Gość: gosc;) IP: *.ynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:10 co myslicie o tej uczelni? czy jst ok czy naprawde przereklamowana? i jak wypada w porownaniu z lazarskim? jak mozecie cos na ten teman napisac to bardzo bym prosila;-] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Kożmiński IP: 195.245.213.* 02.06.06, 10:42 Hej! Nie wiem jak jest w Łazarskim ale mogę się wypowiedzieć na temat Koźmińskiego bo tam studiuję prawo. Napisz co Cię interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kożmiński IP: *.ynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 10:28 jakj jest z ludzmi ktorzy skonczyli ta uczelnie? maja zanse na znalezienie dobrej pracy? czyjest raczej ciezko, ak samo jak po innych prywatnych? i jak jest z ZIM , bo podobno ma jakies wyroznienie ten kierunek w Kozmi? a ogolnie to zim jest juz przesyony na rynku wiec..nie wiem czy warto...jeszcze 1 pytanie z wielu stron slyszalam opinie o bogaczach ktoprzy chodza do tej szkoly i lubia pokazywac "co to nie oni" poprzez co tylko sie da:) dementujesz czy potwierdzasz:)? ps: sorki za bledy ale do polonistow raczje sie nie zaliczam;p Odpowiedz Link Zgłoś