglym sezonie na UAM byla
        > zepsuta maszyna do jakis pieczeci przy dyplomie (nie wiem jaka dokladnie wiec
        > nie pytaj), skutkiem czego absolwenci czekali na dyplomy nawet po kilka
        > miesiecy - np. moj kolega od pazdziernika do stycznia.

Oto jest przykład jak traktowani są studenci. Trudno uwierzyć, żeby taką
        maszynę naprawiano kilka miesięcy.
        • Gość: serwisant Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c IP: *.centertel.pl 25.05.06, 23:12
          Można uwierzyć, zwłaszcza jeśli naprawę trzeba przeprowadzić przez procedurę zamówień publicznych, albo serwis jest zmonopolizowany i to wykonawca dyktuje warunki.
        • alex_koz Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c 25.05.06, 23:35
          crazygirl1 napisała:

> Oto jest przykład jak traktowani są studenci. Trudno uwierzyć, żeby taką
          > maszynę naprawiano kilka miesięcy.

brak maszyny nie byl zwiazany z jej naprawa, ale z zakupem nowej-ktory odbyc
          sie musial z zachowaniem przepisow o zamowieniach publicznych, ech, szkoda gadac
    • zimowadziewczyna 30 dni !!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 22:33
      Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 18 lipca 2005 r.
      w sprawie dokumentacji przebiegu studiów

§ 8. W terminie 30 dni od dnia złożenia egzaminu dyplomowego uczelnia sporządza
      i wydaje absolwentowi dyplom ukończenia studiów.

• agentka00007 Re: Czy są jakieś przepisy określające, w jakim c 29.05.06, 22:52
      U nas chyba nawet w statucie uczelni jest określony termin trzydziestodniowy.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka